chorche.vitek Re: Přestupy 24 Únr (20:50)
hm,přišel si na to

Vše to bylo posláno šerifům...ale že to dal šikovně

Moderator: Czech Moderators
Nikde neni psane na co jsi prisel, ta zprava muze z meho pohledu znamenat i to, ze jsi prisel na to, ze ma centrum mladeze na hovnocarneckyjosef wrote:manažer chorche.vitek se mi sám přiznal, že ovládá víc týmů, doufám že bude zabanován.
hm,přišel si na toDruhá šance asi nebude co? ono tam nebylo dlouhodobě žádný zlepšení. Kdyby aspoň z tý mládeže něco rostlo,ale ne. Tak nic no, co se dá dělat, zdar
Receno slovy klasika - co takhle dukaz misto slibu? Proc neuvedes jmena hracu, jejich hodnoceni a castky? pokud je to ze sezony 38 tak nemuzes vedet, jake bylo predchozi hodnoceni tech hracu, treba byli na pul vytrenovani. Jo a taky pred nekolika sezonami byly ceny trosku jinde, jelikoz bylo na trhu vice nabidek, ale to by ti spis potvrdil nejaky kseftar....carneckyjosef wrote:jinak ostatně to samé dělá razvanica ale to je v pořádku....ono jak se říká všem stejným metrem...je to asi tako jako cigánovi a bílýmu...resp. šerifovi a normálnímu manažerovi, tuším už někdo na něj udání poslal ale sám si odpověděl, že to je v pořádku...jak divné
Jeho nákupy kolem 38 sezony, super hráči kteří stáli několik milónů koupil zcela náhodně třeba za půl mega a horší odcházeli za miliony...nebude náhoda, spíš to budou kapříci
Jak praví impossible. Nikde není psáno, nač jsi přišel. Nicméně pokud dochází k "protiprávnímu" jednání, je velká šance, že to šerifové odhalí. Rozhodně jsou schopní odhalit 2 týmy ze stejné IP adresy a pokud takové týmy jsou, pak jsou pod drobnohledem (vzájemné transfery, přáteláky, účast v turnajích, atd.)carneckyjosef wrote:manažer chorche.vitek se mi sám přiznal, že ovládá víc týmů, doufám že bude zabanován.
hm,přišel si na toDruhá šance asi nebude co? ono tam nebylo dlouhodobě žádný zlepšení. Kdyby aspoň z tý mládeže něco rostlo,ale ne. Tak nic no, co se dá dělat, zdar
no tak to jsou fakt experti, jeste aby nemohli, takovymhle stylem podvadej jen ty nejvetsi lamyBig El wrote:Rozhodně jsou schopní odhalit 2 týmy ze stejné IP adresy
V tom pripade nevidim jediny duvod proc to davas na forum bez nejakych informaci kdyz jak sam pises si to predal serifum. Na nic se neptas, nic nechces konzultovat a ani nic hlasit, protoze to uz jsi udelal. Tak nevim, jaky mel tvuj post vlastne vyznam. Pokud nekdo drzi pri zivote 2 tymy aby udelal kauf jednou za 3 sezony, tak to je lama. Ja bych udelal farem vice at z toho aspon vytriskam a ne takove flusancecarneckyjosef wrote:panebože ste jelimani, ja jsem všechno poslal šerifům, jak v angličtině tak v češtině, tady se mi to nechtělo už rozepisovat, prostě měl dva týmy, s kterým každý 3 sezony kšeftoval, hráč k 1. mužstvu za trapné peníze a do B mužstva za velkou částku, opakovalo se to každý 3 sezony takže si to už dohledat můžete, ty týmu jsou Arsenal praha a pak REAL FEST PRAG, všechno.
A myslím že šerifové jsou hrdinové a můžou si přečíst i posíllané zprávy ne? ...KONEC
když si všechny informace dal šerifům a tady nic, neptáš se na špatném místě?carneckyjosef wrote:koukám, že dosud nebyl zabanován, sám se přiznal, podvody evidentní, na co tady ti šerify teda jsou?
impossible wrote: Pokud nekdo drzi pri zivote 2 tymy aby udelal kauf jednou za 3 sezony, tak to je lama. Ja bych udelal farem vice at z toho aspon vytriskam a ne takove flusance
Když to ohlásíš, nic nezkazíš a šerifové to posoudí...foppa 13 wrote:Při pohledu do přehledu přestupů si říkám, že si borec koupil za slušné prachy (5,5M) juniora: http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1. Nezkoumal jsem teda jeho skrytou...
Zarazil mě však trochu prodávající tým: http://www.soccerproject.com/spnewl_tea ... ?tid=45074
Název týmu: SV Zulte Waregem
logo týmu: SV Zulte Waregem
vlaječka: Belgie
jazyk: čeština ???
Mrkl jsem tak na kupující tým: URNA Team: http://www.soccerproject.com/spnewl_tea ... ?tid=27002 a v historii přestupů z včerejšího dne: 10. května: Hráč Janus Kapicic byl zakoupen za € 7.923.123,00 z URNA.
Ceny, za které došlo k přestupu těchto dvou hráčů jsou asi v pohodě, ale ty tři týmy se mi moc nezdají. Třeba by se našlo i něco dalšího. Více jsem to nezkoumal.
Co myslíte? Hlásit či nikoliv?