mai bine fa calculul altfelmate1976 wrote:Eu am 19000 de locuri si la fiecare meci jucat acasa (campionat) raman cu aproximativ 100000€.markverde wrote:deci cum e mai bine?

Moderator: Romanian Moderators
mai bine fa calculul altfelmate1976 wrote:Eu am 19000 de locuri si la fiecare meci jucat acasa (campionat) raman cu aproximativ 100000€.markverde wrote:deci cum e mai bine?
fiecare cu strategia lui, voi scapa cat de curand de cei batrani.Kosmin wrote:mai bine fa calculul altfelmate1976 wrote:Eu am 19000 de locuri si la fiecare meci jucat acasa (campionat) raman cu aproximativ 100000€.markverde wrote:deci cum e mai bine?cu cat iesi pe minus dupa o dubla acasa+deplasare, ca asta e cel mai important
ai stat 10 sezoane dar tot nu ai niste juc straluciti si plus ca ai unii destul de batrani pt F si eu am stat vreo 8 sezoane in F dar aveam juc de 22-23 de ani binenteles si buni
da dar n-ai spus cat iesi pe minus dupa o dubla acasa-deplasaremate1976 wrote:fiecare cu strategia lui, voi scapa cat de curand de cei batrani.Kosmin wrote:mai bine fa calculul altfelmate1976 wrote: Eu am 19000 de locuri si la fiecare meci jucat acasa (campionat) raman cu aproximativ 100000€.cu cat iesi pe minus dupa o dubla acasa+deplasare, ca asta e cel mai important
ai stat 10 sezoane dar tot nu ai niste juc straluciti si plus ca ai unii destul de batrani pt F si eu am stat vreo 8 sezoane in F dar aveam juc de 22-23 de ani binenteles si buni
cei cu spmt nu-ti pot spune pt ca spmt spune doar pt echipa logatadragos wrote:intrebare ptr. cei care au SPMT
din div. F40 in ce div. G retogradez?
multam
ok, multam kosminKosmin wrote:cei cu spmt nu-ti pot spune pt ca spmt spune doar pt echipa logatadragos wrote:intrebare ptr. cei care au SPMT
din div. F40 in ce div. G retogradez?
multam![]()
dar poti calcula
PieS: ti-am trimis formula prin pm ca pe forum nu ma lasa
imi zice Forbiden you not have acces in this section si imi zice doar cand pun acel text cu formula, poate ma lamureste si pe mn cineva