palo wrote:Musím se omluvit oliwapolovi,kterého jsem dnes vyřadil ve čtrvrtfinále jiného Cupu výkonem o 11 horším
Kámo, doufám,že se sem ještě někdy přihlásíš...
už to začíná být docela prdel s těmi výsledky v turnajích,nedávno tento cup o +9 a plichta,v sobotu zápas o finále turnaje 32týmů na 50K - ACS Pardubice 2 - 3 FC Kobra HK po výkonech 137-137,taky pěkný. A dnes tohle...
Co přístě? budu lepší o 15 a abych se stejně bál že nevyhraju
Ani si nepamatuju kdy mě naposled mr.randon pomohl. to už bude pěkně fousatej zápas.
To musíš taky nějakej zápas na výkony prohrát, aby Ti mohl random pomoct. Nemůžeš bejt prostě tak dobrej, pak nelze hrát s Tebou, ale max. proti Tobě
jasný budu si to šetřit do dalších kol Stratovarius cupu.
5. kolo
1.FC PSCHDS Vysoké Mýto 5:3 Minotaur
(135:118)
Atraktivní útočný fotbal se líbil všem přihlížejícím, navíc výsledek nám dal definitvu postupu. V souběžně hraném utkání již El nenašel morální sílu zabojovat a položil se na domácím hřišti 1:7, hrůza děs
My jsme dnes splnili povinost a vyhráli, tak jen počkat jak dopadne druhý zápas v naší skupině, zda do toho půjdou oba naplno, ikdyž vítěz skupiny je jasný a nebo jestli to zcela vypustí a nechá si nasypat!
tosa_CZ wrote:5. kolo
1.FC PSCHDS Vysoké Mýto 5:3 Minotaur
(135:118)
Atraktivní útočný fotbal se líbil všem přihlížejícím, navíc výsledek nám dal definitvu postupu. V souběžně hraném utkání již El nenašel morální sílu zabojovat a položil se na domácím hřišti 1:7, hrůza děs
Náhodou!!! My jsme bojovali! Ani desítku jsme nedostali a jeden gól vstřelili...
Dnes dostává naprostou prioritu zápas s Tominenem, kde nastoupí A tým. Béčko bude čutat ligu, no a tak vyběhlo proti Orlům vše, co není Áčko ani Béčko
jonY.h wrote:My jsme dnes splnili povinost a vyhráli, tak jen počkat jak dopadne druhý zápas v naší skupině, zda do toho půjdou oba naplno, ikdyž vítěz skupiny je jasný a nebo jestli to zcela vypustí a nechá si nasypat!
Libo nasadil docela milosrdnou sestavu,ale nám to stejně stačilo jen na remízu.Takže gratulace k zaslouženému postupu!
- u nášho divízneho kolegu sme uhrali remízku, nechceli sme celkom ukázať čo v nás je a to z dôvodu, že zajtra ho privítame v ligovom zápase a potrebujeme sa už konečne chytiť
Nazdar lidi,tak jsem se dnes večer vrátil z kratší dovolené,mrknu na fórum a topic nikde.Naštěstí jsem ho našel,a to v turnajích DŮLEŽITÝCH.
Takže tímto všem děkuju za hlasy a začínám s doháněním restů:
palo wrote:Nazdar lidi,tak jsem se dnes večer vrátil z kratší dovolené,mrknu na fórum a topic nikde.Naštěstí jsem ho našel,a to v turnajích DŮLEŽITÝCH.
To ses bál viď? Sis myslel, že když Praděd nepohřbil Tebe, tak jsme my pohřbili Tvůj turnaj
Tedy nevím nevím, zda ještě někdy budu tenhle turnaj hrát. V ŽÁDNÉ sestavě kola ještě nebyl ANI JEDEN náš hráč, v tabulce výkonů nás palo píše v každém kole níž a níž a ani v tabulkách skupin náš tým nepodbarvil žlutě.
Big El wrote:Tedy nevím nevím, zda ještě někdy budu tenhle turnaj hrát. V ŽÁDNÉ sestavě kola ještě nebyl ANI JEDEN náš hráč, v tabulce výkonů nás palo píše v každém kole níž a níž a ani v tabulkách skupin náš tým nepodbarvil žlutě.
Že já mu vůbec dával ten hlas
Tak já se polepším a vymyslím nějakou speciální kategorii pro Tebe...
Big El wrote:Tedy nevím nevím, zda ještě někdy budu tenhle turnaj hrát. V ŽÁDNÉ sestavě kola ještě nebyl ANI JEDEN náš hráč, v tabulce výkonů nás palo píše v každém kole níž a níž a ani v tabulkách skupin náš tým nepodbarvil žlutě.
Že já mu vůbec dával ten hlas
Tak já se polepším a vymyslím nějakou speciální kategorii pro Tebe...