To je už dosť aj na mňa , uvidíme ako to dopadne.palo wrote:Dajo má určitě radost...oliwapol wrote:Út 13 Bře 2012 (22:00:00 CET) : ACS Pardubice - FC Trabant
přísnost rozhodčího 94% to si ze mě docela dělají prdel
Stratovarius Cup
Moderator: Czech Moderators
Re: Stratovarius Cup XIII.
Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
-
oliwapol
- Member of the Soccer Project Association
S tím pruhovaným řezníkem si moc šancí nedávámDajo wrote:To je už dosť aj na mňa , uvidíme ako to dopadne.palo wrote:Dajo má určitě radost...oliwapol wrote:Út 13 Bře 2012 (22:00:00 CET) : ACS Pardubice - FC Trabant
přísnost rozhodčího 94% to si ze mě docela dělají prdel
ACS Pardubice
-
palo
ABECEDA METALU - M
Je čas zase jednou utáhnout šrouby
:
Ministry - Lets Go
http://www.youtube.com/watch?v=m5nEeHGWi6o
Je čas zase jednou utáhnout šrouby
Ministry - Lets Go
http://www.youtube.com/watch?v=m5nEeHGWi6o

Nevedeme si přesnou statistiku, ale myslíme si, že Daniel Lorenzo Laffatigue byl zatím ve všech sestavách kola tzn. 7x.
Nebo se klubový statistik plete?
-
palo
Klubový statistik se nemýlí - měla tam být sedmička.DBS wrote:Nevedeme si přesnou statistiku, ale myslíme si, že Daniel Lorenzo Laffatigue byl zatím ve všech sestavách kola tzn. 7x.

-
palo
DBS on tour - FC DAC 1:0
výkony 134:126,agr.40:35,rozh.81%,bez ČK
Branka: 41.(pen.) Vega
Oba týmy zůstaly hodně při zdi s agresivitou,na každé straně padlo jen po 4 ŽK.
Libo Team - Brujeria 2:3
výkony 137:139,agr.100:100,rozh.73%,ČK 1:1
Branky: 45.Němec,68.Gruber - 10.Fahath,24.Hartl,62.Pachón
Libovi asi není souzeno tento turnaj vyhrát.Osmá účast,pokaždé postup ze skupiny,ale do konce se to dovést nedaří...
výkony 134:126,agr.40:35,rozh.81%,bez ČK
Branka: 41.(pen.) Vega
Oba týmy zůstaly hodně při zdi s agresivitou,na každé straně padlo jen po 4 ŽK.
Libo Team - Brujeria 2:3
výkony 137:139,agr.100:100,rozh.73%,ČK 1:1
Branky: 45.Němec,68.Gruber - 10.Fahath,24.Hartl,62.Pachón
Libovi asi není souzeno tento turnaj vyhrát.Osmá účast,pokaždé postup ze skupiny,ale do konce se to dovést nedaří...

-
oliwapol
ACS Pardubice 2 - 2 FC Trabant
Pokutové kopy 8 - 7 Pokutové kopy
133 - 138, neskutečné se stalo skutkem a postupujeme dále.
Obrovský rozdíl v agresivitě týmů byl znát už před zápasem kdy domácí manažer dlouho zamyšleně dumal co na Daja vymyslet aby to vyšlo aspon do loterie penalt. A tím,že nakonec nevymyslel nic a nechal věcem volný průběh se ukázalo jako vítězná strategie.
Obrovský rozdíl v agresivitě týmů byl znát už před zápasem kdy domácí manažer dlouho zamyšleně dumal co na Daja vymyslet aby to vyšlo aspon do loterie penalt. A tím,že nakonec nevymyslel nic a nechal věcem volný průběh se ukázalo jako vítězná strategie.
ACS Pardubice
Ja musím len pogratulovať k postupu a samozrejme k víťaznej stratégii.oliwapol wrote:ACS Pardubice 2 - 2 FC Trabant
Smútok je veľký,chceli sme v tomto turnaji ísť ďalej , ale nevyšlo to.
Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
Tak tak. Když člověk příliš přemýšlí, je to mnohdy na škodu.Dajo wrote:Ja musím len pogratulovať k postupu a samozrejme k víťaznej stratégii.oliwapol wrote:ACS Pardubice 2 - 2 FC Trabant
Obrovský rozdíl v agresivitě týmů byl znát už před zápasem kdy domácí manažer dlouho zamyšleně dumal co na Daja vymyslet aby to vyšlo aspon do loterie penalt. A tím,že nakonec nevymyslel nic a nechal věcem volný průběh se ukázalo jako vítězná strategie.Toto robí veľkosť manažéra.
![]()
Smútok je veľký,chceli sme v tomto turnaji ísť ďalej , ale nevyšlo to.Smútok je priveľký.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
MilanSLOVAKIA
DBS on tour 1 - 0 FC DAC
výkony - 134 : 126
A je to tu. Nasa velmi uspesna tohtorocna misia v tomto pohari konci. Vzhladom na prisnost rozhodcu som spokojny aj s vykonom a aj vysledkom. Tento rozhodca pribrzdil aj supera no aj napriek tomu podal velmi pekny vykon. Vyhral takmer bez problemov no keby sa znovu vytiahol nas brankar Kovacevic ktory je tuto sezonu velmi uspesny pri penalte tak by mohli mat domaci znacne problemy s postupom. Teraz vsak ide dalej do seminale nas super k comu im gratulujem. Postup si urcite zasluzia. Musim pochvalit aj domacich fanusikov ktory prisli naozaj v hojnom pocte a vytvorili aj nam krasnu atmosferu.
S turnajom sa teda lucime prekvapivo az vo stvrtfinale co je pre nas fantasticky uspech. Tajne sme dufali aby sme sa konecne po prvykrat dostali do play-off no teraz je z toho stvrtfinale. S turnajom sme teda maximalne spokojny
Dakujem znovu aj za perfektnu organizaciu. Uvidime sa v dalsom rocniku 
výkony - 134 : 126
A je to tu. Nasa velmi uspesna tohtorocna misia v tomto pohari konci. Vzhladom na prisnost rozhodcu som spokojny aj s vykonom a aj vysledkom. Tento rozhodca pribrzdil aj supera no aj napriek tomu podal velmi pekny vykon. Vyhral takmer bez problemov no keby sa znovu vytiahol nas brankar Kovacevic ktory je tuto sezonu velmi uspesny pri penalte tak by mohli mat domaci znacne problemy s postupom. Teraz vsak ide dalej do seminale nas super k comu im gratulujem. Postup si urcite zasluzia. Musim pochvalit aj domacich fanusikov ktory prisli naozaj v hojnom pocte a vytvorili aj nam krasnu atmosferu.
S turnajom sa teda lucime prekvapivo az vo stvrtfinale co je pre nas fantasticky uspech. Tajne sme dufali aby sme sa konecne po prvykrat dostali do play-off no teraz je z toho stvrtfinale. S turnajom sme teda maximalne spokojny
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
NAJ 60. sezóna - B1
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
NAJ 60. sezóna - B1
-
palo
ABECEDA METALU - N
S kapelou Nightwish mám spojeny dva paradoxy.Když jsem na ně šel poprvé,nic moc jsem si od toho nesliboval a byla to jedna z nejlepších show,co jsem zažil.Pak zpěvačku Tarju Turunen nahradila Anette Olzon a skupina vydala album,které když jsem slyšel,tak jsem se na další vystoupení těšil jako hrom.Větší propadák jsem nezažil,Anette Olzon byla tak hrozná,že ji lidi vypískali.
Něco z doby s Tarjou:
The Phantom Of The Opera http://www.youtube.com/watch?v=8VgLKXD-BoY
S kapelou Nightwish mám spojeny dva paradoxy.Když jsem na ně šel poprvé,nic moc jsem si od toho nesliboval a byla to jedna z nejlepších show,co jsem zažil.Pak zpěvačku Tarju Turunen nahradila Anette Olzon a skupina vydala album,které když jsem slyšel,tak jsem se na další vystoupení těšil jako hrom.Větší propadák jsem nezažil,Anette Olzon byla tak hrozná,že ji lidi vypískali.
Něco z doby s Tarjou:

-
GeorgeTT
Krása, nádhera, fantázia, paráda, máš u mňa jedno malé bezvýznamné +palo wrote:ABECEDA METALU - N
Něco z doby s Tarjou:
Milujem túto skladbu...
GeorgeTT
-
oliwapol
Ano ano taky má oblíbenáGeorgeTT wrote:Krása, nádhera, fantázia, paráda, máš u mňa jedno malé bezvýznamné +palo wrote:ABECEDA METALU - N
Něco z doby s Tarjou:
The Phantom Of The Opera http://www.youtube.com/watch?v=8VgLKXD-BoY![]()
Milujem túto skladbu...
ACS Pardubice