tuze dobry piti pane uz cca 12letps2512 wrote:Jééééééžiši, co je toto zase za chutě???????pupajdi13 wrote:vodku s colou.![]()

par lidi uz jsem to naucil pit...
Moderator: Czech Moderators
tuze dobry piti pane uz cca 12letps2512 wrote:Jééééééžiši, co je toto zase za chutě???????pupajdi13 wrote:vodku s colou.![]()
A jak to bylo na minulém srazu ? Taky se tam "bývalé" vedení poštělo do tehdy "současného" a nic se nedělo.Foxir wrote:Jak to bude na Srazu? V jednom rohu bývalé Vedení, ve druhém současné a mezi nimi pro jistotu několik polí ostnatého drátu? Nevím, jak Vy, ale já v současnosti ani nemám moc chuť jet a to jsem se těšil jako sviň. Musíme to nějak lidsky rozlousknout, jinak tím pohřbíme celý Sraz. A to by byla strašná škoda, minimálně na tom se snad shodneme, ne?
Hadis wrote: A jak to bylo na minulém srazu ? Taky se tam "bývalé" vedení poštělo do tehdy "současného" a nic se nedělo.
Dle mého děláš z komára velblouda.
Tato sezóna skončí za 4 zápasy, tj. za 2 týdny a do srazu máme ještě 3 měsíce - to dávno hlavy budou vychladlý![]()
Mě je upřímně jedno, jestli se tam do mě pustíš nebo ne ( ty možná ne, ale SIMI má určitě nachystanou stránku připomínek). Já si dám svých deset, ožeru se a ráno budu free, jen mě bude bolet hlava, pajčl a bůhví, co ještě.
Plně souhlasím s Pupajdi, a taky s tím, co Ti napsal přes SZ - i když neznám obsah![]()
Takže to hoď za hlavu a těš se dál. Spíš mě dej vědět ohledně co a jak, termín se blíží
jj, to jsem opomněl. já se toho taky moc nezúčastnil. Myslím, že je to zbytečnýxixor wrote:
Minule to odsr.l chudák Herry, to byla pěkná masáž, jen co je pravda. Já se toho neúčastnil.
Trefa do černéhops2512 wrote:Tak už jen ten název hovoří sám o sobě ne????
Sraz SP a nikoli SPČL![]()
Hadis wrote:xixor wrote: No, on nás Simi, Mech a Fox určitě přesvědčí o tom, že to zbytečný není a nebude
Ale pokud současný vedení už nebude ve funkci, tak nevím, o co by na tom srazu šlo
já nespím, jsem stále vidět, kdežto ty děláš mrtvýho broukasimi8 wrote: Vůbec nemusíš mít obavy. Slibuji, že já a ani Mech se do tebe nepustíme. V klidu spinkej.
Héééja. Dáme si spolupupajdi13 wrote:Dneska dostal Hadísek ode mě osobně 500 grošů do ruky,,,taky si mě tam fajno zaznamenejte
![]()