To víš, že to oceníme...PaToM wrote:...............
Toto celé je výsledok môjho 3-hodinového úsilia (čistého času), ......

Moderator: Czech Moderators
To víš, že to oceníme...PaToM wrote:...............
No hochu klobouk dolů, takový práce to dalo, přitom jen kvůli tomu, aby se zjistil nejlepší střelec ročníku.PaToM wrote:Toto celé je výsledok môjho 3-hodinového úsilia (čistého času), tak dúfam, že to oceníte.
Kompletný zoznam, ktorý mám v Exceli zahŕňa strelcov zo skupín, z predkola, z osemfinále a štvrťfinále. Strelci semifinálových zápasov budú zapísaní po odohraní zajtrajších odviet.
puzzle wrote:To víš, že to oceníme...PaToM wrote:...............
Díky. No, dalo to práce, ale ďakujem aspoň za to, že vo väčšine skupín bol spravený zoznam strelcov, takže to bolo treba už "len" dať dokopy.zajdaz wrote:No hochu klobouk dolů, takový práce to dalo, přitom jen kvůli tomu, aby se zjistil nejlepší střelec ročníku.
Tak to som zvedavý, čo napíšeš terazmrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 1 - 2 Baníček
Tak to je náš konec.![]()
![]()
![]()
Dnešní odveta už bude jenom formalita, protože vyhrát venku to je mazec.
Gratuluji soupeři.
Baníček - 1FC Mrakoplaš 2:3 V:122-132mrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 1 - 2 Baníček
![]()
![]()
Gratuluji soupeři.
122 to mě překvapilo, ale asi rozhodla ta redka v 48 minutě.Azor wrote:Baníček - 1FC Mrakoplaš 2:3 V:122-132mrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 1 - 2 Baníček
![]()
![]()
Gratuluji soupeři.
ČK: 1-0 (v 48 min.)
Já toho vlčího šmejda Neriho snad roztrhám!!!Po včerejší výhře nastavím součet agr . týmu a roz. jen na 145, díky vlku na LF, které mělo agr. 23, ten však dal i gól, avšak Neri, který má agr. 14 nám to dneska zazdil!! Takže budeme hrát jen o 3.místo
Ale musíme taky pogratulovat soupeři, neb zahrát 132 venku je slušný počin
A k případu Neri: Fans po zápase vykřikovali heslo: "Zdráce Neri do "Béčka"
Trenér se vyjádřil takto: "Nu, Neri to pěkně posral, nedivil bych se jeho přerazení do B-týmu, neb to není jeho první zkrat v této sezóně"
Rada starších vlků na dotaz ohledně Neriho reagovala takto: "Vrrrrrrrrrrrrr!" a nutno říct že to vrčení bylo dosti markantní.
A já se rozhod pro okamžíté přesunutí vlka Neriho do B-týmu, neb jak již naznačil trenér, Není to první zkrat Neriho v této sezóně. Místo něj jde vlk St. Fleur, který dává i 68 a má agr.0
A o 3.místo se utkáme se Zajdou, které neskutečně zařízl Pan RandomNejprve doma remizoval 2:2 i přes výkony 137-124 v jeho prospěch. A nutno dodat Zajdův tým dohrával o 10. A dnes remizoval venku 1:1 při výkonech 125-131 v jeho prospěch! Avšak díky více vstřeleným brankám na hřišti soupeře postupuje do finále tým ars milkin
Takže vlastně měl Zajda trochu pravdu, když říkal že by mohla být repríza loňského finále. Akorát si ve 2.ročníku zahrajeme v tom malém, o 3.místo![]()
A že by by jsme se ve 3.ročníku utkali už v semifinále, ve 4.ročníku ve čtvrtfinále, atd.?
Nu ano, my zahráli 122 a vlk Neri dostal 122 ran přes zadekmrakoplas44 wrote:122 to mě překvapilo, ale asi rozhodla ta redka v 48 minutě.Azor wrote:Baníček - 1FC Mrakoplaš 2:3 V:122-132mrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 1 - 2 Baníček
![]()
![]()
Gratuluji soupeři.
ČK: 1-0 (v 48 min.)
Já toho vlčího šmejda Neriho snad roztrhám!!!Po včerejší výhře nastavím součet agr . týmu a roz. jen na 145, díky vlku na LF, které mělo agr. 23, ten však dal i gól, avšak Neri, který má agr. 14 nám to dneska zazdil!! Takže budeme hrát jen o 3.místo
Ale musíme taky pogratulovat soupeři, neb zahrát 132 venku je slušný počin
A k případu Neri: Fans po zápase vykřikovali heslo: "Zdráce Neri do "Béčka"
Trenér se vyjádřil takto: "Nu, Neri to pěkně posral, nedivil bych se jeho přerazení do B-týmu, neb to není jeho první zkrat v této sezóně"
Rada starších vlků na dotaz ohledně Neriho reagovala takto: "Vrrrrrrrrrrrrr!" a nutno říct že to vrčení bylo dosti markantní.
A já se rozhod pro okamžíté přesunutí vlka Neriho do B-týmu, neb jak již naznačil trenér, Není to první zkrat Neriho v této sezóně. Místo něj jde vlk St. Fleur, který dává i 68 a má agr.0
A o 3.místo se utkáme se Zajdou, které neskutečně zařízl Pan RandomNejprve doma remizoval 2:2 i přes výkony 137-124 v jeho prospěch. A nutno dodat Zajdův tým dohrával o 10. A dnes remizoval venku 1:1 při výkonech 125-131 v jeho prospěch! Avšak díky více vstřeleným brankám na hřišti soupeře postupuje do finále tým ars milkin
Takže vlastně měl Zajda trochu pravdu, když říkal že by mohla být repríza loňského finále. Akorát si ve 2.ročníku zahrajeme v tom malém, o 3.místo![]()
A že by by jsme se ve 3.ročníku utkali už v semifinále, ve 4.ročníku ve čtvrtfinále, atd.?