janektm wrote:union wrote:
1 - do janektm........widze ze nie tylko Gimek i Kubik ma problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego po POLSKU.....a moze Ty tez cos przeoczyles ?.....napisze wiec tobie duzymi literami TEMAT TEN DOTYCZY DYSKUSJI MENAGEROW - WOJTA, MIESZKOGEO ,UNIONA..........Mało mnie to interesuje iz wQ.....cie ...nikt nie karze Ci tego czytac....zrozumiales wreszcie.....Poraz enty powtarzam Tobie iz wtykaasz swoj nos w nie swoje sprawy.....
Z powodu liczby popełnionych błędów ortograficznych jak i gramatycznych,
żadnego z twoich postów nie uważam jako napisanego w języku polskim.
Może to jakaś lokalna gwara hmm ..., a tej mogę faktycznie nie rozumieć ale uwierz mi staram się jak mogę.
Zalecam:
Słownik języka polskiego, Słownik poprawnej polszczyzny, Słownik ortograficzny języka polskiego.
Punkt 8 dotyczy wykluczeń banów itp w grze nie dotyczy forum.
Co do punktu 4 to przemyśl go jeszcze raz w kontekście własnych wypowiedzi.
I naucz się używać BBCode bo masz taki bałagan w postach, że nie wiadomo o co chodzi.
janektm Tytuł: Re: Dziwna historia mojej drużyny (potrzebna pomoc)Napisane: Pn mar 29, 2010 1:20 pm
Team Manager
nom to juz chyba przesada:
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... D=18817748
cos tu chyba nie gra nom chyba ze sie myle
help!!
Faktycznie to bardzo dziwnie wygląda trzeba się bliżej przyjrzeć
więc potrzebne dane:
Jaka masz atmosfera w dyzunie według moich obliczeń jest to 72% dużo się pomyliłem ?
Kładłeś może nowa murawa bo stara była zużyta ?

cytat powyzej....to odnosnie twej gramatyki

...(wybralem pierwszy z brzegu)......a ze nie rozumiesz to wiem od dawna w poprzednim poscie probowalem uwypuklic tobie kogo tyczy ten temat....napisalem duzymi literami.......coz.... wiecej nie moge tobie pomoc.....
wyciag z regulaminu forum
"8. Zabroniona jest publiczna dyskusja na temat banów, wykluczeñ, na³o¿onych kar, itd., dotyczy to tak¿e forum. Ka¿dy kto ma tego typu problem powinien napisaæ e-mail na
info@soccerproject.com. Tylko tam bêdzie móg³ uzyskaæ stosown± pomoc. Ka¿dy taki w±tek bêdzie kasowany. "
rozumiem iz tutaj rowniez wystepuja bledy i dlatego nie zrozumiales sensu tego pkt......