ARSENAL1414 wrote:Čavte ešte som nedostal pozvánku na odvetné stretnutie predkola Black Stars - TrenchTown Gunners a pokiaľ ju aj do 10:00 dostanem nebudem schopný ju potvrdiť....
Upozornil si ho, že ti neposlal pozvánku?
Ja som mu už písal, správu si už prečítal, ale pozvánku neposlal. Tak som mu poslal ešte jednu. No uvidíme.
Toto nie je najlepší prístup k poháru. BS vedel, že má hrať aj odvetu. Henry má výhodu, že vyhral. Možno práve preto sa vykašlal na odvetný zápas. :(:(
ARSENAL1414 wrote:Čavte ešte som nedostal pozvánku na odvetné stretnutie predkola Black Stars - TrenchTown Gunners a pokiaľ ju aj do 10:00 dostanem nebudem schopný ju potvrdiť....
Upozornil si ho, že ti neposlal pozvánku?
Ja som mu už písal, správu si už prečítal, ale pozvánku neposlal. Tak som mu poslal ešte jednu. No uvidíme.
No neviem ale ja by som ten zápas skontumoval v prospech Gunnerov.
Predsa len do pohára sme pustili iba tímy, ktoré mali maximálne jednú kontumáciu, čiže tým sme chceli povedať že v pohári chceme mať manažerov, ktorí budú stále posielať pozvánky s predstihom ako sa patrí a nie manažérov, ktorých to nebude baviť.
Podľa mňa by nebolo od veci zaviesť pohárové pravidlo "raz a dosť", ktoré by znamenalo, že ak manažér pošle pozvánku neskôr ako jeden deň pred riadnym hracím časom bude vylúčený z pohára. Alebo povoliť maximálne jednú kontumáciu počas celej dĺžky pohára.
Áno, filozofia predohry alebo dohry zápasu je v tom, že ešte pred odohratím zápasu sa dohodne buď na skoršom alebo neskoršom termíne. Aj ja sa prikláňam ku kontumácii zápasu v prospech Trench Gunners.
Hnevá ma takýto postoj. Prečo nenastavil zápas do predu? Po odohratí kola začne rozmýšľať, že by mal niečo robiť. Ja hovorím nech je kontumácia v prospech Trench Gunners. Aj v lige to musíme brať prísne. Pred odohratím daného kola sa treba dohodnúť buď na predohre alebo na dohre.
No, aj mňa to už skôr napadlo, ale podľa mňa stačí to, že kto neskoro pošle pozvánku ani neoznámi dohrávku zápasu, tak zápas síce môže odohrať, ale hosťujúci tím pozvánku nemusí prijať alebo jednoducho napísať, že chce aby bol zápas skontumovaný v jeho prospech, pričom už nemusí vysvetľovať nikomu prečo to chce.
Ja by som ešte tentokrát povolil dohrávku (bs poslal ďalšiu pozvánku - na 22:00), upravil, prípadne aj prepracoval pravidlá a potom už takéto prípady riešil jednoznačne kontumáciou (alebo podľa toho, ako sa to zavedie do pravidiel).
PaToM wrote:No, aj mňa to už skôr napadlo, ale podľa mňa stačí to, že kto neskoro pošle pozvánku ani neoznámi dohrávku zápasu, tak zápas síce môže odohrať, ale hosťujúci tím pozvánku nemusí prijať alebo jednoducho napísať, že chce aby bol zápas skontumovaný v jeho prospech, pričom už nemusí vysvetľovať nikomu prečo to chce.
S týmto sa dá len súhlasiť. Myslím, že niekedy sa stane že človek nemá čas alebo jednoducho pozabudne. A keď je ochota aj z druhej strany, tak radšej zápas odohrať, ako kontumovať.
Mne je to v podstate jedno či sa zápas dohrá alebo bude skontumovaný takže ja stým nemám problém... Ale bohužiaľ prišiel som z vonku domov iba pred malou chvílou a druhú pozvánku som nestihol prijať čakám na vyjadrenie vedenia
bati wrote:Hnevá ma takýto postoj. Prečo nenastavil zápas do predu? Po odohratí kola začne rozmýšľať, že by mal niečo robiť. Ja hovorím nech je kontumácia v prospech Trench Gunners. Aj v lige to musíme brať prísne. Pred odohratím daného kola sa treba dohodnúť buď na predohre alebo na dohre.
Ja súhlasim s batim, svoj názor na to som vyjadril už skôr. Taktiež som predložil návrh na riešenie týchto situácii ale nikto naň nereagoval