Nekopnem si buben 22?
Moderator: Czech Moderators
- 
				Mazzy
 - Member of the Soccer Project Association

Re: O Prokoplej buben 6 přihlášky.
No tak ja jsem se skupinou vcelku spokojen. Sice vubec nikoho neznam, ale oproti minulemu rocniku, bych se do podtupu mohl vmisit. 
 Pokavat se to nepovede letos, tak uz asi nikdy. 

PaToM wrote:My sme v skupine 6:
1. FC unREAL Ostrava - 10. v F
2. ac mattt - 5. v C
3. Fc Mantel - 14. v C
4. FC Hostage - 1. v D
No, tak to je poriadne ťažká skupina. A vzhľadom na blížiaci sa koniec sezóny a obmenu nášho kádra sú naše šance na postup minimálne.
Zatiaľ sme hrali len s Mantelom, raz sme vyhrali, raz prehrali. S ostatnými sme ešte nehrali. Jediný, proti komu máme šancu zabodovať naplno je ostravský tím, takže mi z toho vychádza také 3. miesto.
Tak jestliže minulý ročník byla těžká skupina mimo jiné s vítězem celého turnaje,tak tenhle ročník jsem doufal v lehčí skupinu,ale místo toho je z toho skupina smrti!!Hlavně teda pro náš tým...
FC Hostage - finalista minulého tedy 5.ročníku
AC Matt - finalista 3.ročníku
FC Mantel - finalista 7.ročníku??
FC unREAL Ostrava 
F.58
						F.58
- 
				PaToM

Možno už aj šiesteho...Iram82 wrote:FC Mantel - finalista 7.ročníku??
A teším sa na vzájomný zápas, ktorý sa začína už o pár sekúnd.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
						_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
skupina A/6                1.kolo :
FC unREAL Ostrava 2:3(0:2) FC Hostage
(124:136)
Diváků: 4725
Zápas byl velmi vyhecovaný,svědčí o tom celkem 12 žlutých karet a jeden zraněný hráč soupeře.Přesto i kdybychom měli všechny své hráče v životní formě tak by to i tak nestačilo na úspěch,neboť soupeř předvedl velmi kvalitních výkon ve všech řadách a v podstatě měl pod kontrolou celý zápas.V poločase vedl už 2:0.Ve druhé půlce ,respektive v 56.minutě, sice korigoval náš útočník Sergey Khomenko, a poté byli šance na obou stranách,vyvrcholené v 86.minutě právě šancí Khomenka, cituji '' Sergey Khomenko pálil z voleje, jeho bombu poslaly vedle genitálie jednoho z obránců. Postižený se jen těžce zvedá, možná by byl radši, kdyby padla branka...''
 Ale hned o dvě minuty později nejlepší hráč utkání Remko Garritsen hattrickem upravil na 3:1 pro hosty.V 90.minutě už jen kosmeticky upravil výsledek na 2:3 domácí hráč Arkadij Shushenkov.Gratulujem soupeři k povinným bodům. 

FC unREAL Ostrava 2:3(0:2) FC Hostage
(124:136)
Diváků: 4725
Zápas byl velmi vyhecovaný,svědčí o tom celkem 12 žlutých karet a jeden zraněný hráč soupeře.Přesto i kdybychom měli všechny své hráče v životní formě tak by to i tak nestačilo na úspěch,neboť soupeř předvedl velmi kvalitních výkon ve všech řadách a v podstatě měl pod kontrolou celý zápas.V poločase vedl už 2:0.Ve druhé půlce ,respektive v 56.minutě, sice korigoval náš útočník Sergey Khomenko, a poté byli šance na obou stranách,vyvrcholené v 86.minutě právě šancí Khomenka, cituji '' Sergey Khomenko pálil z voleje, jeho bombu poslaly vedle genitálie jednoho z obránců. Postižený se jen těžce zvedá, možná by byl radši, kdyby padla branka...''
					Last edited by Iram82 on Sun Jul 24, 2011 1:04 pm, edited 1 time in total.

FC unREAL Ostrava 
F.58
						F.58
- 
				mrakoplas44

Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
						1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Re: O Prokoplej buben 6
Prvni krok na ceste za obhajobou titulu dnes vysel. Ted uz jen vyhrat i zbyvajicich 10 utkani  

- 
				mrakoplas44

Pokusím se ti to překazit.Prim wrote:Prvni krok na ceste za obhajobou titulu dnes vysel. Ted uz jen vyhrat i zbyvajicich 10 utkani
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
						1FC Mrakoplaš
F.59
- 
				Mazzy

Hradec 1928 = No Boost 1:5 (102:138)
Tak prvni zapas dopadl nad ocekavani dobre. Nechteli jsme soupere podcenit a tak jsme nasadili to nejlepsi. I pres stratu naseho nejzkusenejsiho beka, ktery se nam v 62min. zranil jsme zapas dotahli do vytezneho konce. Snad to takhle pujde dal.
13' Dawid Mikolajczyk (No Boost) 0:1
18' Thomas Oren (No Boost) 0:2
25' Pavel Drápela (Hradec 1928) 1:2
28' Thomas Oren (No Boost) 1:3
33' Michal Němec (No Boost) 1:4
52' Adrian Švach (No Boost) 1:5

Tak prvni zapas dopadl nad ocekavani dobre. Nechteli jsme soupere podcenit a tak jsme nasadili to nejlepsi. I pres stratu naseho nejzkusenejsiho beka, ktery se nam v 62min. zranil jsme zapas dotahli do vytezneho konce. Snad to takhle pujde dal.
13' Dawid Mikolajczyk (No Boost) 0:1
18' Thomas Oren (No Boost) 0:2
25' Pavel Drápela (Hradec 1928) 1:2
28' Thomas Oren (No Boost) 1:3
33' Michal Němec (No Boost) 1:4
52' Adrian Švach (No Boost) 1:5
					Last edited by Mazzy on Sun Jul 24, 2011 9:36 am, edited 2 times in total.

- 
				mrakoplas44

Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
						1FC Mrakoplaš
F.59
To jsem zvědav, jestli opravdu v té mé skupince skončím 4., jak předpokládám 

Manažer: Smurf37
Tým: SPC Arsenal
Liga: G.237
Založeno: 30.3. 2011
Úspěchy:
Sezona 40 (1.) - 1. místo v H.710, 88 bodů
Sezona 41 (2.) - 3. místo v G.237, 79 bodů, -6 bodů na 1.
Úspěchy:
- 
				mrakoplas44

Já myslím že ne.Smurf wrote:To jsem zvědav, jestli opravdu v té mé skupince skončím 4., jak předpokládám
Díval jsem se na tvůj zápas a byl docela smolnej ale doma ho porazíš a ještě porazíš doma Team Herbalife a když ho porazíš i venku tak postoupíš a když ne tak se nic neděje.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
						1FC Mrakoplaš
F.59
- 
				mrakoplas44

Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
						1FC Mrakoplaš
F.59
No jsem zvědavý na náš vzájemný souboj. Určitě v něm budu favoritem a byl by alibismus tvrdit, že ne. Ovšem celou skupinu hodně ovlivní i liga. Oba naši soupeři hrají v Éčku, což už není sranda, já se vydávám pro eFkový pohárek, a tak šanci máš.mrakoplas44 wrote:Já myslím že ne.Smurf wrote:To jsem zvědav, jestli opravdu v té mé skupince skončím 4., jak předpokládám![]()
Díval jsem se na tvůj zápas a byl docela smolnej ale doma ho porazíš a ještě porazíš doma Team Herbalife a když ho porazíš i venku tak postoupíš a když ne tak se nic neděje.
Jinak je super, jak mladý tým máš - to si snaž udržet. Pokud možno všechny hráče pod 26 (což máš většinu dokonce pod 23 - takže super
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
						Návrat ke kořenům
- 
				mrakoplas44

Koukám že v obou týmech jsou mladí hráči. Takto se snažím postupovat i já i když někdy to je problém.Big El wrote:No jsem zvědavý na náš vzájemný souboj. Určitě v něm budu favoritem a byl by alibismus tvrdit, že ne. Ovšem celou skupinu hodně ovlivní i liga. Oba naši soupeři hrají v Éčku, což už není sranda, já se vydávám pro eFkový pohárek, a tak šanci máš.mrakoplas44 wrote:Já myslím že ne.Smurf wrote:To jsem zvědav, jestli opravdu v té mé skupince skončím 4., jak předpokládám![]()
Jinak je super, jak mladý tým máš - to si snaž udržet. Pokud možno všechny hráče pod 26 (což máš většinu dokonce pod 23 - takže super) Jen máš hodně úzký kádr, což může být vcelku slabina...
Už se těším na vaše zápasy.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
						1FC Mrakoplaš
F.59
Chystám se přibrat pár hráčůBig El wrote:No jsem zvědavý na náš vzájemný souboj. Určitě v něm budu favoritem a byl by alibismus tvrdit, že ne. Ovšem celou skupinu hodně ovlivní i liga. Oba naši soupeři hrají v Éčku, což už není sranda, já se vydávám pro eFkový pohárek, a tak šanci máš.mrakoplas44 wrote:Já myslím že ne.Smurf wrote:To jsem zvědav, jestli opravdu v té mé skupince skončím 4., jak předpokládám![]()
Jinak je super, jak mladý tým máš - to si snaž udržet. Pokud možno všechny hráče pod 26 (což máš většinu dokonce pod 23 - takže super) Jen máš hodně úzký kádr, což může být vcelku slabina...
Přemýšlím jestli koupit - http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... d=25461161
Za tu cenu myslím není špatný, co myslíte?
Manažer: Smurf37
Úspěchy:
Úspěchy: