!! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI !!
Moderator: Romanian Moderators
-
- Team Board Member
Re: !! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI
user va fi banat pentru cuvinte jignitoare la adresa altor useri
Last edited by minasthiryt on Mon Oct 18, 2010 12:16 am, edited 1 time in total.
Reason: nu folosi cuvinte jignitoare
Reason: nu folosi cuvinte jignitoare
-
- Member of the Soccer Project Association
vb ba taca frumosWolFsBurG96 wrote:ba da tu ce ****** te bagi aiurea , incerc si eu sa rezolv ceva si te bagi tu ca ciocanu , daca nu am avut nevoie sa folosesc amicaluri ce dracu te bagi ca un ciocan futut in cur in seama , mai dute`n pula mea de ciocan mort
-
- Team Board Member
pai eu incerc sa lamuresc ceva , si tu te bagi ca musca la ..... lasa`ma in pace,dute la probleme tale , lasama pe mine cu ale mele
in meciurile amice scade moralul jucatorilor cu 1%, parca sziceai ca ai experienta.WolFsBurG96 wrote:da , dar scade la titulari,eu vreau si ei sa aibe moralul foarte bun
-
- Team Board Member
pai ma omule , tu citesti? nu intelegi ca pana acum n-am avut nevoie de amicaluri , doamne ce oameni , cum de va tin mamele .voastre acasa?
lasa mamele in pace, tu crezi ca alta treaba nu am decat sa ma uit sa vad daca ai jucat tu meciuri amicale? eu ti-am explicat cum sta treaba cu moralul, daca vrei sa-ntelegi bine daca nu este problema ta, si mai usor cu mamele nu fi badaran ca nu-ti sta bine.WolFsBurG96 wrote:pai ma omule , tu citesti? nu intelegi ca pana acum n-am avut nevoie de amicaluri , doamne ce oameni , cum de va tin mamele .voastre acasa?
-
Tu esti cel cu problema si tot tu vorbesti asa urat?
Si cu amicalele ... e foarte greu sa-i tii pe toti la 100%, cei mai multi joaca un singur meci amical dupa cel de liga, e cel mai convenabil. Daca joci mai multe pierzi din moralul titularilor. Joaca amicalele de vineri dimineata pana sambata. La ultimul meci de sambata bagi titularii si ii aduci la 100%. Apoi duminica dimineata sunt toti buni de joc. Desigur e indicat duminica sa nu joci meciuri daca te intereseaza meciul de liga de luni.
Se vor lua masuri.WolFsBurG96 wrote:ba da tu ce ****** te bagi aiurea , incerc si eu sa rezolv ceva si te bagi tu ca ciocanu , daca nu am avut nevoie sa folosesc amicaluri ce dracu te bagi ca un ciocan futut in cur in seama , mai dute`n pula mea de ciocan mort
Si cu amicalele ... e foarte greu sa-i tii pe toti la 100%, cei mai multi joaca un singur meci amical dupa cel de liga, e cel mai convenabil. Daca joci mai multe pierzi din moralul titularilor. Joaca amicalele de vineri dimineata pana sambata. La ultimul meci de sambata bagi titularii si ii aduci la 100%. Apoi duminica dimineata sunt toti buni de joc. Desigur e indicat duminica sa nu joci meciuri daca te intereseaza meciul de liga de luni.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
cercel_jr wrote:Mai intai il scoti la vanzare cu un pret enorm apoi il scoti de la vanzare. Vei castiga ceva in plus. 15-20 parca.EmmY wrote:Cum faci sa ridici moralul unui jucator care il are 0 cel mai repede posibil?
Apoi faci o marire de salariu. Apoi schimbi antrenorul. Deja vei ajunge pe la 50%.
Apoi joci meciuri de liga si amicale 3 zile si gata.Treci la treaba.
Il scot la vanzare dar dupa ce il retrag nu ii scade moralul ?
-
Pai cand il pui pe lista va creste cu ceva procente iar apoi va scadea putin dar tot vei ramane cu moral mai mare decat 0, cred ca pe la 15% cam asa.
Asta e valabil daca are moral 0.
E valabil si daca moralul este sub 50, dar cresterea va fi f mica. Daca are deja peste 50 nu va functiona.
Asta e valabil daca are moral 0.
E valabil si daca moralul este sub 50, dar cresterea va fi f mica. Daca are deja peste 50 nu va functiona.
vad ca numele echipei sau al stadionului se poate modifica doar pentru cei care au spfa.
a reusit cineva care nu are spfa sa schimbe numele echipei?
-
E imposibil fara SPFA.
faza e ca daca vrei sa modifici numele stadionului/echipei sau managerului tr sa platesti o suma de bani mica dar tr sa o daianyya wrote:vad ca numele echipei sau al stadionului se poate modifica doar pentru cei care au spfa.

sal
o intrebare.
am avut antrenamentul setat sa-l faca antrenorul.acuma am setat manual si am pus dupa cum cred eu ca e mai bine.dar am observat ca se modifica fara sa dau eu comanda.am pus tehnica si ma trezesc cu deposedari.etc etc
de ce ? cum sa fac sa nu mi se mai modifice .?
ms.
o intrebare.
am avut antrenamentul setat sa-l faca antrenorul.acuma am setat manual si am pus dupa cum cred eu ca e mai bine.dar am observat ca se modifica fara sa dau eu comanda.am pus tehnica si ma trezesc cu deposedari.etc etc
de ce ? cum sa fac sa nu mi se mai modifice .?
ms.
-
Esti sigur ca i-ai dat sa selectezi tu manual si apoi ai salvat? daca nu ai dat "save" el automat ramane pe antrenamentul selectat de antrenor.
Si la antrenamentul selectat pe "automat" mai trebuie dat din cand in cand cate un click drept refresh pentru a se schimba optiunile pentru fiecare jucator in parte, in caz ca acesta s-a maximizat la skill-ul selectat initial de antrenor.
Si la antrenamentul selectat pe "automat" mai trebuie dat din cand in cand cate un click drept refresh pentru a se schimba optiunile pentru fiecare jucator in parte, in caz ca acesta s-a maximizat la skill-ul selectat initial de antrenor.
sunt sigur ca nu am gresit
am intrebat dupa mai multe zile de observatii.
dau save mereu.
poate ca nu am dat refresh
azi am notat antrenamentele setate si ma uit luni.
ms
am intrebat dupa mai multe zile de observatii.
dau save mereu.
poate ca nu am dat refresh
azi am notat antrenamentele setate si ma uit luni.
ms