Moderator: Czech Moderators
Jj to by stálo za znínění panu Razvanicovips2512 wrote:Ve vyjádření bych vytáhl Dardarův případ! Já být Rumunský šerif, tak jsem mírnej aby se na to zapomělo a ne banovat jak šílený. Navíc, proč se to neudělalo jak ve výše uvedeném případě. Zabanovat pouze tým co to způsobil a ostatním dát pokutu za zneužití výhody. Právě hlídám jeden slovenský tým, který tu zprávu také dostal. A ani já na tom neviděl nic nekalého, když to bude za tržní částky!
A ako to bolo presne z v tom pripade z Dardarom?? Ze mu to pripomeniem...puzzle wrote:Jj to by stálo za znínění panu Razvanicovips2512 wrote:Ve vyjádření bych vytáhl Dardarův případ! Já být Rumunský šerif, tak jsem mírnej aby se na to zapomělo a ne banovat jak šílený. Navíc, proč se to neudělalo jak ve výše uvedeném případě. Zabanovat pouze tým co to způsobil a ostatním dát pokutu za zneužití výhody. Právě hlídám jeden slovenský tým, který tu zprávu také dostal. A ani já na tom neviděl nic nekalého, když to bude za tržní částky!
Ja som mu pisal uz 5 mailov ale stale hovori o tom, ze aj ked som tu spravu obdrzal a aj ked som husatkovi nic nepisal..(napr. kup mojho hraca a podobne)..tak som to mal nahlasit ako porusenie pravidiel, ze kupil mojho hraca za trhovu cenu, aj ked ho nepotreboval. A tymto sposobom "rozdal" svoje peniaze slovakom.ps2512 wrote:Dardar dal nesmyslnou částku za přestup. Nějakej trouba mu to tam dal a udělal ještě dalších pár takových nákupů než ho blokli. Napiš mu, že sice jsi zprávu obdržel, ale neměl jsi s tím nic společného. Proč taky nezabanoval jen toho co to způsobil ale i všechny okolo?
Presne ako pises, a najlepsie bude ak budes hned vsetky timy, ktore maju zaujem o tvojho hraca, hlasit serifom!!! Je to dost smiesneps2512 wrote:Tak teď abych nekontroloval jen cenu na přestupové listině ale i týmy které hráče kupuji/prodávají
Je skoro až šokujúce, za čo všetko človek môže dostať ban. Myslím, že by mali napísať voľajakú zmluvu (odhadom tak na 10 strán pri písme veľkosti 10 typu Times New Roman, riadkovanie jednoduché, okraje minimálne) s podmienkami, ktoré človek musí dodržiavať, aby sa v tejto hre udržal. A samozrejme, daný dokument poslať všetkým hrajúcim manažérom (aj novo prichádzajúcim) na mail s tým, že obratom im to pošlú elektronicky podpísané, že súhlasia s podmienkami...myky0- wrote:Presne ako pises, a najlepsie bude ak budes hned vsetky timy, ktore maju zaujem o tvojho hraca, hlasit serifom!!! Je to dost smiesneps2512 wrote:Tak teď abych nekontroloval jen cenu na přestupové listině ale i týmy které hráče kupuji/prodávají
Tak Sjarelovu podporu nečekejte.Sjarel wrote:Indeed bans should not be discussed on the forum, but since a lot of Slovak top-managers were involved, I do want to stress that I agree with the sheriff's decisions.
Razvanica se tu už jednou i vyjadřoval .....potom jsem s ním komunikoval osobně a přijde mi,že to je naprosto v pohodě člověk....proto mne zaraží, že našoupal všechny slováky do jednoho pytle bez vyjímky .Netris1 wrote:Tak Sjarelovu podporu nečekejte.Sjarel wrote:Indeed bans should not be discussed on the forum, but since a lot of Slovak top-managers were involved, I do want to stress that I agree with the sheriff's decisions.
Edit: Vzhledem k tomu, že je tady pravidelně šerif Razvanica a platí pravidlo o zákazu probírání banů, můžeme očekávat, že tenhle topic moc dlouho nevydrží.