Já si to taky říkal, kde jste, když utekly 4 hodiny od osmifinále a nicmrakoplas44 wrote:Už jsem si říkal kde jsi brzdo.

Moderator: Czech Moderators
Já si to taky říkal, kde jste, když utekly 4 hodiny od osmifinále a nicmrakoplas44 wrote:Už jsem si říkal kde jsi brzdo.
Palo, u Tebe je to něco jiného, u Tebe zdržuju schválně, čímž se mstím. Jsem totiž velice frustrován tím, že v krásně propracovaných přehledech mám zcela chybně napsáno jméno (tosa_cz místo tosa_CZ), ba co víc, i zkrácen název mého týmu! Roman se s tím umí popasovat a tabulky má dělané dle mého plného názvu týmu, ale to Ty si s tím tu práci nedáš, to je smutný...palo wrote:ne - úplně všude...
To je pravda. Zatím se bubnu nezučastnil nikdo s delším názvem a tabulka je opravdu dělaná na míru.tosa_CZ wrote:Palo, u Tebe je to něco jiného, u Tebe zdržuju schválně, čímž se mstím. Jsem totiž velice frustrován tím, že v krásně propracovaných přehledech mám zcela chybně napsáno jméno (tosa_cz místo tosa_CZ), ba co víc, i zkrácen název mého týmu! Roman se s tím umí popasovat a tabulky má dělané dle mého plného názvu týmu, ale to Ty si s tím tu práci nedáš, to je smutný...palo wrote:ne - úplně všude...![]()
nad tím zkráceným názvem jsem si docela dlouho lámal hlavu - jestli zkracovat,nebo zmenšovat...tosa_CZ wrote:Palo, u Tebe je to něco jiného, u Tebe zdržuju schválně, čímž se mstím. Jsem totiž velice frustrován tím, že v krásně propracovaných přehledech mám zcela chybně napsáno jméno (tosa_cz místo tosa_CZ), ba co víc, i zkrácen název mého týmu! Roman se s tím umí popasovat a tabulky má dělané dle mého plného názvu týmu, ale to Ty si s tím tu práci nedáš, to je smutný...palo wrote:ne - úplně všude...![]()
Protože nikdo s delším názvem není...mrakoplas44 wrote:To je pravda. Zatím se bubnu nezučastnil nikdo s delším názvem a tabulka je opravdu dělaná na míru.tosa_CZ wrote:Palo, u Tebe je to něco jiného, u Tebe zdržuju schválně, čímž se mstím. Jsem totiž velice frustrován tím, že v krásně propracovaných přehledech mám zcela chybně napsáno jméno (tosa_cz místo tosa_CZ), ba co víc, i zkrácen název mého týmu! Roman se s tím umí popasovat a tabulky má dělané dle mého plného názvu týmu, ale to Ty si s tím tu práci nedáš, to je smutný...palo wrote:ne - úplně všude...![]()
Menší vůbec nevadí, hlavně celé!palo wrote:nad tím zkráceným názvem jsem si docela dlouho lámal hlavu - jestli zkracovat,nebo zmenšovat...![]()
Ovšem zkomolené jméno je spolu s vysokým kursem na vítězství na začátku turnaje neodpustitelné!Vyvodíme z toho personální důsledky a v případě postupu bude vše promptně uvedeno na pravou míru!!!
A to ještě můžete být rádi, že nerozepisuju zkratku PSCHDS, i když to už byste mě do turnajů asi nezvalipalo wrote:Protože nikdo s delším názvem není...
Tak to by byl mazec.tosa_CZ wrote:A to ještě můžete být rádi, že nerozepisuju zkratku PSCHDS, i když to už byste mě do turnajů asi nezvalipalo wrote:Protože nikdo s delším názvem není...
a co ta zkratka vlastně znamená?mrakoplas44 wrote:Tak to by byl mazec.tosa_CZ wrote:A to ještě můžete být rádi, že nerozepisuju zkratku PSCHDS, i když to už byste mě do turnajů asi nezvalipalo wrote:Protože nikdo s delším názvem není...
Už vím. První soukromé choceňské dabingové studio.mrakoplas44 wrote:Už jsem se jednou ptal a je to tu někde napsáno ale myslím že to končilo Dabing Studio.
no nazdar...mrakoplas44 wrote:Už vím. První soukromé choceňské dabingové studio.mrakoplas44 wrote:Už jsem se jednou ptal a je to tu někde napsáno ale myslím že to končilo Dabing Studio.
Hm, pekné, takže celý názov rozpísaný:mrakoplas44 wrote:Už vím. První soukromé choceňské dabingové studio.mrakoplas44 wrote:Už jsem se jednou ptal a je to tu někde napsáno ale myslím že to končilo Dabing Studio.
Tak to je mazec. Tohle by se asi opravdu nevešlo.PaToM wrote:Hm, pekné, takže celý názov rozpísaný:mrakoplas44 wrote:Už vím. První soukromé choceňské dabingové studio.mrakoplas44 wrote:Už jsem se jednou ptal a je to tu někde napsáno ale myslím že to končilo Dabing Studio.
První fotbalový klub Prvního soukromého choceňského dabingového studia Vysoké Mýto
Hehe, to by byla kolonka, že?PaToM wrote:Hm, pekné, takže celý názov rozpísaný:mrakoplas44 wrote:Už vím. První soukromé choceňské dabingové studio.mrakoplas44 wrote:Už jsem se jednou ptal a je to tu někde napsáno ale myslím že to končilo Dabing Studio.
První fotbalový klub Prvního soukromého choceňského dabingového studia Vysoké Mýto