SP Pohár
Moderator: Czech Moderators
Re: SP Pohár
Tak my řešíme před pohárem menší problém: Schází nám LF. 2 jsou zranění a 1 bude šetřen na ligu. A se 4 záložníky taky nemůžeme hrát, máme k dispozici jen jedno CM. Na Post LF tak nastoupí RF. Ale i tak bysme to měli dát 

GOOD LUCKtom17 wrote:Tak jo, zítra to pro mě začne. Zrovna jsem se díval, že naposledy jsem hrál tuto soutěž „naostro“ (tzn. že jsem se nesnažil vypadnout co nejdříve) v 19. sezóně. Tehdy jsem vypadl ve 3. kole. Jak tomu bude tentokrát? Podaří se mi s úzkým kádrem dojít až do posledního týdne nebo někde cestou v této zrádné soutěži klopýtnu? Uvidíme…

I my jdeme letos "naplno". Bude nám ctí, když bychom skončili např. až na Tvém týmu.
Ovšem ještě větší ctí by nám bylo jej vyřadit

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
- Member of the Soccer Project Association
drzime palce vsem co chteji dal a drzim palec sobe ze v tretim kole jiz nebudu

FC Jančařík Šterboholy
VSICHNI NA PRODEJ
VSICHNI NA PRODEJ
-
tahle věta vystihuje vše podstatnéjancarik wrote:drzime palce vsem co chteji dal a drzim palec sobe ze v tretim kole jiz nebudu![]()

A my si držíme palce, abychom v třetím kole potkali manažery se stejným přístupem jako vy, pánovépupajdi13 wrote:tahle věta vystihuje vše podstatnéjancarik wrote:drzime palce vsem co chteji dal a drzim palec sobe ze v tretim kole jiz nebudu![]()
![]()

Jinak krom výše zmíněného držíme rovněž palce soupeřům všech těch, kteří dál projít nechtějí

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

Genc Yetenek - Baníček 1:0 V:126-122 Zisk: €2660Azor wrote:Tak my řešíme před pohárem menší problém: Schází nám LF. 2 jsou zranění a 1 bude šetřen na ligu. A se 4 záložníky taky nemůžeme hrát, máme k dispozici jen jedno CM. Na Post LF tak nastoupí RF. Ale i tak bysme to měli dát
No, tak jsme to nezvládli. A z 80% může zase fyzioterapeut! Neb kdyby dělal svoji práci, tak dnes by byli k dispozici 2 LF! Teď má celé vedení včetně mě ho vyhodit, i když v pondělí dostal terpve 2.důtku. No, dnes zasedne představenstvo a rozhodne co bude s tím fyzioterapeutem
-
AC Had Bozak 3 - 4 stttteaua ( 116 : 119 )
Výkony odpovídaly nasatavení mužstva, obě strany to nechali tak, že hrál B tým a kdo to lépe ukope.
Pro nás je to zklamání, který přejde po startu příštího týdne a volné středy.
Výkony odpovídaly nasatavení mužstva, obě strany to nechali tak, že hrál B tým a kdo to lépe ukope.
Pro nás je to zklamání, který přejde po startu příštího týdne a volné středy.
AC Had Bozak
Alexnal - Elnino Prague 0:10 (46:127)
Někteří hráči B týmu sice byli poměrně unavení, přesto si v klídku a pohodě zatrénovali. Sorin Burdujan vstřelil hattrick, Mikey Gasana hattrick hned dvojitý.
Pokladník sice úpí, ale v příštím týdnu se snad poněkud zahojí. Hrajeme doma s holandským E divizním soupeřem. Cílem je jednoznačně postup.
Někteří hráči B týmu sice byli poměrně unavení, přesto si v klídku a pohodě zatrénovali. Sorin Burdujan vstřelil hattrick, Mikey Gasana hattrick hned dvojitý.
Pokladník sice úpí, ale v příštím týdnu se snad poněkud zahojí. Hrajeme doma s holandským E divizním soupeřem. Cílem je jednoznačně postup.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

(2.kolo) Fint - Viastore 1-3 (výkony 115:132)
Za soupeře z F divize jsem byl rád, poněkud méně mě už potěšila skutečnost, že jsem musel na jeho malinký stadión.
Výdaje:
- plat: -112.750,00 €
- bonus za vítězství: -480.000,00 €
Příjmy:
- vstupenky: 70.000,00 €
- příspěvek od TV: 27.550,00 €
- odměna za postup: 20.000,00 €
Celkem: -475.200,00 €
Ve 3.kole opět soupeř z F divize a opět venku. Mě to ale vzhledem k těm stamiliómům, co mám na konrě, nemůže rozházet
Za soupeře z F divize jsem byl rád, poněkud méně mě už potěšila skutečnost, že jsem musel na jeho malinký stadión.
Výdaje:
- plat: -112.750,00 €
- bonus za vítězství: -480.000,00 €
Příjmy:
- vstupenky: 70.000,00 €
- příspěvek od TV: 27.550,00 €
- odměna za postup: 20.000,00 €
Celkem: -475.200,00 €
Ve 3.kole opět soupeř z F divize a opět venku. Mě to ale vzhledem k těm stamiliómům, co mám na konrě, nemůže rozházet

VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
-
tom17 wrote: Ve 3.kole opět soupeř z F divize a opět venku. Mě to ale vzhledem k těm stamiliómům, co mám na konrě, nemůže rozházet

My jsme jedno kolo nakonec poctivě (výhrou) odehráli...zkušennosti se hoděj těm mladším klukům .
V dalším kole se pokusíme pustit bojovníky z 1.FC Zlín dál...i když ,nebude to prča....je to nějaký obchodník ,už ted má (10-6) přestupy ....takže budu muset asi hodně míchat sestavou.
A nebo to ještě risknu a udělám další kolo .....ted když nad tím přemýšlím.....tak to musím ještě promyslet...sportovce ze Zlína zrovna rádi nemáme

-
Tak dnešním prodělkem moc nadšeni nejsme..malinko nás snad může těšit že příští soupeř je zase venku..
FC West Ham 2 - 6 JPD (92:129)
Příštím soupeřem bude..Litevský Lenciugas

FC West Ham 2 - 6 JPD (92:129)
Příštím soupeřem bude..Litevský Lenciugas
JPD - B.3
-
i Valcíři započali svou pouť pohárem 
Valcíři Chomutov - FC Lenciugas 3-1 (136:111)
příští soupeř: doma Sparta Pha (3. v F.123)
1. kolo
BYE
2. kolo
DONE

Valcíři Chomutov - FC Lenciugas 3-1 (136:111)
příští soupeř: doma Sparta Pha (3. v F.123)
1. kolo

2. kolo

Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

FC Karpacz : Wellweak 0:3 (72:98)
Bezproblémový postup přes Háčkaře. Příští kolo soupeř z G. Půjde Béčko a mělo by to zvládnout.
Co mě překvapilo byl počet diváků na dnešním utkání - 0. Říkám si to jsem tak extrémně neatraktivní tým
? Pak sem mrkl na soupeře a zjistil, že se od 18.5. nepřihlásil a vstupný má na 50 euro. Tak jsem něco málo prodělal.
Bezproblémový postup přes Háčkaře. Příští kolo soupeř z G. Půjde Béčko a mělo by to zvládnout.
Co mě překvapilo byl počet diváků na dnešním utkání - 0. Říkám si to jsem tak extrémně neatraktivní tým

Wellweak
hmmm, tak sem si chtěl v téhle sezóně střihnout taky SP pohár, ale po výsledcích druhého kola sem naprosto zděšen kolik týmů z áčka zůstalo v osudí. vypadl snad jen michal a tři přestavující týmy.
to sem si myslel, že to budeme z áčka hrát s resim od třetího kola sami...
jen pro zajímavost - prodělal sem téměř 120 K při téměř zaplněném domácím stánku (35K). řecký model managementu týmu asi nebude ten nejoptimálnější
.
to sem si myslel, že to budeme z áčka hrát s resim od třetího kola sami...
jen pro zajímavost - prodělal sem téměř 120 K při téměř zaplněném domácím stánku (35K). řecký model managementu týmu asi nebude ten nejoptimálnější

to oslíček: Ale pane kolego, řecký model managmentu byl vždy ten nejoptimálnější, jak by vám prozradili Řekové. Až v roce 2010 se to nějak to... no... ehm... pokakalo.
K SP Poháru - minulou sezónu do něj šli naplno snad jen tři Áčkaři... A tak jsem přehodnotil svůj cíl - nezní již získat tuto trofej, nýbrž důstojně v posledním týdnu vypadnout
K SP Poháru - minulou sezónu do něj šli naplno snad jen tři Áčkaři... A tak jsem přehodnotil svůj cíl - nezní již získat tuto trofej, nýbrž důstojně v posledním týdnu vypadnout

VIASTORE