Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Moderator: Czech Moderators

tom17
Team President

Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Post by tom17 »

Tak jsem po čase nahlédl opět na fórum a vidím, že šerifská práce je pořád o tom samém.
Kimiho výlevy komentovat nehodlám, s jemu obdobnými jsem si sám užil dost.
Pupajdímu přeji hodně síly, drž se :wink:
btw. Pupajdi, někdy v minulosti jsi tu psal, že se zvažuje zpřesnění pravidel, dojde k tomu nebo bylo rozhodnuto, že je současný stav dostačující?
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Kimi007
Team Manager

Post by Kimi007 »

Hippopotamus wrote:
Kimi007 wrote:Tyhle pravidla jsou mi podivná .. když jsem viděl, že tým nabizí slabého hráče za 40 Mega a nechal jsem to prověřit tak to bylo zamítnuto a nic se nedělo a když dojde k jednomu prodeji přes IP, tak se maže tým. Z toho mi vychází ..buď porušuj pravidla chytře nebo až se nám bude chtít, tak si tě najdem :mrgreen:
Tak buď ten BAN dávejte za všechno a nebo si vymyslete pravidla, která mají za cíl odstranit nekalosti. Protože až Vám někdo udělá chybu omylem a dostane BAN, ta už nebue mít chuť se vracet, ale spíš ho to odradí. Jsem zvědavej, jestli za 10 let tu bude ještě SP nebo ho smažou 8)

Můj typ: pokud nenastane nějaký zvrat, tak konkurence je zde veliká a podle počtu manažerů se jasně pozná .. zda to má ještě cenu :)
A čo že ho ponúkal? Aj ty môžeš vyjsť na ulicu pred barák a ponúkať okoloidúcim svoje smradľavé ponožky za 40M. Poviem si, blázon, ale až, keď ich niekto kúpi, tak mi to príde divné.
Fakt, že manažér sa logne akurát pri založení, po tom cca týždeň počká, kým môže predávať hráčov, po tom hodí na trh absolútne najlepšieho hráča, čo v tíme mal a zase sa logne, až keď ho predá tímu z rovnakej IP, sa nedá vysvetliť inak ako podvodom. Je väčšia šanca, že dnes si zaletím na mesiac ako že toto bolo čisté. A tvoja obhajoba, že si si vybavil zástup u kolegy, pretože si pol dňa nemohol byť na nete, následne urážky a osočovanie systému a hlavne ľudí, ktorí s tým dokonca nič nemajú... strašne úbohé, ľutujem tvoju budúcu ženu... Amos ti bude musieť extrémne držať palce, aby ti toto prešlo!
Btw. tvrdíš, že takého hráča by si nekupoval a hneď ho vyrazil, tak mi vysvetli, prečo si 10.februára kúpil 100x väčší odpad?

Tak co se týka přítelkyně, tak neměj péči, starám se o ní dobře a kdybys viděl co všechno musíme podstoupit, tak by si chlapečku brzo uťal svoju pusu. Protože nějaká blbá IP adresa nemá nic společného, jak se chovám k ženám.. Dva předchozí mojí budoucí mlátili, kdybych si je našel, tak už je rodiče nepoznaj, nejsem buran. Jen člověk udělá chybu na SP a už ho tu budou osočovat v osobním životě., to jsi hodně klesnul ... :roll:
Hippopotamus
Member of the Soccer Project Association

Post by Hippopotamus »

[quote="Kimi007]Tak co se týka přítelkyně, tak neměj péči, starám se o ní dobře a kdybys viděl co všechno musíme podstoupit, tak by si chlapečku brzo uťal svoju pusu. Protože nějaká blbá IP adresa nemá nic společného, jak se chovám k ženám.. Dva předchozí mojí budoucí mlátili, kdybych si je našel, tak už je rodiče nepoznaj, nejsem buran. Jen člověk udělá chybu na SP a už ho tu budou osočovat v osobním životě., to jsi hodně klesnul ... :roll:[/quote]
Kimi, urobil som presne to, čo ty - a v tom prípade sme klesli spolu - ty si tu začal urážať a tie urážky šli rozhodne mimo IP adresy a SP a celkovo internet. Nechovaj sa k iným tak, ako nechceš, aby sa chovali oni k tebe. Naozaj neviem, aký si, ale v tejto diskusii nevystupuješ rozhodne v pozitívnom svetle...
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Kimi007
Team Manager

Post by Kimi007 »

tom17 wrote:Tak jsem po čase nahlédl opět na fórum a vidím, že šerifská práce je pořád o tom samém.
btw. Pupajdi, někdy v minulosti jsi tu psal, že se zvažuje zpřesnění pravidel, dojde k tomu nebo bylo rozhodnuto, že je současný stav dostačující?
Další pán dokonalý 8) já se za pana dokonalého nepovažuji a že jsem udělal chybu vím i bez tebe. Máš ještě nějaký problém s mou osobou nebo taky potřebuješ podráždit EGO, klidně ti pomůžu :mrgreen:
Kimi007
Team Manager

Post by Kimi007 »

Hippopotamus wrote:[quote="Kimi007]Tak co se týka přítelkyně, tak neměj péči, starám se o ní dobře a kdybys viděl co všechno musíme podstoupit, tak by si chlapečku brzo uťal svoju pusu. Protože nějaká blbá IP adresa nemá nic společného, jak se chovám k ženám.. Dva předchozí mojí budoucí mlátili, kdybych si je našel, tak už je rodiče nepoznaj, nejsem buran. Jen člověk udělá chybu na SP a už ho tu budou osočovat v osobním životě., to jsi hodně klesnul ... :roll:
Kimi, urobil som presne to, čo ty - a v tom prípade sme klesli spolu - ty si tu začal urážať a tie urážky šli rozhodne mimo IP adresy a SP a celkovo internet. Nechovaj sa k iným tak, ako nechceš, aby sa chovali oni k tebe. Naozaj neviem, aký si, ale v tejto diskusii nevystupuješ rozhodne v pozitívnom svetle...[/quote][/quote][/quote]

Jestli jsem někoho urazil, tak se mu omlouvám, ale rozhodně nejsem křupan a nemám potřebu někoho očerňovat. No tak mi ho smažou, dušičky budou mít klid a co .. svět se nezboří ..
Asi jen někdy vyjádřím názor a není holt pochopen, jak říkám nejsem dokonalej ..
A už to nemá cenu dál rozebírat nebo někoho zase naštvu 8)
ps2512

Post by ps2512 »

JO naštval mě!!!!
Osočovat momentálního i předchozího českého šerifa, je už i na mě moc. Raději s tím praskni a máš klid.
Oba jsou skvělí kluci a pro české manažery toho udělali strašně moc. :evil:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Ataner

Post by Ataner »

ps2512 wrote:JO naštval mě!!!!
Osočovat momentálního i předchozího českého šerifa, je už i na mě moc. Raději s tím praskni a máš klid.
Oba jsou skvělí kluci a pro české manažery toho udělali strašně moc. :evil:
Máš to zapotřebí.. :roll:
Stejně ti odepíše nic neříkající odpovědí jako všem..o ten přestup už tu dávno nejde..a podle všech těch jeho smajlíku stejně vypadá že z vás má stejně jen kozy..
JPD - B.3
léblík

Post by léblík »

Nevim jestli brečet nebo se smát,páč takového ignoranta jako tady pana,který dostal banána jsme ještě neviděl.Když dostanu bann za jasné porušení pravidel,tak přijmu trest a držim hubu ne?A neni to vůbec o EGU jak tu pořád dokola nesmyslně plkáš.Trochu se zamysli a už sem nepiš akorát ztrapnuješ sám sebe svými výlevy na úrovni mateřské školky a výmysly...
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

tom17 wrote: btw. Pupajdi, někdy v minulosti jsi tu psal, že se zvažuje zpřesnění pravidel, dojde k tomu nebo bylo rozhodnuto, že je současný stav dostačující?
ahoj Tome , rád Tě slyším(čtu)....no nejde ani tak o zpřísnění,jako spíš o lepší znění ... koncept už mám nějakej pátek v souboru a až si najdu čas to dopilovat ,tak to proberu s Foxirem a pujdeme s tím k nejvyššímu.....je to včetně zlepšení systemu (zastupování při dovolené) atd., aby to mělo nějaký efekt .

edit: sorry, přečetl jsem špatně jedno písmenko :wink: (zpřEsnění/zpřÍsnění), jinak platí co jsem napsal ....chtěl jsem tomu dát nějakej čas , aby to dokázal Sjarel strávit , přeci jen jsem mu dával tehdá docela kouř tou peticí , pak mě i přesto vzal do šerifského týmu, tak bylo třeba ho nejdřív přesvědčit ,že to co dělám,dělám zodpovědně,což si myslím že už se ukázala a tak se dá pomalu přistoupit k dalším krokům, všichni víme,že na něj se musí opatrně 8) , aby se nevyděsil a neschoval do ulity .
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
palo

Post by palo »

pupajdi13 wrote:
tom17 wrote: btw. Pupajdi, někdy v minulosti jsi tu psal, že se zvažuje zpřesnění pravidel, dojde k tomu nebo bylo rozhodnuto, že je současný stav dostačující?
ahoj Tome , rád Tě slyším(čtu)....no nejde ani tak o zpřísnění,jako spíš o lepší znění ... koncept už mám nějakej pátek v souboru a až si najdu čas to dopilovat ,tak to proberu s Foxirem a pujdeme s tím k nejvyššímu.....je to včetně zlepšení systemu (zastupování při dovolené) atd., aby to mělo nějaký efekt .

edit: sorry, přečetl jsem špatně jedno písmenko :wink: (zpřEsnění/zpřÍsnění), jinak platí co jsem napsal ....chtěl jsem tomu dát nějakej čas , aby to dokázal Sjarel strávit , přeci jen jsem mu dával tehdá docela kouř tou peticí , pak mě i přesto vzal do šerifského týmu, tak bylo třeba ho nejdřív přesvědčit ,že to co dělám,dělám zodpovědně,což si myslím že už se ukázala a tak se dá pomalu přistoupit k dalším krokům, všichni víme,že na něj se musí opatrně 8) , aby se nevyděsil a neschoval do ulity .
Tak mne napadá - má šerif ze své činnosti nějaké výhody?Stojí Ti to vůbec zato?Dostávat tady sodu za to žes chtěl poradit?
Za sebe říkám,že bych to nedělal ani za prase,na to bych neměl nervy.
Rada pro Kimiho - Ražvanica je českým manažerům dobře známá figura,předem Ti říkám že nic nevyargumentuješ.Přesto Ti přeju hodně štěstí a hlavně pevné nervy...
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

palo wrote: Tak mne napadá - má šerif ze své činnosti nějaké výhody?Stojí Ti to vůbec zato?Dostávat tady sodu za to žes chtěl poradit?
...
Je to zdarma funkce lidu :wink: ....jediné zvýhodnění je,že máš zdarma SPFA ,ale to se mě netýká,protože jsem si měsíc před nástupem zaplatil u Foxe na rok a pul .
Ze začátku to je trochu obtížnější na psychiku, ono když si v noci po práci před spaním přečteš maily s textem ,kterej tady ani nemůžu otisknout , tak ti to nedá a v hlavě ti to koluje a říkáš si proč , proč vůbec někdo takhle jedná v souvislosti s nějakou online hrou....postupem času otupíš ,ale žádná šmakina to není , česko-slovenský slovník je pestrý :lol: , v angličtině se mi to stalo pouze jednou ,ale o to byl holandan intenzivnější , trochu jsem čekal ,že snad sedne na vlak a pojede do Prahy :mrgreen: ,vztek byl opodstatněnej , společně s Hippem jsme mu zavřeli tým a asi 10 jeho "švédskejch" farem .
palo

Post by palo »

pupajdi13 wrote:
palo wrote: Tak mne napadá - má šerif ze své činnosti nějaké výhody?Stojí Ti to vůbec zato?Dostávat tady sodu za to žes chtěl poradit?
...
Je to zdarma funkce lidu :wink: ....jediné zvýhodnění je,že máš zdarma SPFA ,ale to se mě netýká,protože jsem si měsíc před nástupem zaplatil u Foxe na rok a pul .
Ze začátku to je trochu obtížnější na psychiku, ono když si v noci po práci před spaním přečteš maily s textem ,kterej tady ani nemůžu otisknout , tak ti to nedá a v hlavě ti to koluje a říkáš si proč , proč vůbec někdo takhle jedná v souvislosti s nějakou online hrou....postupem času otupíš ,ale žádná šmakina to není , česko-slovenský slovník je pestrý :lol: , v angličtině se mi to stalo pouze jednou ,ale o to byl holandan intenzivnější , trochu jsem čekal ,že snad sedne na vlak a pojede do Prahy :mrgreen: ,vztek byl opodstatněnej , společně s Hippem jsme mu zavřeli tým a asi 10 jeho "švédskejch" farem .
a jsou všichni nevinní,nebo i někdo napíše O.K.,zkusil jsem to... :?:
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

palo wrote: a jsou všichni nevinní,nebo i někdo napíše O.K.,zkusil jsem to... :?:
Najdou se jedinci,co přiznaj barvu , ale tech je opravdu pár , většinou to má stejný průběh, nejdřív "rozčarovanost"....potom "prosby o druhou šanci a podobně" ..........no a třetí stadium jsem popisoval v posledním příspěvku ...otočej o 180 a ......

Původně jsem chtěl založit topic "Z šerifova deníčku" , protože to jsou neskutečné perly,které někteří manažeři dokážou vymýšlet a jsou to opravdu krásný pohádky na dobrou noc, které by všechny tady pobavily,tím jsem si jistej ,ale to bych se tomu musel věnovat a pořádně to napsat a na to nemám bohužel tolik času .

Já si cením těch,kteří i když jim řeknu,že je prostě nemužu pustit zpět do hry,tak i přesto zustanou korektní a nesnižujou se k vulgaritám , tím že je drtivá většina banovaných manažerů ve věku 13-18 let,tak je to opravdu jen zřídka kdy.
palo

Post by palo »

pupajdi13 wrote:
palo wrote: a jsou všichni nevinní,nebo i někdo napíše O.K.,zkusil jsem to... :?:
Najdou se jedinci,co přiznaj barvu , ale tech je opravdu pár , většinou to má stejný průběh, nejdřív "rozčarovanost"....potom "prosby o druhou šanci a podobně" ..........no a třetí stadium jsem popisoval v posledním příspěvku ...otočej o 180 a ......

Původně jsem chtěl založit topic "Z šerifova deníčku" , protože to jsou neskutečné perly,které někteří manažeři dokážou vymýšlet a jsou to opravdu krásný pohádky na dobrou noc, které by všechny tady pobavily,tím jsem si jistej ,ale to bych se tomu musel věnovat a pořádně to napsat a na to nemám bohužel tolik času .

Já si cením těch,kteří i když jim řeknu,že je prostě nemužu pustit zpět do hry,tak i přesto zustanou korektní a nesnižujou se k vulgaritám , tím že je drtivá většina banovaných manažerů ve věku 13-18 let,tak je to opravdu jen zřídka kdy.
v tomto věku přišel o tým i můj synátor,založili si týmy, hráli i z gymplu když byli na PC a pak se ještě vtipně všichni přihlásili z knihovny,což bylo to poslední co na SP udělali... :wink:
Nemáš náhodou možnost zjistit,proč byl před časem(někdy loni) zablokován tým FC notorik manažera štupla?Je to můj brácha a doteď když jdem spolu na pivo tak nadává... :mrgreen: Nemusím snad zdůrazňovat,že je taky nevinen :wink: Ale jen pokud máš možnost to nějak jednoduše dohledat,jinak se tím nezabývej,on už na SP zanevřel... :wink:
Image
kopeckar

Post by kopeckar »

Kimi007 wrote:
tom17 wrote:Tak jsem po čase nahlédl opět na fórum a vidím, že šerifská práce je pořád o tom samém.
Další pán dokonalý 8) já se za pana dokonalého nepovažuji a že jsem udělal chybu vím i bez tebe. Máš ještě nějaký problém s mou osobou nebo taky potřebuješ podráždit EGO, klidně ti pomůžu :mrgreen:
Hoďte na něj síť. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”