IV. SP Sraz české komunity (případně i slovenské,belgické)??

Moderator: Czech Moderators

IV. sraz chci uspořádat v termínu:

Poll ended at Tue Nov 27, 2012 7:25 pm

1 ) od 17. & 24. května 2013
7
25%
2 ) od 31.5. & 7. června 2013
4
14%
3 ) 14.-16. června 2013
2
7%
4 ) 21.-23. června 2013
5
18%
5 ) 28.-30. června 2013
10
36%

Total votes: 28

xixor
Member of the Soccer Project Association

Re: II. SP Sraz české komunity (případně i slovenské a belgické)

Post by xixor »

Teda, ještě že nerozumím vašemu stylu. :mrgreen: Umíte si to představit po státnicích :?:
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Matteo76

Post by Matteo76 »

mantel wrote:
Foxir wrote:
Hadis wrote: minule byl fotbal v pátek večer.
v sobotu nebyl nikdo schopen. polovina se ožrala dopoledne a druhá polovina byla ožralá z pátku :)
... a třetí polovina byla ožralá z pátku a ještě se doožrala dopoledne :)
A někteří by mohli patřit do všech 3 skupin, s jedním takovým jsem měl společný pokoj (pardon - se dvěma). Záměrně jsem se vyhnul termínu třetí polovina - tento termín lze pochopit až po nějakém tom pivu.
Zřejmě máš na mysli ty spolunocležníky z vedlejšího pokoje, protože jinak mě s Hernánem do toho nepočítej :mrgreen:
tomkycz

Post by tomkycz »

omlovám se kluci, ale na sraz nepojedu. Už jsem o neúčasti uvažoval dávno, a rozhodl jsem se dát přednost rodině a přípravě oslav narozenin synka. Tak si to tam užijte, rád si přečtu xixiho report, za který mu předem děkuji. Omluva je na místě hlavně pupajdimu, který měl být šoférem... sorry
etwas

Post by etwas »

tomkycz wrote:omlovám se kluci, ale na sraz nepojedu. Už jsem o neúčasti uvažoval dávno, a rozhodl jsem se dát přednost rodině a přípravě oslav narozenin synka. Tak si to tam užijte, rád si přečtu xixiho report, za který mu předem děkuji. Omluva je na místě hlavně pupajdimu, který měl být šoférem... sorry
Rocky uplne te chapu ;-) a nikdo se na tebe nebude zlobit.

Panove ja urcite prijedu ale nevim na jak dlouho. Pravdepodobne uz ten patek. Hadisku kolik mam zaplatit, kdyz nebudu zadat ubytovani? nebo to doplatim az na miste?? hajat tam asi nebudu moci (no zalezi na pozdejsi situaci).
takhle dopadnete kdyz SP budete hrat tak dlouho jako ja: http://www.youtube.com/watch?v=ay9ckmSnGt8
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

tomkycz wrote:omlovám se kluci, ale na sraz nepojedu. Už jsem o neúčasti uvažoval dávno, a rozhodl jsem se dát přednost rodině a přípravě oslav narozenin synka. Tak si to tam užijte, rád si přečtu xixiho report, za který mu předem děkuji. Omluva je na místě hlavně pupajdimu, který měl být šoférem... sorry
no nepotěšil jsi mě :roll: , ne kvuli autu ,ale kvuli Tobě,, s klukama jsem domluvil odjezd brzo ráno ...aby jsi byl na oslavě , i když Tě plně chápu,tak mě to moc mrzí .. není tolik lidí na které se s Jančaříkem těšíme jako na Tebe.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
MNM
Team Board Member

Post by MNM »

xixor wrote:
MNM wrote:Musím říci, že už se moc těším a tentokrát si to nenechám pokazit brzkým odjezdem, večer zajdeme zase do Twistru a musím kouknout na net zda tam nebude nějaká "diska". MNM
Hlavně neutíkej v sobotu ráno :D , o hodně by jsi přišel :mrgreen: . Třeba minule tě minul parakotoul a další "historické" okamžiky. :wink:
Určitě ne!!!! Už jsem to pojistil M.
Jsem zpět a snad to půjde, jinak.....
kopeckar

Post by kopeckar »

pupajdi13 wrote:
no nepotěšil jsi mě :roll: , ne kvuli autu ,ale kvuli Tobě,, s klukama jsem domluvil odjezd brzo ráno ...aby jsi byl na oslavě , i když Tě plně chápu,tak mě to moc mrzí .. není tolik lidí na které se s Jančaříkem těšíme jako na Tebe.
A co na mě pane, na mě se těšíte? No jestli ne, tak máte smůlu, protože přestože jsem hodně váhal jestli jet či nejet, nakonec jsem se rozhodl dorazit. Prachy jsem poslal cca před 5 minutami. Přednášku o právním systému ČL si nechám ujít, ostatních se rád zúčastním. :mrgreen: Jedu z Olomouce, ke komu se můžu nacpat do auta? :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

kopeckar wrote: A co na mě pane, na mě se těšíte? No jestli ne, tak máte smůlu, protože přestože jsem hodně váhal jestli jet či nejet, nakonec jsem se rozhodl dorazit. Prachy jsem poslal cca před 5 minutami. Přednášku o právním systému ČL si nechám ujít, ostatních se rád zúčastním. :mrgreen: Jedu z Olomouce, ke komu se můžu nacpat do auta? :mrgreen:
pane...o Vás nemuže být ani řeč :wink: ...jak jsem psal u Tomkyče na některé obzvlášť . Tomkyče znám z loňska a Vás si letos ujít nenechám 8) ...pokud by byl diskuzní kroužek ČL ,tak tam sedet nebudu ,,takže nás s Jančaříkem máte jen pro sebe :mrgreen: ...jelikož jede i Oslíček (alespon doufám) ,tak by se měl rozhoupat i váš scrablový velmistr Bigeláček :lol: a netrhat partu.
kopeckar

Post by kopeckar »

pupajdi13 wrote:
kopeckar wrote: A co na mě pane, na mě se těšíte? No jestli ne, tak máte smůlu, protože přestože jsem hodně váhal jestli jet či nejet, nakonec jsem se rozhodl dorazit. Prachy jsem poslal cca před 5 minutami. Přednášku o právním systému ČL si nechám ujít, ostatních se rád zúčastním. :mrgreen: Jedu z Olomouce, ke komu se můžu nacpat do auta? :mrgreen:
pane...o Vás nemuže být ani řeč :wink: ...jak jsem psal u Tomkyče na některé obzvlášť . Tomkyče znám z loňska a Vás si letos ujít nenechám 8) ...pokud by byl diskuzní kroužek ČL ,tak tam sedet nebudu ,,takže nás s Jančaříkem máte jen pro sebe :mrgreen: ...jelikož jede i Oslíček (alespon doufám) ,tak by se měl rozhoupat i váš scrablový velmistr Bigeláček :lol: a netrhat partu.
No scrabblistů je nás tam ještě víc, ale zřejmě budeme jen dva s oslíčkem. BigEl tvoří pravidla pro tu svoji petřínskou ligu a nevím, jak je s nima daleko. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

kopeckar wrote:
No scrabblistů je nás tam ještě víc, ale zřejmě budeme jen dva s oslíčkem. BigEl tvoří pravidla pro tu svoji petřínskou ligu a nevím, jak je s nima daleko. :mrgreen:
už měsíce má šeflý místo u Janči v audině,tak ať to nemění kulihrach :mrgreen:
Hadis

Post by Hadis »

Fox, Kopečkář další dva, co poslali platbu - dle jejich vyjádření.
Už se na vás těším pánové, hlavně na kopečka, toho ještě neznám.
Jo Foxi, nic mi nepiš, bylo by to zbytečný.
Psal jsem to již několik stránek dřív.....

Jo, doufám, že Big El na chvíli zklidní tu svoji ligu, dá jí přestávku mezi sezónama a přijede, přece jen, kvůli babě trhat partu není moc dobré, znám z vlastní zkušenosti.
AC Had Bozak

pupajdi13

Post by pupajdi13 »

btw Lišák : u mě i u Jančaříka je místo v autě .... takže prohlášení,že nemáš s kým jet neberu :wink: - dokonce si mužeš vybírat , kam tu svou kmínkovitou prdelku usadíš :lol:
Jaromir Blazek
Team Board Member

Post by Jaromir Blazek »

pupajdi13 wrote:btw Lišák : u mě i u Jančaříka je místo v autě .... takže prohlášení,že nemáš s kým jet neberu :wink: - dokonce si mužeš vybírat , kam tu svou kmínkovitou prdelku usadíš :lol:
Hlavně nezapomeňte na mě :mrgreen: :mrgreen: pro mě to budou šoky já neznám ještě mimo Pupajdíka nikoho kdo tam jede, asi budu muset vzít foto a papír abych si vždycky ke snímku napsal jméno abych si to trochu zapamatoval. :mrgreen: :mrgreen:
Jaromir Blazek
Sparta Tatobity
divize C.1
Není důležité zvítězit , ale zúčastnit se
Hadis

Post by Hadis »

Jaromir Blazek wrote: Hlavně nezapomeňte na mě :mrgreen: :mrgreen: pro mě to budou šoky já neznám ještě mimo Pupajdíka nikoho kdo tam jede, asi budu muset vzít foto a papír abych si vždycky ke snímku napsal jméno abych si to trochu zapamatoval. :mrgreen: :mrgreen:
Minule jsme měli visačky s fotkou a nickem. tentokrát si to beru zase, najdu-li to.
ale myslím, že nebude třeba, páč mě všichni nový hned poznají :)
AC Had Bozak

Big El

Post by Big El »

pupajdi13 wrote:
kopeckar wrote:
už měsíce má šeflý místo u Janči v audině,tak ať to nemění kulihrach :mrgreen:
No právě. Bigeláček si uvědomil, že 11.6. má jeho soupeř den "vzniku klubu". Sice není jisté, zda se v tom datu bude konat nějaký přátelský mač, ale každopádně by to chtělo termín zablokovat.

Takže pánové, sice bych na sraz dorazil rád, ale máte velmi silnou konkurenci :!:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”