Moderator: Czech Moderators
Podle mě reagoval na Tvoji větu:Jaromir Malanta wrote:Pánové, mám prosbu, šerif Razvanica v této reakci uvedl moje jméno, jenže já jak na sviňu neumím anglicky, mohl by mi to někdo z vás přeložit? díky mocRazvanica wrote: @Jaromir Malanta: "Their business"? My friend, you must be taking me for someone else. Managers who know are aware of my opinion on the recent development of SP.
Díky za překladtom17 wrote:Podle mě reagoval na Tvoji větu:Jaromir Malanta wrote:Pánové, mám prosbu, šerif Razvanica v této reakci uvedl moje jméno, jenže já jak na sviňu neumím anglicky, mohl by mi to někdo z vás přeložit? díky mocRazvanica wrote: @Jaromir Malanta: "Their business"? My friend, you must be taking me for someone else. Managers who know are aware of my opinion on the recent development of SP.
Už jenom Razvanicovo podivení nad tím, že u nás bany řešíme veřejně mne dost zarazilo, takže pro mne platí dál to samé, své obchody si budu hlídat ještě pečlivěji (...)
Google překladač ji nepřekládá do angličtiny (a asi i do rumunštiny) samozřejmě zcela přesně, takže to, co jsi se snažil říci, bylo ze strany šerifa Razvanici pochopeno jiným způsobem. V podstatě se Razvanica snažil říci, že SP není jeho business a na vývoj SP v poslední době má svůj názor (který je mimochodem hodně podobný tomu mému).
Není zač, šerifové tu jsou k vašim službámJaromir Malanta wrote: Díky za překlad
Drahý turnaj je zjavne až od 50k, ale neriskoval by som to, ak ti je ešte tvoj účet na SP milý.oliwapol wrote:Chci se zeptat,kamos mi poslal turnajovou pozvanku se startovnym 20 000,ale uz jsme se vicekrat oba prihlasovali z jednoho pocitace,takze kdyz to prijmu hrozi mi pokuta jak se tu uz resilo? Nebo 20K neni DRAHY turnaj jak tu bylo taky napsano? Diky za odpovedi.
Nedoporučuji hrát takový turnaj.oliwapol wrote:Chci se zeptat,kamos mi poslal turnajovou pozvanku se startovnym 20 000,ale uz jsme se vicekrat oba prihlasovali z jednoho pocitace,takze kdyz to prijmu hrozi mi pokuta jak se tu uz resilo? Nebo 20K neni DRAHY turnaj jak tu bylo taky napsano? Diky za odpovedi.
Na straně 14 tohoto topicu, kde jsme řešili Tvé první zabanování, jsem výslovně doporučoval, nastavovat opravdu symbolické vstupné, zvláště pokud se hraje pouze čtyřčlenný turnaj. Ty však uspořádáš 2 měsíce poté, co jsi byl odbanován, další turnaj s 2,5 násobným vstupným než v předchozím v případě a opět do něj pozveš druhý účet, se kterým sdílete dlouhodobě 1 PC a který je jinak docela neaktivní.noell wrote:Dobrý den.Toto se mi stalo již podruhé.nejednou se nemůžu prihlásit na SP.Jiz podruhé mne zabanoval Yocker a Resi mi pomohl.Proto žádám opět Resiho,jestli by mi opět nepomohl.Udělal jsem turnaj a pozval tam i klub své zeny a hned ban.Znám par lidí kterǐ hrajou SP ve dvou i ve třech i jedno počítače.Hrajou pořád,ale já jednou za Uherský rok pozvu ženu a hned ban.
Někteří jsou asi nepoučitelnítom17 wrote:Na straně 14 tohoto topicu, kde jsme řešili Tvé první zabanování, jsem výslovně doporučoval, nastavovat opravdu symbolické vstupné, zvláště pokud se hraje pouze čtyřčlenný turnaj. Ty však uspořádáš 2 měsíce poté, co jsi byl odbanován, další turnaj s 2,5 násobným vstupným než v předchozím v případě a opět do něj pozveš druhý účet, se kterým sdílete dlouhodobě 1 PC a který je jinak docela neaktivní.noell wrote:Dobrý den.Toto se mi stalo již podruhé.nejednou se nemůžu prihlásit na SP.Jiz podruhé mne zabanoval Yocker a Resi mi pomohl.Proto žádám opět Resiho,jestli by mi opět nepomohl.Udělal jsem turnaj a pozval tam i klub své zeny a hned ban.Znám par lidí kterǐ hrajou SP ve dvou i ve třech i jedno počítače.Hrajou pořád,ale já jednou za Uherský rok pozvu ženu a hned ban.
Tak jantar to nebyl ani náhodou, takhle ošklivá urážka, fuj!pupajdi13 wrote: 1.) tomu bych klidně věřil, že to je nějaký jantar ... nemyslím si,že by dardar v tom byl zapleten.
pupajdi13 wrote: 1.) tomu bych klidně věřil, že to je nějaký jantar ... nemyslím si,že by dardar v tom byl zapleten.
Máš recht......to pojmenování se mi nepovedloWoko wrote: Tak jantar to nebyl ani náhodou, takhle ošklivá urážka, fuj!
A můžeš mi prosím pomoct?V turnaji který jsem momentálně hrál,hrajou dva z jednoho IP a ban nemají.Můžu slíbit,že klub své ženy už nikdy na zápas nepozvu.tom17 wrote:Na straně 14 tohoto topicu, kde jsme řešili Tvé první zabanování, jsem výslovně doporučoval, nastavovat opravdu symbolické vstupné, zvláště pokud se hraje pouze čtyřčlenný turnaj. Ty však uspořádáš 2 měsíce poté, co jsi byl odbanován, další turnaj s 2,5 násobným vstupným než v předchozím v případě a opět do něj pozveš druhý účet, se kterým sdílete dlouhodobě 1 PC a který je jinak docela neaktivní.noell wrote:Dobrý den.Toto se mi stalo již podruhé.nejednou se nemůžu prihlásit na SP.Jiz podruhé mne zabanoval Yocker a Resi mi pomohl.Proto žádám opět Resiho,jestli by mi opět nepomohl.Udělal jsem turnaj a pozval tam i klub své zeny a hned ban.Znám par lidí kterǐ hrajou SP ve dvou i ve třech i jedno počítače.Hrajou pořád,ale já jednou za Uherský rok pozvu ženu a hned ban.
Víš jak se tomu říká? To je recidiva a za to jsou mnohem větší tresty než poprvé...noell wrote:A můžeš mi prosím pomoct?V turnaji který jsem momentálně hrál,hrajou dva z jednoho IP a ban nemají.Můžu slíbit,že klub své ženy už nikdy na zápas nepozvu.tom17 wrote:Na straně 14 tohoto topicu, kde jsme řešili Tvé první zabanování, jsem výslovně doporučoval, nastavovat opravdu symbolické vstupné, zvláště pokud se hraje pouze čtyřčlenný turnaj. Ty však uspořádáš 2 měsíce poté, co jsi byl odbanován, další turnaj s 2,5 násobným vstupným než v předchozím v případě a opět do něj pozveš druhý účet, se kterým sdílete dlouhodobě 1 PC a který je jinak docela neaktivní.noell wrote:Dobrý den.Toto se mi stalo již podruhé.nejednou se nemůžu prihlásit na SP.Jiz podruhé mne zabanoval Yocker a Resi mi pomohl.Proto žádám opět Resiho,jestli by mi opět nepomohl.Udělal jsem turnaj a pozval tam i klub své zeny a hned ban.Znám par lidí kterǐ hrajou SP ve dvou i ve třech i jedno počítače.Hrajou pořád,ale já jednou za Uherský rok pozvu ženu a hned ban.
Manager:Noell
Team:Spartani Zatec
Už jednou jsi byl za to zabanován, navíc jsi věděl, že pokud chceš hrát turnaje s druhým účtem, který se dlouhodobě loguje z 1 PC, musíš nastavit symbolické vstupné. Nevím o případu, kdy by byl někdo odbanován podruhé, když se dopustí stejného prohřešku. Nehledě na skutečnost, že ten druhý účet se lognul tuto sezónu pouze jedenkrát a to hned po Tobě a kvůli tomu, aby Ti přijmul pozvánku do turnaje, což samo o sobě silně zavání multi-accountem. Argument, že víš o někom, kdo porušuje pravidla a doposud nebyl potrestán, není vůbec relevantní.noell wrote:A můžeš mi prosím pomoct?V turnaji který jsem momentálně hrál,hrajou dva z jednoho IP a ban nemají.Můžu slíbit,že klub své ženy už nikdy na zápas nepozvu.tom17 wrote:Na straně 14 tohoto topicu, kde jsme řešili Tvé první zabanování, jsem výslovně doporučoval, nastavovat opravdu symbolické vstupné, zvláště pokud se hraje pouze čtyřčlenný turnaj. Ty však uspořádáš 2 měsíce poté, co jsi byl odbanován, další turnaj s 2,5 násobným vstupným než v předchozím v případě a opět do něj pozveš druhý účet, se kterým sdílete dlouhodobě 1 PC a který je jinak docela neaktivní.noell wrote:Dobrý den.Toto se mi stalo již podruhé.nejednou se nemůžu prihlásit na SP.Jiz podruhé mne zabanoval Yocker a Resi mi pomohl.Proto žádám opět Resiho,jestli by mi opět nepomohl.Udělal jsem turnaj a pozval tam i klub své zeny a hned ban.Znám par lidí kterǐ hrajou SP ve dvou i ve třech i jedno počítače.Hrajou pořád,ale já jednou za Uherský rok pozvu ženu a hned ban.
Manager:Noell
Team:Spartani Zatec