GeorgeTT wrote:Keďže nie je zatiaľ záujem, skúsil by som manažovať, som tu skoro každý deň, hádam si na to nájdem pár minút
No dobre. Úprimne, radšej by som niekoho, kto sa na SP už viac vyzná, ale ak sa aspoň trochu orientuješ, budeme radi ak sa k nám pridáš.

Aby si mal aspoň predstavu, spracovať jedno kolo môže trvať od 20 minút do 2 hodín, záleží od toho, ako si to zorganizuješ a či bude treba udeliť nejaké kontumácie a pod. Dúfam, že sa ti u nás bude páčiť, trochu sa tu zatiaľ rozhliadni, šatňa je na 1. poschodí, na konci dlhej chodby doprava a potom prvé modré dvere vpravo. WC-ko je na každom poschodí a riadne označené, ľudí máme spoľahlivých, zatiaľ s týmito zariadeniami nebol problém. Komplexné a spísané pravidlá zatiaľ ešte nie sú, ale intenzívne sa na nich pracuje (rozumej, keď je chvíľka času).
Ak by si mal nejaké otázky, kľudne napíš komukoľvek z trojice PaToM - dann11 - MilanSLOVAKIA. Ja to tu defacto vediem, nie nejak oficiálne, žiadna inaugurácia sa nekonala, jednoducho sa to tak nejak vyvŕbilo.
A nakoniec dúfam, že sa ti bude liga páčiť aj ako hráčovi a že sa prihlásiš aj do pohárovej súťaže.
Za celé vedenie súťaže ťa tu srdečne vítam!