PS: mírně se tu bavím nad tem, dyž čtu vaše nadšení jit do sklepa a vzít si např. jídlo z hospody apod.

Moderator: Czech Moderators
Angee wrote:Moooc rád bych využil to volný místo a dojel, ale bohužel, placené vystoupení s kapelou nemožu odříct, to snad pochopíte
PS: mírně se tu bavím nad tem, dyž čtu vaše nadšení jit do sklepa a vzít si např. jídlo z hospody apod.... neznalost je nekdy opravdu zábavná
(omlouvám se, ale fakt mě to pobavilo
)
Jo táák, tak to se omlouvám, to sem to špatně pochopil - já sem si totiž při čtení představil, jak si berete do vinnýho sklípku jídlo z hospody jako např. plněný bagety apodxixor wrote:Angee wrote:Moooc rád bych využil to volný místo a dojel, ale bohužel, placené vystoupení s kapelou nemožu odříct, to snad pochopíte
PS: mírně se tu bavím nad tem, dyž čtu vaše nadšení jit do sklepa a vzít si např. jídlo z hospody apod.... neznalost je nekdy opravdu zábavná
(omlouvám se, ale fakt mě to pobavilo
)
1) Škoda že nedorazíš
2) Nesuď tak kriticky. Já jsem se s tím taky nikdy nesetkal, ale hospodský Milan má kolem moc dobrou pověst a tak nějak chce všechno zařídit. Takže minule dovalil do sklepa takové to nerez nádobí s ohřevem, kde bylo maso ze selátka, hromadu pochutin kolem toho a myslím, že si nikdo věru nestěžoval.
jestli můžu....tak....já bych ještě o té teplé do sklípku popřemýšlel....bylo to to nejlepší co jsme tam loni jedli a nechtěl bych o to přijítxixor wrote:Takže co se týče sklípku:
Palkaj udělal vše možné i nemožné, abychom získali kvalitní sklep. Tímto mu veřejně děkuji, že se toho zhostil. Sklípek je umístěn asi 1 km od místa ubytování, v ceně 350,- Kč bude:
1) studené mísy a pochutiny, snad aj nealko (bo bez vody se celý večer vyrží těžko)
2) dobré víno, co se do nás vleze (možná aj cosi ostřejšího pro fajnšmekry, ale to přesně nevíme).
Byla zde ještě varianta s teplou večeří za 450,- Kč , ale vzhledem k tomu, že teplého jídla bude přes den dost a "teplá varianta"je prakticky studená plus nějaký flamendr a další masa.
LIDI, FURT JSOU K DISPOZICI JEŠTĚ ASI 3. MÍSTA. Tak neváhejte a přijdtě se pobavit se stejnými blázny, jako jste vy sami.. Písněte mě nebo Hadisovi zprávu a domluvíme se.
Tak je pravda, že to prase bych si dal taky, přece jen, čím víc mastnýho do sebe narvu, tím lípxixor wrote:Takže co se týče sklípku:
Palkaj udělal vše možné i nemožné, abychom získali kvalitní sklep. Tímto mu veřejně děkuji, že se toho zhostil. Sklípek je umístěn asi 1 km od místa ubytování, v ceně 350,- Kč bude:
1) studené mísy a pochutiny, snad aj nealko (bo bez vody se celý večer vyrží těžko)
2) dobré víno, co se do nás vleze (možná aj cosi ostřejšího pro fajnšmekry, ale to přesně nevíme).
Byla zde ještě varianta s teplou večeří za 450,- Kč , ale vzhledem k tomu, že teplého jídla bude přes den dost a "teplá varianta"je prakticky studená plus nějaký flamendr a další masa.
LIDI, FURT JSOU K DISPOZICI JEŠTĚ ASI 3. MÍSTA. Tak neváhejte a přijdtě se pobavit se stejnými blázny, jako jste vy sami.. Písněte mě nebo Hadisovi zprávu a domluvíme se.
jj, já jsem úplně mimo z Oslíčkovy otázky. A raději nechci riskovat, že by mi ji položil osobně mezi čtyřma očima. To si spíš čutnu mač Petřínský ligyHadis wrote:Big El je úplně mimo z Oslíčkovi otázky a vypadá to, že ho to srazilo tak do kolen a už se nedostane nikdy ke klávesnici.![]()
Ataner o tom furt mluví, ale taky nic nevymyslel. Asi ho limituje ta cesta.
A TomkyCZ si to nerozmyslel ?
Vem ji sebou a pak ti ji bude moci položit mezi šesti očima a to už bys mohl unést a jestli ne, tak by to šlo mezi 60 a více očima a to už je úspěch zaručen.Big El wrote:jj, já jsem úplně mimo z Oslíčkovy otázky. A raději nechci riskovat, že by mi ji položil osobně mezi čtyřma očima. To si spíš čutnu mač Petřínský ligy
ja jsem pro 100.- uz nikoho neposerexixor wrote:Je fakt, že mezi 350 a 450 není tak moc rozdíl. Ale je potřeba vzít v úvahu, že nám to nebude dělat hospodský Milan. Ale jelikož chlapi z jižní Moravy umějí dělat výborná vína, tak bych se nebál, že by neuměli udělat i nějaké skvělou pečeni.
Uděláme hlasování
PS: Pupajdi mě pěkně načnul, Polrajch jeden.
já bych to udělal i bez hlasování...prase je prase ...co si budeme povídatxixor wrote:
Uděláme hlasování
PS: Pupajdi mě pěkně načnul, Polrajch jeden.
pupajdi13 wrote:já bych to udělal i bez hlasování..xixor wrote:
Uděláme hlasování![]()
No nakonec se dohodneme ne? Uděláme to telemostem.jancarik wrote:pupajdi13 wrote:já bych to udělal i bez hlasování..xixor wrote:
Uděláme hlasování![]()
zadny hlasovani jeste si nekdo udela jinej sraz![]()
![]()
a kopecek svuj
pupajdi13 wrote: jen nevím,jak to dopadlo s tím sobotním obědem,jak jsme znevážili ten jejich guláš...Hadísku? obědnal jsi kuře na paprice?[/i][/b]
je vidět,že nečteš mé příspěvkyHadis wrote:pupajdi13 wrote: jen nevím,jak to dopadlo s tím sobotním obědem,jak jsme znevážili ten jejich guláš...Hadísku? obědnal jsi kuře na paprice?[/i][/b]
O tom nic nevím - páč jídlo tu nikdo neprobíral.
Takže jsem to nechal být s tím, že to dořešíme v pátek.
Takže mám objednat kuře na paprice ? A zeptám se, je možné to udělat asi tak, že nám dají celou nohu a k tomu papriku, nebo že to vykostí a kousky masa bude pěkně zalitý zbarvenou omáčkoou chutné po paprice...
Kterou variantu ?![]()
![]()
Jo, prase je prase, sice tam bude 20 prasat, ale jedno pečený snad taky zvládneme. No a ta stovka je sice hodně, ale nějak si na to snad během toho měsíce ještě vydělám( třeba kopeček v sobotu bude shazovat střechu, tak napíše a kilo bude za hodku doma
![]()
![]()
)