Ináč gratulujem k novému titulu v podpise, pán koordinátor.

Moderator: Czech Moderators
Áno, zatiaľ nemáme. Hádam niekto z D-čkárov postúpi a potom nebude problém ho menovať za tretieho.PaToM wrote:S tou SP CL bude asi trošku problém, lebo máme len dva tímy z C-divízií, ktoré hrajú v Corgoň Lige (TJ Spartak Medzilaborce a MYKY FC).
Ináč gratulujem k novému titulu v podpise, pán koordinátor.
Nič nemáme rozbehané, čiže privítame akúkoľvek iniciatívu ohľadom stránok. Najväčším problémom pre nás zostáva nejaký slušný server. Stránky tipu nieco.webgarden.cz veľmi nemusím, ale ak by to už malo byť, tak dobre.Mafi wrote:Tak ma napadlo,že keď sa čoskoro začnú slovenské súťaže a vyzerá,že nemáme stránku( ak ak už vedenie na nejakej nerobí ),či by som sa toho mohol ujať??? Nejaké skúsenosti so stránkami už mám.
trebalo by este niekohoPaToM wrote:Hľadá sa...
... slovenský zanietený hráč SP, ktorý by bol ochotný pomôcť s organizáciou slovenských súťaží, najmä na pozícii štatistik-komisár Slovenskej Ligy alebo Slovenského Pohára.
Počet miest: neobmedzený
rád sa ponúknem na pomoc ak ešte treba...len ak to nebude nejako velmi náročne lebo akože viem narabať s PC ale žeby som bol nejaky BIG odborníkPaToM wrote:Hľadá sa...
... slovenský zanietený hráč SP, ktorý by bol ochotný pomôcť s organizáciou slovenských súťaží, najmä na pozícii štatistik-komisár Slovenskej Ligy alebo Slovenského Pohára.
Počet miest: neobmedzený