Je to tak - těch 5 let bloumání po TL a vymýšlení taktik, jak přečůrat soupeře konečně přineslo ovoce.

A Michale, Ty si sprav chuť aspoň v tom Poháru!

Moderator: Czech Moderators
JEREMY podruhé ...tomkycz wrote:jeremy, taky se přidávám s gratulací !!! už bylo na čase aby to začali Češi pravidelně vyhrávat... kdo bude další...???
Super práce pane,velká gratulace...Jeremy74 wrote:Díky za gratulace, pánové. Udělalo mi velkou radost, kolik lidí se mi ozvalo.
Je to tak - těch 5 let bloumání po TL a vymýšlení taktik, jak přečůrat soupeře konečně přineslo ovoce.Ale pokusit se obhájit titul je velká výzva! Moc lidem se to zatím nepodařilo. No uvidíme, jak to dál půjde a jak mě hra bude bavit.
A Michale, Ty si sprav chuť aspoň v tom Poháru!
Vzhledem k tomu, že mám v tuto chvíli spokojenost fanoušků na 100%, tak se ve zbývajících 2 ligových zápasech určitě o nic pokoušet nebudu. Takže velká gratulace k záchraněoslicek wrote:Při pohledu na výsledky posledních dvou zápasů vážně přemýšlím o tom, že bych svůj tým přejmenoval z Totemo Baka na Totemo Klika.
Pokud resi nebo jančařík nedopustí nějaký zázrak ve čtvrtek, tak to vypadá, že byla dnes rozřešena tajenka o sestupujících z Divize A.
no a ja se muzu pokouset o co chcitom17 wrote:Vzhledem k tomu, že mám v tuto chvíli spokojenost fanoušků na 100%, tak se ve zbývajících 2 ligových zápasech určitě o nic pokoušet nebudu. Takže velká gratulace k záchraněoslicek wrote:Při pohledu na výsledky posledních dvou zápasů vážně přemýšlím o tom, že bych svůj tým přejmenoval z Totemo Baka na Totemo Klika.
Pokud resi nebo jančařík nedopustí nějaký zázrak ve čtvrtek, tak to vypadá, že byla dnes rozřešena tajenka o sestupujících z Divize A.