Bláhově jsem si myslel, že horší los než v MTP mne nemůže potkat I když na druhou stranu mi bude velkou ctí se sklonit před myslivnou největší - Hernánem, "růžičkářem" Betisem i erotomanem BigElem. Bude mi nesmírnou ctí, pánové
Tak v prvním zápase své skupiny jsem doma pohostil veleslavný FC Jeremy. Bodík doma zůstal, takže spokojenost s výsledkem nám kalí jen fakt, že jsem byl o 4 bodíky horší a tudíž měl po zásluze prohrát. Nicméně převozník je převozník, takže tímto na dálku děkuji PS-kovi, že štafetu tak vděčně přebral. Fc Mantel 1 - 1 FC JEREMY
výkony 133:137
mantel wrote:Tak v prvním zápase své skupiny jsem doma pohostil veleslavný FC Jeremy. Bodík doma zůstal, takže spokojenost s výsledkem nám kalí jen fakt, že jsem byl o 4 bodíky horší a tudíž měl po zásluze prohrát. Nicméně převozník je převozník, takže tímto na dálku děkuji PS-kovi, že štafetu tak vděčně přebral. Fc Mantel 1 - 1 FC JEREMY
nemáš zač
Start 16S H.1403 (6.,2.) MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
mantel wrote:Tak v prvním zápase své skupiny jsem doma pohostil veleslavný FC Jeremy. Bodík doma zůstal, takže spokojenost s výsledkem nám kalí jen fakt, že jsem byl o 4 bodíky horší a tudíž měl po zásluze prohrát. Nicméně převozník je převozník, takže tímto na dálku děkuji PS-kovi, že štafetu tak vděčně přebral. Fc Mantel 1 - 1 FC JEREMY
nemáš zač
Nevěš hlavu, sezonu až dvě ho to bude bavit a pak si najde jiného chudáka. Až to padne na Ela, tak ten se má na co těšit. Nezbaví se ho tak 5 sezon. Prý proto, aby na něj konečně začal věřit.
Nevěš hlavu, sezonu až dvě ho to bude bavit a pak si najde jiného chudáka. Až to padne na Ela, tak ten se má na co těšit. Nezbaví se ho tak 5 sezon. Prý proto, aby na něj konečně začal věřit.
Start 16S H.1403 (6.,2.) MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
nemáš zač
Věřit na něj začnu, až přijde ke mně domů, zaklepe mi na dveře a řekne mi: "Já jsem nějakej random, budu tu teď s Tebou pět sezón bydlet."