Moderator: Czech Moderators
Zřejmě máš na mysli ty spolunocležníky z vedlejšího pokoje, protože jinak mě s Hernánem do toho nepočítejmantel wrote:A někteří by mohli patřit do všech 3 skupin, s jedním takovým jsem měl společný pokoj (pardon - se dvěma). Záměrně jsem se vyhnul termínu třetí polovina - tento termín lze pochopit až po nějakém tom pivu.Foxir wrote:... a třetí polovina byla ožralá z pátku a ještě se doožrala dopoledneHadis wrote: minule byl fotbal v pátek večer.
v sobotu nebyl nikdo schopen. polovina se ožrala dopoledne a druhá polovina byla ožralá z pátku
Rocky uplne te chaputomkycz wrote:omlovám se kluci, ale na sraz nepojedu. Už jsem o neúčasti uvažoval dávno, a rozhodl jsem se dát přednost rodině a přípravě oslav narozenin synka. Tak si to tam užijte, rád si přečtu xixiho report, za který mu předem děkuji. Omluva je na místě hlavně pupajdimu, který měl být šoférem... sorry
no nepotěšil jsi mětomkycz wrote:omlovám se kluci, ale na sraz nepojedu. Už jsem o neúčasti uvažoval dávno, a rozhodl jsem se dát přednost rodině a přípravě oslav narozenin synka. Tak si to tam užijte, rád si přečtu xixiho report, za který mu předem děkuji. Omluva je na místě hlavně pupajdimu, který měl být šoférem... sorry
Určitě ne!!!! Už jsem to pojistil M.xixor wrote:Hlavně neutíkej v sobotu ránoMNM wrote:Musím říci, že už se moc těším a tentokrát si to nenechám pokazit brzkým odjezdem, večer zajdeme zase do Twistru a musím kouknout na net zda tam nebude nějaká "diska". MNM, o hodně by jsi přišel
. Třeba minule tě minul parakotoul a další "historické" okamžiky.
A co na mě pane, na mě se těšíte? No jestli ne, tak máte smůlu, protože přestože jsem hodně váhal jestli jet či nejet, nakonec jsem se rozhodl dorazit. Prachy jsem poslal cca před 5 minutami. Přednášku o právním systému ČL si nechám ujít, ostatních se rád zúčastním.pupajdi13 wrote:no nepotěšil jsi mětomkycz wrote:omlovám se kluci, ale na sraz nepojedu. Už jsem o neúčasti uvažoval dávno, a rozhodl jsem se dát přednost rodině a přípravě oslav narozenin synka. Tak si to tam užijte, rád si přečtu xixiho report, za který mu předem děkuji. Omluva je na místě hlavně pupajdimu, který měl být šoférem... sorry, ne kvuli autu ,ale kvuli Tobě,, s klukama jsem domluvil odjezd brzo ráno ...aby jsi byl na oslavě , i když Tě plně chápu,tak mě to moc mrzí .. není tolik lidí na které se s Jančaříkem těšíme jako na Tebe.
pane...o Vás nemuže být ani řečkopeckar wrote: A co na mě pane, na mě se těšíte? No jestli ne, tak máte smůlu, protože přestože jsem hodně váhal jestli jet či nejet, nakonec jsem se rozhodl dorazit. Prachy jsem poslal cca před 5 minutami. Přednášku o právním systému ČL si nechám ujít, ostatních se rád zúčastním.Jedu z Olomouce, ke komu se můžu nacpat do auta?
No scrabblistů je nás tam ještě víc, ale zřejmě budeme jen dva s oslíčkem. BigEl tvoří pravidla pro tu svoji petřínskou ligu a nevím, jak je s nima daleko.pupajdi13 wrote:pane...o Vás nemuže být ani řečkopeckar wrote: A co na mě pane, na mě se těšíte? No jestli ne, tak máte smůlu, protože přestože jsem hodně váhal jestli jet či nejet, nakonec jsem se rozhodl dorazit. Prachy jsem poslal cca před 5 minutami. Přednášku o právním systému ČL si nechám ujít, ostatních se rád zúčastním.Jedu z Olomouce, ke komu se můžu nacpat do auta?
...jak jsem psal u Tomkyče na některé obzvlášť . Tomkyče znám z loňska a Vás si letos ujít nenechám
...pokud by byl diskuzní kroužek ČL ,tak tam sedet nebudu ,,takže nás s Jančaříkem máte jen pro sebe
...jelikož jede i Oslíček (alespon doufám) ,tak by se měl rozhoupat i váš scrablový velmistr Bigeláček
a netrhat partu.
už měsíce má šeflý místo u Janči v audině,tak ať to nemění kulihrachkopeckar wrote:
No scrabblistů je nás tam ještě víc, ale zřejmě budeme jen dva s oslíčkem. BigEl tvoří pravidla pro tu svoji petřínskou ligu a nevím, jak je s nima daleko.
Hlavně nezapomeňte na měpupajdi13 wrote:btw Lišák : u mě i u Jančaříka je místo v autě .... takže prohlášení,že nemáš s kým jet neberu- dokonce si mužeš vybírat , kam tu svou kmínkovitou prdelku usadíš
![]()
Minule jsme měli visačky s fotkou a nickem. tentokrát si to beru zase, najdu-li to.Jaromir Blazek wrote: Hlavně nezapomeňte na mě![]()
pro mě to budou šoky já neznám ještě mimo Pupajdíka nikoho kdo tam jede, asi budu muset vzít foto a papír abych si vždycky ke snímku napsal jméno abych si to trochu zapamatoval.
![]()
No právě. Bigeláček si uvědomil, že 11.6. má jeho soupeř den "vzniku klubu". Sice není jisté, zda se v tom datu bude konat nějaký přátelský mač, ale každopádně by to chtělo termín zablokovat.pupajdi13 wrote:už měsíce má šeflý místo u Janči v audině,tak ať to nemění kulihrachkopeckar wrote:
No scrabblistů je nás tam ještě víc, ale zřejmě budeme jen dva s oslíčkem. BigEl tvoří pravidla pro tu svoji petřínskou ligu a nevím, jak je s nima daleko.![]()