Vždyť nevíš o čem je debata, tak se do toho nemíchejpalo wrote:Přééésně !Milko wrote:
Domácou výhodou![]()

Moderator: Czech Moderators
Vždyť nevíš o čem je debata, tak se do toho nemíchejpalo wrote:Přééésně !Milko wrote:
Domácou výhodou![]()
vím - hned jsem se díval,jak jsem se vrátil...ps2512 wrote:Vždyť nevíš o čem je debata, tak se do toho nemíchejpalo wrote:Přééésně !Milko wrote:
Domácou výhodou![]()
![]()
![]()
2. kolomrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 3 - 2 FC DAC
Tak jsem porazil Milana a zatím šest bodů na našem kontě nás dostalo zatím na první místo.
chces preci kvuli minci vypadnout tak nedelej zagorkuPapa Bouba Diop wrote:tak nás v neděli v semifinále vyzve skvělý klub s ještě lepším manažerem, kterému ale nedáme vůbec šanci
přece ti to nepustimps2512 wrote:chces preci kvuli minci vypadnout tak nedelej zagorkuPapa Bouba Diop wrote:tak nás v neděli v semifinále vyzve skvělý klub s ještě lepším manažerem, kterému ale nedáme vůbec šanci
Dobrý plán je základem úspěchu.ps2512 wrote:vsak poustet to nemusis.....to by me hamba fackovala.....porazim Ackare po boji....vidim to tak 150 - 143 pro tebe ale 3:5 na penalty pro me
Milko wrote: Ne 3 Jún 2012 (18:00 CET)
Dynamo Oleksovice ?? - ?? Valcíři Chomutov C.F.
- v nedeľu bude u Péeska sviatok. Sám veľký Papa dorazí so svojou družinou odohrať semifinálový zápasRozhodca je adekvátny tomu, aby sa tu zrodili skvelé výkony...Favorit je jasný, ale môže si niekto povedať, že na Oleksovice Football Stadium niekto ľahko vyhrá
To rozhodne NIE
![]()
![]()
A ani Papa to nebude mať na ružiach ustlané.
Milkov tip na výsledok: 1:2 - Valcíři Chomutov C.F.
Kdeže ty loňské sněhy jsou aneb ze staré slávy se věčně žít nedá.ps2512 wrote:Čemu se směješ....svatá pravda.....papa ví, jak je se mnou těžký vyhrát i když je o dost lepší
ale dámantel wrote:Kdeže ty loňské sněhy jsou aneb ze staré slávy se věčně žít nedá.ps2512 wrote:Čemu se směješ....svatá pravda.....papa ví, jak je se mnou těžký vyhrát i když je o dost lepší