pozvánku ti poslal, pozeral som to...KINDO wrote:GeorgeTT wrote:15. kolo - 3.9.2011 (sobota) o 18:00
FK 03 SNV, bonito - voľný deň
FC prengo 1923 - rock
FC BENFICA BYSTRE - Matts stars
FK Par United - SK SLOVAN
16. kolo - 10.9.2011 (sobota) o 18:00
rock, FK Par United - voľný deň
FK 03 SNV - bonito
SK SLOVAN - FC BENFICA BYSTRE
Matts stars - FC prengo 1923
prijaté
poslané (zatiaľ neprijaté)
neposlané
ale mne neprišla žiadna pozvanka od tímu FK Par United na včerajši zapas
4.B liga (SL)
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: 4.B liga (SL)
GeorgeTT
-
Výsledky 15. kola Slovenskej Ligy, sk. 4.B
3.9.2011 (sobota) o 18:00
FC prengo 1923 - rock 3:2
výkony 119:112
FC BENFICA BYSTRE - Matts stars 2:3
výkony 97:100
FK Par United - SK SLOVAN 3:0 k.
neprijatá pozvánka

Strelci po 15. kole
15 - Bai Malleh Minteh (Matts stars)
9 - Noe 'Juraj Halenár' of Mekka (SK SLOVAN), Sean Chronopoulos (rock)
7 - Vavrinec Priecel (FC BENFICA BYSTRE)
6 - Angelo Morrone (FK 03 SNV), Jiří Perniš (Matts stars), Radim Čáp (FC prengo 1923)
5 - Rado Schimara, Wouter Debroux (Matts stars), Nikolas Svajlen (FK Par United), Dennis Carr (FC prengo 1923)
4 - Sergey Shpakov, Raul Coelho Moreira, Donnefer Beukenhout (bonito), Branko Kunovsky (FC BENFICA BYSTRE), Ionel Constantinescu (rock), Razvan Cristache (FC prengo 1923)
3 - Filipe Bonifacio da Rocha, Radek Baranek, (FK Par United), Jan Pacholík (FC prengo 1923), Ignazio Cordaz (bonito), Titi das Chagas (FK 03 SNV), Richie Ali, Martin Xausa (rock)
2 - Ramon Klucar, Patrick Kohlmair, David Steve (FK 03 SNV), Ari Mizrahi (FK Par United), Stanislaw Dujcik, Erich Hiadlovsky (rock), Jeroen Vanden Borre, Marius Rusu, Aleksey Bayramov (FC prengo 1923), Arjan Lens (FC BENFICA BYSTRE), Pedro António Torrao, Tomáš Melecký (SK SLOVAN), Vladislav Falticko (FK Par United)
1 - Mikulas Jurcik, Lukasz 'Filip Šebo' Jogurt, Attila Lipcsei, Milton Mills, James Berry, Bart Lambot, Jan Koubský (SK SLOVAN), Ludomil Frydrych, David Watson (rock), Gianni Delen, Robert Koma, Amir Abbasi, Matteo Stankovic (Matts stars), Keneth Pecqueux, Hernan Romano (FK 03 SNV), Dário Heitor, Michal Karal, Miguel Terra (FC prengo 1923), Michal Selicha, Vladislav Falticko, Valerian Stajger (FK Par United), Ezequiel Dario Mannara, Kevin Nusum, Nelson Firmino (FC BENFICA BYSTRE), Pjetro Kozar (bonito)
_____________________________________________________________________________________________________
V tabuľke strelcov nie sú započítaní hráči, ktorí sa presadili proti mužstvám Velke Levare a Lokomotiva Kosice.
Skupina bez trestov za červené karty
Kontumácie:
1 - FC prengo 1923
1 - bonito
1 - SK SLOVAN
3.9.2011 (sobota) o 18:00
FC prengo 1923 - rock 3:2
výkony 119:112
FC BENFICA BYSTRE - Matts stars 2:3
výkony 97:100
FK Par United - SK SLOVAN 3:0 k.

Strelci po 15. kole
6 - Angelo Morrone (FK 03 SNV), Jiří Perniš (Matts stars), Radim Čáp (FC prengo 1923)
5 - Rado Schimara, Wouter Debroux (Matts stars), Nikolas Svajlen (FK Par United), Dennis Carr (FC prengo 1923)
4 - Sergey Shpakov, Raul Coelho Moreira, Donnefer Beukenhout (bonito), Branko Kunovsky (FC BENFICA BYSTRE), Ionel Constantinescu (rock), Razvan Cristache (FC prengo 1923)
3 - Filipe Bonifacio da Rocha, Radek Baranek, (FK Par United), Jan Pacholík (FC prengo 1923), Ignazio Cordaz (bonito), Titi das Chagas (FK 03 SNV), Richie Ali, Martin Xausa (rock)
2 - Ramon Klucar, Patrick Kohlmair, David Steve (FK 03 SNV), Ari Mizrahi (FK Par United), Stanislaw Dujcik, Erich Hiadlovsky (rock), Jeroen Vanden Borre, Marius Rusu, Aleksey Bayramov (FC prengo 1923), Arjan Lens (FC BENFICA BYSTRE), Pedro António Torrao, Tomáš Melecký (SK SLOVAN), Vladislav Falticko (FK Par United)
1 - Mikulas Jurcik, Lukasz 'Filip Šebo' Jogurt, Attila Lipcsei, Milton Mills, James Berry, Bart Lambot, Jan Koubský (SK SLOVAN), Ludomil Frydrych, David Watson (rock), Gianni Delen, Robert Koma, Amir Abbasi, Matteo Stankovic (Matts stars), Keneth Pecqueux, Hernan Romano (FK 03 SNV), Dário Heitor, Michal Karal, Miguel Terra (FC prengo 1923), Michal Selicha, Vladislav Falticko, Valerian Stajger (FK Par United), Ezequiel Dario Mannara, Kevin Nusum, Nelson Firmino (FC BENFICA BYSTRE), Pjetro Kozar (bonito)
_____________________________________________________________________________________________________
V tabuľke strelcov nie sú započítaní hráči, ktorí sa presadili proti mužstvám Velke Levare a Lokomotiva Kosice.
Kontumácie:
1 - FC prengo 1923
1 - bonito
1 - SK SLOVAN
Last edited by GeorgeTT on Thu Sep 08, 2011 9:29 am, edited 1 time in total.
GeorgeTT
v spravach sa ukazuje ked ti niekto pošle pozvanku k priatelskemu zapasu nie??...spravy nevymazavam a žiadnu pozvanku tu nemam...a ešte som to včera naobed pozeral takže neviem kde si ju videl hmmm....GeorgeTT wrote:pozvánku ti poslal, pozeral som to...KINDO wrote:GeorgeTT wrote:15. kolo - 3.9.2011 (sobota) o 18:00
FC prengo 1923 - rock
FC BENFICA BYSTRE - Matts stars
FK Par United - SK SLOVAN
FK 03 SNV - bonito
prijaté
poslané (zatiaľ neprijaté)
neposlané
ale mne neprišla žiadna pozvanka od tímu FK Par United na včerajši zapas
KINDO
SK SLOVAN
G.164
SK SLOVAN
G.164
-
Poslal mi správu, že už ti poslal pozvánku, lebo ja som mu predtým písal, že ti ju ešte neposlal, hneď som si to overil, bolo to tam... nemohlo sa stať, že si to nechtiac vymazal-nepotvrdil?KINDO wrote: v spravach sa ukazuje ked ti niekto pošle pozvanku k priatelskemu zapasu nie??...spravy nevymazavam a žiadnu pozvanku tu nemam...a ešte som to včera naobed pozeral takže neviem kde si ju videl hmmm....

GeorgeTT
-
FK 03 SNV - bonito
FK 03 SNV - bonito
GeorgeTT
-
A co tak si dohodnut nahradny zapas? Vsetko by sa pekne vyriesiloGeorgeTT wrote:Poslal mi správu, že už ti poslal pozvánku, lebo ja som mu predtým písal, že ti ju ešte neposlal, hneď som si to overil, bolo to tam... nemohlo sa stať, že si to nechtiac vymazal-nepotvrdil?KINDO wrote: v spravach sa ukazuje ked ti niekto pošle pozvanku k priatelskemu zapasu nie??...spravy nevymazavam a žiadnu pozvanku tu nemam...a ešte som to včera naobed pozeral takže neviem kde si ju videl hmmm....napísal som ešte romanovi, aby mi pozrel on vo svojich správach tú pozvánku, a skopíroval to sem, ak to ešte má...

Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
NAJ 60. sezóna - B1
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
NAJ 60. sezóna - B1
som si isty že som ju nevymazal lebo nevymazavam žiadne spravy...tak neviem čo sa mohlo stať....MilanSLOVAKIA wrote:A co tak si dohodnut nahradny zapas? Vsetko by sa pekne vyriesiloGeorgeTT wrote:Poslal mi správu, že už ti poslal pozvánku, lebo ja som mu predtým písal, že ti ju ešte neposlal, hneď som si to overil, bolo to tam... nemohlo sa stať, že si to nechtiac vymazal-nepotvrdil?KINDO wrote: v spravach sa ukazuje ked ti niekto pošle pozvanku k priatelskemu zapasu nie??...spravy nevymazavam a žiadnu pozvanku tu nemam...a ešte som to včera naobed pozeral takže neviem kde si ju videl hmmm....napísal som ešte romanovi, aby mi pozrel on vo svojich správach tú pozvánku, a skopíroval to sem, ak to ešte má...
však mne nerobí problem dohrať ten zapas len či bude chceť

KINDO
SK SLOVAN
G.164
SK SLOVAN
G.164
-
Nemám s tým najmenší problém, pokiaľ s tým on bude súhlasiť, tak to odohrajte, napíš mu správu, nech ti pošle pozvánku ešte raz, potom mi dajte vedieť, ako ste sa dohodli.KINDO wrote:som si isty že som ju nevymazal lebo nevymazavam žiadne spravy...tak neviem čo sa mohlo stať....MilanSLOVAKIA wrote:A co tak si dohodnut nahradny zapas? Vsetko by sa pekne vyriesiloGeorgeTT wrote:
Poslal mi správu, že už ti poslal pozvánku, lebo ja som mu predtým písal, že ti ju ešte neposlal, hneď som si to overil, bolo to tam... nemohlo sa stať, že si to nechtiac vymazal-nepotvrdil?napísal som ešte romanovi, aby mi pozrel on vo svojich správach tú pozvánku, a skopíroval to sem, ak to ešte má...
však mne nerobí problem dohrať ten zapas len či bude chceť

GeorgeTT
-
Po vsetkych nedorozumeniach, ktore sme si vsetci zainteresovani vysvetlili, sa zapas FK Par United - SK SLOVAN odohra v nedelu, 11.9.2011 o 18:00. Tymto sa rusi kontumacia v prospech FK Par United. Tabulku a ostatne statistiky opravim a doplnim v nedelu, po odohrati 16. kola a uz spominanej dohravky (ak sa mi podari, v Trnave je Tradicny trnavsky jarmok
)

GeorgeTT
-
Jj, dnes som bol, ale nestihol som ho nakoniec. Teda bol som v Trnave a hoci pôvodný zámer bol ísť na jarmok, nakoniec to nevyšlo.GeorgeTT wrote:(ak sa mi podari, v Trnave je Tradicny trnavsky jarmok)

FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
-
GeorgeTT
-
Výsledky 16. kola Slovenskej Ligy, sk. 4.B
FK 03 SNV - bonito 3:1
výkony 102:90
SK SLOVAN - FC BENFICA BYSTRE 2:0
výkony 110:89
Matts stars - FC prengo 1923 1:0
výkony 129:119

Strelci po 16. kole
6 - Angelo Morrone (FK 03 SNV), Jiří Perniš, Rado Schimara (Matts stars), Radim Čáp (FC prengo 1923), Nikolas Svajlen (FK Par United)
5 - Wouter Debroux (Matts stars), Dennis Carr (FC prengo 1923)
4 - Sergey Shpakov, Raul Coelho Moreira, Donnefer Beukenhout (bonito), Branko Kunovsky (FC BENFICA BYSTRE), Ionel Constantinescu (rock), Razvan Cristache (FC prengo 1923), Sok Vong (SK SLOVAN)
3 - Filipe Bonifacio da Rocha, Radek Baranek, Vladislav Falticko(FK Par United), Jan Pacholík (FC prengo 1923), Ignazio Cordaz (bonito), Titi das Chagas, Patrick Kohlmair (FK 03 SNV), Richie Ali, Martin Xausa (rock), Pedro António Torrao, Neil Bayne (SK SLOVAN)
2 - Ramon Klucar, David Steve, Radoslav Terezka (FK 03 SNV), Ari Mizrahi (FK Par United), Stanislaw Dujcik, Erich Hiadlovsky (rock), Jeroen Vanden Borre, Marius Rusu, Aleksey Bayramov (FC prengo 1923), Arjan Lens (FC BENFICA BYSTRE), Tomáš Melecký (SK SLOVAN),
1 - Mikulas Jurcik, Lukasz 'Filip Šebo' Jogurt, Attila Lipcsei, Milton Mills, James Berry, Bart Lambot, Jan Koubský (SK SLOVAN), Ludomil Frydrych, David Watson (rock), Gianni Delen, Robert Koma, Amir Abbasi, Matteo Stankovic (Matts stars), Keneth Pecqueux, Hernan Romano (FK 03 SNV), Dário Heitor, Michal Karal, Miguel Terra (FC prengo 1923), Michal Selicha, Valerian Stajger (FK Par United), Ezequiel Dario Mannara, Kevin Nusum, Nelson Firmino (FC BENFICA BYSTRE), Pjetro Kozar, Mikhail Starkov (bonito)
Kontumácie:
1 - FC prengo 1923
1 - bonito
FK 03 SNV - bonito 3:1
výkony 102:90
SK SLOVAN - FC BENFICA BYSTRE 2:0
výkony 110:89
Matts stars - FC prengo 1923 1:0
výkony 129:119

Strelci po 16. kole
6 - Angelo Morrone (FK 03 SNV), Jiří Perniš, Rado Schimara (Matts stars), Radim Čáp (FC prengo 1923), Nikolas Svajlen (FK Par United)
5 - Wouter Debroux (Matts stars), Dennis Carr (FC prengo 1923)
4 - Sergey Shpakov, Raul Coelho Moreira, Donnefer Beukenhout (bonito), Branko Kunovsky (FC BENFICA BYSTRE), Ionel Constantinescu (rock), Razvan Cristache (FC prengo 1923), Sok Vong (SK SLOVAN)
3 - Filipe Bonifacio da Rocha, Radek Baranek, Vladislav Falticko(FK Par United), Jan Pacholík (FC prengo 1923), Ignazio Cordaz (bonito), Titi das Chagas, Patrick Kohlmair (FK 03 SNV), Richie Ali, Martin Xausa (rock), Pedro António Torrao, Neil Bayne (SK SLOVAN)
2 - Ramon Klucar, David Steve, Radoslav Terezka (FK 03 SNV), Ari Mizrahi (FK Par United), Stanislaw Dujcik, Erich Hiadlovsky (rock), Jeroen Vanden Borre, Marius Rusu, Aleksey Bayramov (FC prengo 1923), Arjan Lens (FC BENFICA BYSTRE), Tomáš Melecký (SK SLOVAN),
1 - Mikulas Jurcik, Lukasz 'Filip Šebo' Jogurt, Attila Lipcsei, Milton Mills, James Berry, Bart Lambot, Jan Koubský (SK SLOVAN), Ludomil Frydrych, David Watson (rock), Gianni Delen, Robert Koma, Amir Abbasi, Matteo Stankovic (Matts stars), Keneth Pecqueux, Hernan Romano (FK 03 SNV), Dário Heitor, Michal Karal, Miguel Terra (FC prengo 1923), Michal Selicha, Valerian Stajger (FK Par United), Ezequiel Dario Mannara, Kevin Nusum, Nelson Firmino (FC BENFICA BYSTRE), Pjetro Kozar, Mikhail Starkov (bonito)
Kontumácie:
1 - FC prengo 1923
1 - bonito
GeorgeTT
-
17. kolo - 17.9.2011 (sobota) o 18:00
bonito, FC BENFICA BYSTRE - voľný deň
Matts stars - rock
FC prengo 1923 - SK SLOVAN
FK Par United - FK 03 SNV 22:00
18. kolo - 24.9.2011 (sobota) o 18:00
FK Par United, FC prengo 1923 - voľný deň
rock - bonito
FK 03 SNV - FC BENFICA BYSTRE
SK SLOVAN - Matts stars
bonito, FC BENFICA BYSTRE - voľný deň
Matts stars - rock
FC prengo 1923 - SK SLOVAN
FK Par United - FK 03 SNV 22:00
18. kolo - 24.9.2011 (sobota) o 18:00
FK Par United, FC prengo 1923 - voľný deň
rock - bonito
FK 03 SNV - FC BENFICA BYSTRE
SK SLOVAN - Matts stars
GeorgeTT
-
Po odohrati 16. kola sa nam vyriesil jeden postupovy otaznik. Muzstvo Matts stars si vitazstvom zabezpecilo isty postup, a jednoznacne vitazstvo v 4.B lige. Druhy postupovy otaznik maju v rukach uz len tri muzstva, FC prengo 1923, SK SLOVAN a rock. V dalsom kole sa mozno toho vela vyriesi, najsledovanejsi bude urcite suboj o postupovu miestenku medzi FC prengo 1923 a SK SLOVAN. Zapas budu vysielat v priamom prenose TV Hnoj a Cigi Sport. Dalsi aspirant na postup, muzstvo rock, sa predstavi na pode vitaza ligy, muzstva Mats stars. Takisto zaujimavy zapas, v ktorom budu chciet hostia urcite bodovat. Bude zalezat od domaceho trenera, ci da sancu lavickovym hracom, alebo nastupia v plnej sile, a ci teda rock-eri budu mat daku sancu si odviezt domov nejaky ten bodik. Ostatne muzstva uz mozu pomalicky pomyslat na posilnovanie kadra, kedze nikto nevypadava, nemusia mat starosti. Opory muzstiev si mozu oddychnut, a sancu mozu dostat talenty z lavicky.
Tesime sa na sobotu !!!!
Tesime sa na sobotu !!!!
GeorgeTT