Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Moderator: Czech Moderators

carneckyjosef
Assistant Coach

Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Post by carneckyjosef »

manažer chorche.vitek se mi sám přiznal, že ovládá víc týmů, doufám že bude zabanován. :D

chorche.vitek Re: Přestupy 24 Únr (20:50)

hm,přišel si na to :-( Druhá šance asi nebude co? ono tam nebylo dlouhodobě žádný zlepšení. Kdyby aspoň z tý mládeže něco rostlo,ale ne. Tak nic no, co se dá dělat, zdar

Vše to bylo posláno šerifům...ale že to dal šikovně :D
carneckyjosef
Assistant Coach

Post by carneckyjosef »

jinak ostatně to samé dělá razvanica ale to je v pořádku....ono jak se říká všem stejným metrem...je to asi tako jako cigánovi a bílýmu...resp. šerifovi a normálnímu manažerovi, tuším už někdo na něj udání poslal ale sám si odpověděl, že to je v pořádku...jak divné

Jeho nákupy kolem 38 sezony, super hráči kteří stáli několik milónů koupil zcela náhodně třeba za půl mega a horší odcházeli za miliony...nebude náhoda, spíš to budou kapříci
impossible
Member of the Soccer Project Association

Post by impossible »

carneckyjosef wrote:manažer chorche.vitek se mi sám přiznal, že ovládá víc týmů, doufám že bude zabanován. :D

hm,přišel si na to :-( Druhá šance asi nebude co? ono tam nebylo dlouhodobě žádný zlepšení. Kdyby aspoň z tý mládeže něco rostlo,ale ne. Tak nic no, co se dá dělat, zdar

Nikde neni psane na co jsi prisel, ta zprava muze z meho pohledu znamenat i to, ze jsi prisel na to, ze ma centrum mladeze na hovno :)
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
impossible

Post by impossible »

carneckyjosef wrote:jinak ostatně to samé dělá razvanica ale to je v pořádku....ono jak se říká všem stejným metrem...je to asi tako jako cigánovi a bílýmu...resp. šerifovi a normálnímu manažerovi, tuším už někdo na něj udání poslal ale sám si odpověděl, že to je v pořádku...jak divné

Jeho nákupy kolem 38 sezony, super hráči kteří stáli několik milónů koupil zcela náhodně třeba za půl mega a horší odcházeli za miliony...nebude náhoda, spíš to budou kapříci
Receno slovy klasika - co takhle dukaz misto slibu? Proc neuvedes jmena hracu, jejich hodnoceni a castky? pokud je to ze sezony 38 tak nemuzes vedet, jake bylo predchozi hodnoceni tech hracu, treba byli na pul vytrenovani. Jo a taky pred nekolika sezonami byly ceny trosku jinde, jelikoz bylo na trhu vice nabidek, ale to by ti spis potvrdil nejaky kseftar....

Image
Big El

Post by Big El »

carneckyjosef wrote:manažer chorche.vitek se mi sám přiznal, že ovládá víc týmů, doufám že bude zabanován. :D

Jak praví impossible. Nikde není psáno, nač jsi přišel. Nicméně pokud dochází k "protiprávnímu" jednání, je velká šance, že to šerifové odhalí. Rozhodně jsou schopní odhalit 2 týmy ze stejné IP adresy a pokud takové týmy jsou, pak jsou pod drobnohledem (vzájemné transfery, přáteláky, účast v turnajích, atd.)
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

Big El wrote:Rozhodně jsou schopní odhalit 2 týmy ze stejné IP adresy
no tak to jsou fakt experti, jeste aby nemohli, takovymhle stylem podvadej jen ty nejvetsi lamy :lol:
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
carneckyjosef
Assistant Coach

Post by carneckyjosef »

panebože ste jelimani, ja jsem všechno poslal šerifům, jak v angličtině tak v češtině, tady se mi to nechtělo už rozepisovat, prostě měl dva týmy, s kterým každý 3 sezony kšeftoval, hráč k 1. mužstvu za trapné peníze a do B mužstva za velkou částku, opakovalo se to každý 3 sezony takže si to už dohledat můžete, ty týmu jsou Arsenal praha a pak REAL FEST PRAG, všechno.

A myslím že šerifové jsou hrdinové a můžou si přečíst i posíllané zprávy ne? ...KONEC
impossible

Post by impossible »

carneckyjosef wrote:panebože ste jelimani, ja jsem všechno poslal šerifům, jak v angličtině tak v češtině, tady se mi to nechtělo už rozepisovat, prostě měl dva týmy, s kterým každý 3 sezony kšeftoval, hráč k 1. mužstvu za trapné peníze a do B mužstva za velkou částku, opakovalo se to každý 3 sezony takže si to už dohledat můžete, ty týmu jsou Arsenal praha a pak REAL FEST PRAG, všechno.

A myslím že šerifové jsou hrdinové a můžou si přečíst i posíllané zprávy ne? ...KONEC
V tom pripade nevidim jediny duvod proc to davas na forum bez nejakych informaci kdyz jak sam pises si to predal serifum. Na nic se neptas, nic nechces konzultovat a ani nic hlasit, protoze to uz jsi udelal. Tak nevim, jaky mel tvuj post vlastne vyznam. Pokud nekdo drzi pri zivote 2 tymy aby udelal kauf jednou za 3 sezony, tak to je lama. Ja bych udelal farem vice at z toho aspon vytriskam a ne takove flusance :)

Image
carneckyjosef
Assistant Coach

Post by carneckyjosef »

koukám, že dosud nebyl zabanován, sám se přiznal, podvody evidentní, na co tady ti šerify teda jsou?
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

pomahat a chranit? :p
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

carneckyjosef wrote:koukám, že dosud nebyl zabanován, sám se přiznal, podvody evidentní, na co tady ti šerify teda jsou?
když si všechny informace dal šerifům a tady nic, neptáš se na špatném místě?

Předpokládám, že si jim předložil důkazy a nečekáš, že někoho zabanuj, protože si ty jen tak řekl, že XXX je podvodník. Jak Ti tady ostatní manažeři řekli, to co si předložil tady je dost chabé pro ban...
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

impossible wrote: Pokud nekdo drzi pri zivote 2 tymy aby udelal kauf jednou za 3 sezony, tak to je lama. Ja bych udelal farem vice at z toho aspon vytriskam a ne takove flusance :)
:mrgreen: :lol: hezky sepsaný brachu... :wink:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
foppa 13

Post by foppa 13 »

Při pohledu do přehledu přestupů si říkám, že si borec koupil za slušné prachy (5,5M) juniora: http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1. Nezkoumal jsem teda jeho skrytou...

Zarazil mě však trochu prodávající tým: http://www.soccerproject.com/spnewl_tea ... ?tid=45074

Název týmu: SV Zulte Waregem
logo týmu: SV Zulte Waregem
vlaječka: Belgie
jazyk: čeština ???

Mrkl jsem tak na kupující tým: URNA Team: http://www.soccerproject.com/spnewl_tea ... ?tid=27002 a v historii přestupů z včerejšího dne: 10. května: Hráč Janus Kapicic byl zakoupen za € 7.923.123,00 z URNA.

Ceny, za které došlo k přestupu těchto dvou hráčů jsou asi v pohodě, ale ty tři týmy se mi moc nezdají. Třeba by se našlo i něco dalšího. Více jsem to nezkoumal.

Co myslíte? Hlásit či nikoliv?
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
Big El

Post by Big El »

foppa 13 wrote:Při pohledu do přehledu přestupů si říkám, že si borec koupil za slušné prachy (5,5M) juniora: http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1. Nezkoumal jsem teda jeho skrytou...

Zarazil mě však trochu prodávající tým: http://www.soccerproject.com/spnewl_tea ... ?tid=45074

Název týmu: SV Zulte Waregem
logo týmu: SV Zulte Waregem
vlaječka: Belgie
jazyk: čeština ???

Mrkl jsem tak na kupující tým: URNA Team: http://www.soccerproject.com/spnewl_tea ... ?tid=27002 a v historii přestupů z včerejšího dne: 10. května: Hráč Janus Kapicic byl zakoupen za € 7.923.123,00 z URNA.

Ceny, za které došlo k přestupu těchto dvou hráčů jsou asi v pohodě, ale ty tři týmy se mi moc nezdají. Třeba by se našlo i něco dalšího. Více jsem to nezkoumal.

Co myslíte? Hlásit či nikoliv?
Když to ohlásíš, nic nezkazíš a šerifové to posoudí...
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
viry85
Groundsman

Post by viry85 »

Zdravim, byl mi zablokovan ucet, nechapu proc. Psal jsem jiz vcera dopoledne serifum a zatim bez vyjadresni. Nekolikrat jsem si procetl pravidla a nenasel jsem jediny duvod. Jak tuto situaci resit? viry85
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”