zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

kopeckar
Member of the Soccer Project Association

Re: zajimavosti

Post by kopeckar »

Papa Bouba Diop wrote:takový hráč se dá koupit za 3,5M :)

Image

z centra, skrytá 99 a po nákupu mě ještě příjemně překvapilo, že měl oba hlavní o 5 spadlý a sílu taky o 5 :) i tak by to byl dobrý obchod,takhle je to ještě mnohem lepší nákup :)
Čas nám napoví. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

kopeckar wrote:
Papa Bouba Diop wrote:takový hráč se dá koupit za 3,5M :)

Image

z centra, skrytá 99 a po nákupu mě ještě příjemně překvapilo, že měl oba hlavní o 5 spadlý a sílu taky o 5 :) i tak by to byl dobrý obchod,takhle je to ještě mnohem lepší nákup :)
Čas nám napoví. :mrgreen:
uvidíme no :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Azor

Post by Azor »

Nu, tak já jsem bez CM. Všichni jsou zranění a nejdřív v neděli budu mít jednoho vlka na CM schopného hrát! :roll: Celkem máme 5 zraněných hráčů! :evil: Ty woe, za co mě trestáš? :roll:
Jinak nyní asi není nikdo, kod má podobné problény jako já, že? Ale zase určitě tu měl někdo v minulosti takové problémy se sestavou, že?
Slanec

Post by Slanec »

Azor wrote:Nu, tak já jsem bez CM. Všichni jsou zranění a nejdřív v neděli budu mít jednoho vlka na CM schopného hrát! :roll: Celkem máme 5 zraněných hráčů! :evil: Ty woe, za co mě trestáš? :roll:
Jinak nyní asi není nikdo, kod má podobné problény jako já, že? Ale zase určitě tu měl někdo v minulosti takové problémy se sestavou, že?
Možná proto tě trestá :mrgreen: Ale pokud tě to aspoň trochu uklidní, několik sezón nazpět jsem měl podobné problémy, ne s centrálními posty ale s obranou (RB a LB) a kvůli tomu mi několik zápasů spadlo (a to jsem měl vždycky na tomto místě 3 hráče), ale někdy se to sejde tak, že jsou najednou všichni pryč.
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Azor

Post by Azor »

Slanec wrote:
Azor wrote:Nu, tak já jsem bez CM. Všichni jsou zranění a nejdřív v neděli budu mít jednoho vlka na CM schopného hrát! :roll: Celkem máme 5 zraněných hráčů! :evil: Ty woe, za co mě trestáš? :roll:
Možná proto tě trestá :mrgreen: Ale pokud tě to aspoň trochu uklidní, několik sezón nazpět jsem měl podobné problémy, ne s centrálními posty ale s obranou (RB a LB) a kvůli tomu mi několik zápasů spadlo (a to jsem měl vždycky na tomto místě 3 hráče), ale někdy se to sejde tak, že jsou najednou všichni pryč.
Nu, tak se mě včera zranil 6.hráč, dnes přišlo jedno CM, ale s fyz. 88. Takže teda jako nemám na dnešní 4 zápasy (2 turnaje, 1 přátelák a 1 zápas ČMSPL) pomalu z čeho vybírat :lol: Mám jedno LM s fyz. 86, dalšé LM má fyz.85, 3. LM má sice fyz. 96, ale zas dá výkon max. 46 :lol: Jediné Cm má fyz. 88 a výkon max. 57, jedno RM má fyz. 80 a druhé sice fyz.96, ale dá max. 46
mantel

Post by mantel »

Nevím jestli je to zajímavé , ale dnes založený tým mi hned přijmul 4 přáteláky z poolu.
kopeckar

Post by kopeckar »

mantel wrote:Nevím jestli je to zajímavé , ale dnes založený tým mi hned přijmul 4 přáteláky z poolu.
Já myslím že jo, pupajdiho to zajímat bude. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
mantel

Post by mantel »

kopeckar wrote:
mantel wrote:Nevím jestli je to zajímavé , ale dnes založený tým mi hned přijmul 4 přáteláky z poolu.
No dyť proto to píšu, kdyby v tom ten blázen náhodou chtěl pokračovat i zítra.
Ataner

Post by Ataner »

Zajímavé bude až Ty je přimeš jemu.. :mrgreen:
JPD - B.3
future? lsd is future!

Post by future? lsd is future! »

mantel wrote:
kopeckar wrote:
No dyť proto to píšu, kdyby v tom ten blázen náhodou chtěl pokračovat i zítra.
povolenejch je 20, nebo kolik a je to automaticky zablokovany, tak se nemusis niceho bat
ps. a jestli ti to vadi, tak ho odkaz na me at prijma moje pozvanky :p
Image

Chces se vsadit? vyhrat az statisice (vstupne za pratelaky:)?! Pojd to zkusit : http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 1&t=148144
mantel

Post by mantel »

No mi je to v podstatě fuk, na Áčku je skvělé to , že ti vždy někdo pozvánku přijme, takže je úplně jedno, kdo to bude.
future? lsd is future!

Post by future? lsd is future! »

tak v hacku plati to samy...:)
...ale zajemcu o zapas na mym stadaku neni nikdy dost:p
Image

Chces se vsadit? vyhrat az statisice (vstupne za pratelaky:)?! Pojd to zkusit : http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 1&t=148144
kopeckar

Post by kopeckar »

V momentálním kádru mám 26 různých národností na 35 hráčů. Má někdo víc? :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Big El

Post by Big El »

kopeckar wrote:V momentálním kádru mám 26 různých národností na 35 hráčů. Má někdo víc? :mrgreen:
V momentálním kádru mám 22 hráčů, obávám se, že Tě tedy počtem národností nepřekonám :mrgreen:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
kopeckar

Post by kopeckar »

Big El wrote:
kopeckar wrote:V momentálním kádru mám 26 různých národností na 35 hráčů. Má někdo víc? :mrgreen:
V momentálním kádru mám 22 hráčů, obávám se, že Tě tedy počtem národností nepřekonám :mrgreen:
Třeba tam budeš mít pár rozpolcených osobností. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”