ps2512 wrote:Za dobu na SP a to jsem to dotáhl do A, jsem neměl na úctě víc než 10 M.
Tak tento názor se mi zamlouvá.
Po dvou zápasech mám jeden bod tak hurá do Áčka.
...... ale víš co se říká ... pospíchej pomalu !!
Já mám na kontě 16k a potřeboval bych koupit nějaké dobré RM do 18 let, skrytá min.90 a hlavní skilly vytrénované min. na 90, agrese do 30. Nevíte o nějakém hráči za tak málo peněz?
pavluša wrote:
Já mám na kontě 16k a potřeboval bych koupit nějaké dobré RM do 18 let, skrytá min.90 a hlavní skilly vytrénované min. na 90, agrese do 30. Nevíte o nějakém hráči za tak málo peněz?
pavluša wrote:
Jo, tak to nevím
Ale kdyby někdo jo, tak jsem připravený dát i 17K
On si spletl písmenka K a M jsou dost blízko sebe
Start 16S H.1403 (6.,2.) MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
ps2512 wrote:třeba byl smazán...v tom případě hráč zůtane na TL ale jako volný hráč
Však on tam ostal, ale to už nemá cenu o neho bojovat, lebo vždy sa nájde nejaký cvok, čo mu dá plat 70.000 a pod Inak, ten tím zmazaný nebol, proste to posral
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
pavluša wrote:Tak už jsem po dnešním venkovním zápase (-115k)
Ani reklamy nejdou pořádný, nevím co budu dělat Asi půjdu někoho vytunelovat
Hoď na transferlist zo 2 hráčov. napr. to CB Kušnír za 5-6M (je zbytočne dobrý na tvoj tím) a to CF Fafiani za 3,5-4,5M (v tak agresívnom tíme je hráč s 12%agr stratou peňazí, jedine, že by si mal v úmysle prestavať tím). A hneď budeš mať 8-10M a ak nekúpiš prvých hráčov, na ktorých ti padne zrak, v pohode zoženieš za tých dvoch náhrady vhodnejšie a ešte ti nejaké milióny ostanú na iné posty
...new beginning...
Hoď na transferlist zo 2 hráčov. napr. to CB Kušnír za 5-6M (je zbytočne dobrý na tvoj tím) a to CF Fafiani za 3,5-4,5M (v tak agresívnom tíme je hráč s 12%agr stratou peňazí, jedine, že by si mal v úmysle prestavať tím). A hneď budeš mať 8-10M a ak nekúpiš prvých hráčov, na ktorých ti padne zrak, v pohode zoženieš za tých dvoch náhrady vhodnejšie a ešte ti nejaké milióny ostanú na iné posty
Kušníra? NIKDY (ten hráč není na prodej ), to samý GK- Belic, Sayor, LB- Sumer, Koushki, CB-Kušnír, RB-Beláň, LM -Simič, Nunes, CM-Jedlička, Rilke, Rolfes, RM- Kvist, LF-Jamaludin, Paliatka, CF-Fafiány,Kowalski, RF-Barboza. Stěch hráčů mají vyšší agresi maximálně 2-3 hráči, což je v normě. Těch dobrejch hráčů mám daleko víc než si vzpomenul ty dva, třeba brankář Sayor, ale i ostatní budou dávat přes 70 výkon.
Kušníra? NIKDY (ten hráč není na prodej ), to samý GK- Belic, Sayor, LB- Sumer, Koushki, CB-Kušnír, RB-Beláň, LM -Simič, Nunes, CM-Jedlička, Rilke, Rolfes, RM- Kvist, LF-Jamaludin, Paliatka, CF-Fafiány,Kowalski, RF-Barboza. Stěch hráčů mají vyšší agresi maximálně 2-3 hráči, což je v normě. Těch dobrejch hráčů mám daleko víc než si vzpomenul ty dva, třeba brankář Sayor, ale i ostatní budou dávat přes 70 výkon.
Sorry, ak som urazil tvoj tím, to nebol zámer (sakra, prečo tu nedali smajla,ktorý sa ospravedlňuje??? neschopáci ). Uznávam, nepoznám presne, kto ako u teba hrá, akú agresivitu máš pre áčko, béčko, ku komu máš aký vzťah atď... Tak proste si povedz, ktorých hráčov až tak nepotrebuješ, z nich vyber nejakých, čo sa najlepšie predajú (alebo aj všetkých), predaj za čo najviac a máš peniaze A keď budeš potom míňať zarobené, tak sa nenechaj uniesť dobrým pocitom, že máš na účte viac ako si zvyknutý a kupuj s rozumom
...new beginning...
Neurazil si můj tým, ale kluci prostě chtěj postoupit do E a zatím se to daří, jsou zatím první a dokonce se našel dnes i dobrej sponzor, 184.800,00 z reklamy na 1 den