[Tactici si analize de meciuri]
Moderator: Romanian Moderators
Re: [Tactici si analize de meciuri]
Joi am un meci important si nu prea stiu cu ce agresivitate sa joc. Agresivitatea arbitrului este 36, joc cu locul 3 in deplasare, daca joc cu agr. 100% imi este frica de cartonasele rosii, am nevoie de autorul managerilor cu experienta mai mare ca a mea.
60% pe arbitru si stil 100% agresiv parerea mea
-
- Team Board Member
cat are cel mai agresiv jucator titular?mate1976 wrote:Joi am un meci important si nu prea stiu cu ce agresivitate sa joc. Agresivitatea arbitrului este 36, joc cu locul 3 in deplasare, daca joc cu agr. 100% imi este frica de cartonasele rosii, am nevoie de autorul managerilor cu experienta mai mare ca a mea.
Manager: Gabitza23
Team : Bombalaii Zalau
Division : A
-
- Member of the Soccer Project Association
mate1976 wrote:Joi am un meci important si nu prea stiu cu ce agresivitate sa joc. Agresivitatea arbitrului este 36, joc cu locul 3 in deplasare, daca joc cu agr. 100% imi este frica de cartonasele rosii, am nevoie de autorul managerilor cu experienta mai mare ca a mea.
Aia e strictete

Formula e asa : Strictete arbitru 36 + cel mai agresiv jucator ? + agresivitatea setata de tine ? < 200 ( ei ti-as recomanda mai mica de 190

Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
cel mai agresiv jucator 81, agresivitate setata 100%. scuze ca am intarziat, doar ce am venit de la munca.
-
- Team Board Member
daca arbitrul are 36 agr, si cel mai agresiv jucator are 81 atunci calculezi agresivitatea echipei astfel: 190-81-36=73;mate1976 wrote:cel mai agresiv jucator 81, agresivitate setata 100%. scuze ca am intarziat, doar ce am venit de la munca.
eu as pune 75 agresivitate.
Bafta
multumesc frumos, o seara placuta.gabitza23 wrote:daca arbitrul are 36 agr, si cel mai agresiv jucator are 81 atunci calculezi agresivitatea echipei astfel: 190-81-36=73;mate1976 wrote:cel mai agresiv jucator 81, agresivitate setata 100%. scuze ca am intarziat, doar ce am venit de la munca.
eu as pune 75 agresivitate.
Bafta
am castigat, mai un singur meci greu in deplasare cu locul 2 peste doua etape, mii de multumiri.
-
Cel cu care ma bateam pt locul 2 pentru a ajunge in F a facut o greseasa neglijandu-si gazonul si apoi a vrut sa-l refaca intr-un termen mai lung asadar a pierdut la masa verde in fata unui bot si uite asa mi-am asigut pozitia secunda, si cu un pic mai multa atentie as fiputut termina pelocul 1 siimplicit ceva mai ult banuti...oricum odaca cu ajungerea in F o sa urmeze o "cazatura" panain H
Multa bafta tuturor!

Multa bafta tuturor!
-
minasthiryt wrote:...oricum odaca cu ajungerea in F o sa urmeze o "cazatura" pana in H![]()
Planuri mari

Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
-
un sut in fund un pas inainte 

SP Club Inter 15
...........***...........
SP: a love and hate thing..
...........***...........
SP: a love and hate thing..
-
calin_g wrote:un sut in fund un pas inainte
vorba lui @Notwell: "Busy playing BudgetProject"

p.s. gata cu spam

-
Are cineva ceva sfaturi sau sugestii sa-mi dea pentru meciul de miercuri din cupa? Joc cu locul 2 din A.
Voi avea prima echipa (daca nu mi se accidenteaza vreun jucator) cu conditie 100 si moral 100 (deoarece schimb antrenorul). Problema e la tactica. Voi juca 4-3-3 cu mingi lungi sau loveste si goneste agresivitate 100, Intrebarea e cu cat sa joc la stil
Dupa calculele mele ar trebui sa scot intre 147 si 150 cred. Se merita sa incerc victoria sau nu

Voi avea prima echipa (daca nu mi se accidenteaza vreun jucator) cu conditie 100 si moral 100 (deoarece schimb antrenorul). Problema e la tactica. Voi juca 4-3-3 cu mingi lungi sau loveste si goneste agresivitate 100, Intrebarea e cu cat sa joc la stil

Dupa calculele mele ar trebui sa scot intre 147 si 150 cred. Se merita sa incerc victoria sau nu

-
Se merita!
Stil 100.
Stil 100.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
- Team Board Member
ti-am trimis mesaj in joc, poate te ajutacro1981 wrote:Are cineva ceva sfaturi sau sugestii sa-mi dea pentru meciul de miercuri din cupa? Joc cu locul 2 din A.
Voi avea prima echipa (daca nu mi se accidenteaza vreun jucator) cu conditie 100 si moral 100 (deoarece schimb antrenorul). Problema e la tactica. Voi juca 4-3-3 cu mingi lungi sau loveste si goneste agresivitate 100, Intrebarea e cu cat sa joc la stil![]()
![]()
Dupa calculele mele ar trebui sa scot intre 147 si 150 cred. Se merita sa incerc victoria sau nu![]()