Prihlášky do SL (XVI. ročník) a SPo (X. ročník)

Moderator: Czech Moderators

PaToM
Member of the Soccer Project Association

Re: Prihlášky do Corgoň Ligy ( IX.Ročník )

Post by PaToM »

MilanSLOVAKIA wrote:Nemali by sme odrazu zacat robit nabor na novych spravcov lig? :)
Zatiaľ počítam s tebou a s dannom, možno nám pomôže aj mafi a skúsim presvedčiť napr. aisikla a undertakera, ktorí nám pomáhali s Pohárom. Ak by sme boli aspoň piati, dalo by sa to zvládnuť, každý by mal dve ligy.

Takže kto má záujem pomáhať v slovenských súťažiach v úlohe štatistika a komisára, hláste sa tu, zoberieme každého, kto má na to chuť a trochu času. :)
(Maximálny počet prihlásených: 7)
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
doromulus
Fan

Post by doromulus »

Rokamaku
Sk slavia prada D
G.403
GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

PaToM wrote:
MilanSLOVAKIA wrote:Nemali by sme odrazu zacat robit nabor na novych spravcov lig? :)
Zatiaľ počítam s tebou a s dannom, možno nám pomôže aj mafi a skúsim presvedčiť napr. aisikla a undertakera, ktorí nám pomáhali s Pohárom. Ak by sme boli aspoň piati, dalo by sa to zvládnuť, každý by mal dve ligy.

Takže kto má záujem pomáhať v slovenských súťažiach v úlohe štatistika a komisára, hláste sa tu, zoberieme každého, kto má na to chuť a trochu času. :)
Keďže nie je zatiaľ záujem, skúsil by som manažovať, som tu skoro každý deň, hádam si na to nájdem pár minút
GeorgeTT
PaToM

Post by PaToM »

GeorgeTT wrote:Keďže nie je zatiaľ záujem, skúsil by som manažovať, som tu skoro každý deň, hádam si na to nájdem pár minút
No dobre. Úprimne, radšej by som niekoho, kto sa na SP už viac vyzná, ale ak sa aspoň trochu orientuješ, budeme radi ak sa k nám pridáš. :wink:
Aby si mal aspoň predstavu, spracovať jedno kolo môže trvať od 20 minút do 2 hodín, záleží od toho, ako si to zorganizuješ a či bude treba udeliť nejaké kontumácie a pod. Dúfam, že sa ti u nás bude páčiť, trochu sa tu zatiaľ rozhliadni, šatňa je na 1. poschodí, na konci dlhej chodby doprava a potom prvé modré dvere vpravo. WC-ko je na každom poschodí a riadne označené, ľudí máme spoľahlivých, zatiaľ s týmito zariadeniami nebol problém. Komplexné a spísané pravidlá zatiaľ ešte nie sú, ale intenzívne sa na nich pracuje (rozumej, keď je chvíľka času).
Ak by si mal nejaké otázky, kľudne napíš komukoľvek z trojice PaToM - dann11 - MilanSLOVAKIA. Ja to tu defacto vediem, nie nejak oficiálne, žiadna inaugurácia sa nekonala, jednoducho sa to tak nejak vyvŕbilo.
A nakoniec dúfam, že sa ti bude liga páčiť aj ako hráčovi a že sa prihlásiš aj do pohárovej súťaže.

Za celé vedenie súťaže ťa tu srdečne vítam! :)
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

GeorgeTT wrote:
PaToM wrote:

Keďže nie je zatiaľ záujem, skúsil by som manažovať, som tu skoro každý deň, hádam si na to nájdem pár minút
Jeeeej tak to sa mi paci :) ty si pre mna vyznamna osoba prveho som ta sem dotiahol :) :) :) Samozrejme ze ta tu tiez vitam :)
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto

NAJ 60. sezóna - B1
PaToM

Post by PaToM »

doromulus wrote:Rokamaku
Sk slavia prada D
G.403
Prepáč, ale Slovenská Liga je len pre manažérov so slovenskou vlajkou na SP.
Ak chceš, môžeš sa prihlásiť do Česko-Slovenskej ligy, do Českej ligy alebo do Česko-Moravskej SoccerProject ligy v príslušných topikoch.
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

Díky chlapci, budem sa snažiť z celej sily, trošku som to tu už sledoval, tak to hádam zvládnem :D
GeorgeTT
erudy
Fan

Post by erudy »

ahoj,
posielam prihlašku do Corgoň Ligy
vdaka :D

manager: erudy
tým: Erudy
liga: F.106
dann11
Team President

Post by dann11 »

PaToM wrote:
GeorgeTT wrote:Keďže nie je zatiaľ záujem, skúsil by som manažovať, som tu skoro každý deň, hádam si na to nájdem pár minút
No dobre. Úprimne, radšej by som niekoho, kto sa na SP už viac vyzná, ale ak sa aspoň trochu orientuješ, budeme radi ak sa k nám pridáš. :wink:
Aby si mal aspoň predstavu, spracovať jedno kolo môže trvať od 20 minút do 2 hodín, záleží od toho, ako si to zorganizuješ a či bude treba udeliť nejaké kontumácie a pod. Dúfam, že sa ti u nás bude páčiť, trochu sa tu zatiaľ rozhliadni, šatňa je na 1. poschodí, na konci dlhej chodby doprava a potom prvé modré dvere vpravo. WC-ko je na každom poschodí a riadne označené, ľudí máme spoľahlivých, zatiaľ s týmito zariadeniami nebol problém. Komplexné a spísané pravidlá zatiaľ ešte nie sú, ale intenzívne sa na nich pracuje (rozumej, keď je chvíľka času).
Ak by si mal nejaké otázky, kľudne napíš komukoľvek z trojice PaToM - dann11 - MilanSLOVAKIA. Ja to tu defacto vediem, nie nejak oficiálne, žiadna inaugurácia sa nekonala, jednoducho sa to tak nejak vyvŕbilo.
A nakoniec dúfam, že sa ti bude liga páčiť aj ako hráčovi a že sa prihlásiš aj do pohárovej súťaže.

Za celé vedenie súťaže ťa tu srdečne vítam! :)
patom tomuto som nepochopi takze to celi cas ked som chcem ist na wc som isiel von pod nejaky kricek a teraz som zistil ze je na kazdom poschodi oznacene no pekne a tie dvere su fialove ci nie 8) 8) 8) 8) 8) 8) a s radostou tu vytam noveho člena GeorgeTT
adinko
Fan

Post by adinko »

Poprosím o regíistráciu do SVK ligy III-IV..
tým : SLOVANBA
manager : adinko
skupina : F10

ďakujem
GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

Ďakujem priatelia za srdečné privítanie a teším sa našu spoluprácu
GeorgeTT
dann11
Team President

Post by dann11 »

GeorgeTT wrote:Ďakujem priatelia za srdečné privítanie a teším sa našu spoluprácu
aj ja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
weisse
Fan

Post by weisse »

FC Tatry
weisse
divízia : F.68
PaToM

Post by PaToM »

Ďalší, čo sa prihlásil na nesprávnom mieste...

Tím: calabria bombardiere
Manažér: DiO
Divízia: G.229
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
pavko
Fan

Post by pavko »

1.FC DNV
Pavko
H.267
Post Reply

Return to “SK - Národní ligy + Evropa”