Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

tomkycz
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by tomkycz »

Hippopotamus wrote:...
ty víš co jsem mu chtěl napsat, ale dost už bylo azora... 8) ještě léblik by si mohl přisadit...
léblík

Post by léblík »

tomkycz wrote:
ty víš co jsem mu chtěl napsat, ale dost už bylo azora... 8) ještě léblik by si mohl přisadit...
Chtěl jsem chtěl , ale ono to nemá cenu . . . 8)
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
palo

Post by palo »

léblík wrote:
tomkycz wrote:
Chtěl jsem chtěl , ale ono to nemá cenu . . . 8)
Zastávám se Azora - Elovi je třeba to vysvětlit maximálně podrobně... :mrgreen:
Image
ps2512

Post by ps2512 »

palo wrote: Zastávám se Azora - Elovi je třeba to vysvětlit maximálně podrobně... :mrgreen:
Já jsem téhož názoru :lol:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
DefectorCZ
Groundsman

Post by DefectorCZ »

Zdravím znovu :) Tentokrát se chci zeptat na hráče SW... Chci se zeptat, jestli tento hráč může hrát jen při taktice pěti obránců na hřišti ? Jestli když bude hrát na středu, v taktice na 3 obránce, tak jestli mi podá horší výkon než při 5 obráncích ? :) Předem díky.
Azor

Post by Azor »

DefectorCZ wrote:Zdravím znovu :) Tentokrát se chci zeptat na hráče SW... Chci se zeptat, jestli tento hráč může hrát jen při taktice pěti obránců na hřišti ? Jestli když bude hrát na středu, v taktice na 3 obránce, tak jestli mi podá horší výkon než při 5 obráncích ? :) Předem díky.
SW zahraje svůj standartní výkon jen při 5-ti obráncích, když obránců je 3 či 4 tak pokud ho dáš na střed, což je post CB, zahraje asi tak o 7 b . horší výkon :wink:
DefectorCZ
Groundsman

Post by DefectorCZ »

A teď mám takovou situaci... Mám jen 2x CM... Ale jeden je zraněný a druhý má trest... Jak nejlépe sestavit záložní řadu, aby mi podala "dobrý" výkon ? :D Asi je blbost hrát se 4-mi záložníky (2xLM a 2xRM) co ? :) Tam by se ztratilo hodně bodů výkonu ne ? :)
Totti
Team Manager

Post by Totti »

DefectorCZ wrote:A teď mám takovou situaci... Mám jen 2x CM... Ale jeden je zraněný a druhý má trest... Jak nejlépe sestavit záložní řadu, aby mi podala "dobrý" výkon ? :D Asi je blbost hrát se 4-mi záložníky (2xLM a 2xRM) co ? :) Tam by se ztratilo hodně bodů výkonu ne ? :)
Ja by som asi zahral na 3 zaloznikov a na post CM by som dal bud LM alebo RM asi nic ine ti neostava. Ale ked hras H ligu tak by si mal s prehladom vyhrat.
tím: Matts stars
manažér:Totti

liga: E.72
tomkycz

Post by tomkycz »

DefectorCZ wrote:A teď mám takovou situaci... Mám jen 2x CM... Ale jeden je zraněný a druhý má trest... Jak nejlépe sestavit záložní řadu, aby mi podala "dobrý" výkon ? :D Asi je blbost hrát se 4-mi záložníky (2xLM a 2xRM) co ? :) Tam by se ztratilo hodně bodů výkonu ne ? :)
napiš sem co máš za tým. Nic lepšího než že postavíš 2LM a 2RM nevymyslíš, buď dáš SW na post Cb nebo první možnost, a obě varianty vyjdou tak nějak na stejno...

totti - jenže on nemá zřejmě ani dvě CB takže nemůže hrát na 4 obránce aniž by hrálo SW. Aspoň to tak chápu :wink:
DefectorCZ
Groundsman

Post by DefectorCZ »

tomkycz wrote:
napiš sem co máš za tým. Nic lepšího než že postavíš 2LM a 2RM nevymyslíš, buď dáš SW na post Cb nebo první možnost, a obě varianty vyjdou tak nějak na stejno...

totti - jenže on nemá zřejmě ani dvě CB takže nemůže hrát na 4 obránce aniž by hrálo SW. Aspoň to tak chápu :wink:
Můj tým se jmenuje FC Real Trnavka .. :) 2 CBčka mám ;) Tak se kdyžtak mrkněte.. H ligu nehraju... Protože jsem začal v nejhorší okamžik :( Zrovna když skončila sezóna... Takže jsem byl 2. v H a postoupil :(
Big El

Post by Big El »

DefectorCZ wrote:
tomkycz wrote:

Můj tým se jmenuje FC Real Trnavka .. :) 2 CBčka mám ;) Tak se kdyžtak mrkněte.. H ligu nehraju... Protože jsem začal v nejhorší okamžik :( Zrovna když skončila sezóna... Takže jsem byl 2. v H a postoupil :(

Nu, pro tohle kolo je asi opravdu nejmoudřejší hrát 5-3-2 a na CM postavit RM, nebo LM. Jinak naprosto zásadní rada - snaž se všem svým hráčům držet fyzičku i morálku co nejblíže 100%. Nemá smysl stavět "TOP 11" za cenu toho, že ji fyzicky odrovnáš a kdyý se z ní někdo zraní či vykartuje, muset postavit někoho, kdo je bez morálky. Doporučoval bych Ti kromě ligy tak 1 přátelák denně na doplnění morálky těch hráčů, kteří nehráli den předtím ligu, nebo mají morálku spadlou. Asi nejlepší možnost dát si přátelák na pool. Někdo ho s velkou pravděpodobností přijme a ty domácím zápasem vyděláš nějaké to euro.
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
DefectorCZ
Groundsman

Post by DefectorCZ »

Ahoj :) Tentokrát se chci zeptat na nákup hráčů :) Chtěl jsem koupit hráče, který byl v nabídce do 18.února do 4 do rána... A když jsem včera přihodil, tak se mu to po ranní simulaci prodloužilo do 19.února.... Chci se zeptat jak to vůbec funguje ? :) Kdy bude hráč prodán ? Díky
Azor

Post by Azor »

DefectorCZ wrote:Ahoj :) Tentokrát se chci zeptat na nákup hráčů :) Chtěl jsem koupit hráče, který byl v nabídce do 18.února do 4 do rána... A když jsem včera přihodil, tak se mu to po ranní simulaci prodloužilo do 19.února.... Chci se zeptat jak to vůbec funguje ? :) Kdy bude hráč prodán ? Díky
Když hráč má být na Tl do dne X a před dnem X dá někdo nabídku, tak se to přesune na den Y. Tedy když má jít hráč zítra nejvyšší nabídce a dnes dá někdo nabídku, tak se to posovuá do té doby, když celý den nikdo nepodá nabídku, takže teoreticky by se o hráče mohli rvát 2 týmy (či více týmů) třeba měsíc :wink:
xixor

Post by xixor »

I když si myslím, že to asi nepůjde, přesto se zeptám. Chlapi, ví někdo jak se na battle-strategy.com dá odstranit ten protivný baner vpravo (goalunitet)? Dost mi to vadí při výpočtech cen, když to přikrývá část výpočtu.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
xixor

Post by xixor »

xixor wrote:I když si myslím, že to asi nepůjde, přesto se zeptám. Chlapi, ví někdo jak se na battle-strategy.com dá odstranit ten protivný baner vpravo (goalunitet)? Dost mi to vadí při výpočtech cen, když to přikrývá část výpočtu.

..... Stačí použít IE a je to.... BLIK.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”