Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)
No nedalo se čekat že to dopadne jinak, jen by mě Pupajdi zajimalo, jestli Raffin ten obchod nahlásil sám na sebe jako podezřelý nebo ne?
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

Jeho odrzlý pláč mě celkem pobavilpupajdi13 wrote:já jsem z toho zase znechucenej...borec vyhraje A , podvádí , banána nedostane a nakonec si jako apríl stěžuje v tiskovce na špatný a nepřející čechy a rumuny ,jak jsou zákeřný a negratulujou mu k titulu a že to asi časem zabalí sám.
to není dobrej závěr celé kauzy.

VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
-
ty woe ta jeho tiskovka to je drzost, von je panáček ještě ukřivděnej
Tak nějak mi to připomělo proč jsem s hrou tenkrát sekl...

-
Tak čím ho teda potrestali? Nebo seznali, že to, že je v očích převážné většiny manažérů za podvodníka, je dostatečný trest? Či snad se mu máme každý jednotlivě omluvit? Možná mu prodat hráče kterého si vybere za cenu jakou si řekne. Škoda, že nejde se domluvit a skončit s SP naráz. Stačilo by, aby ti zlí Češi, Rumuni a samozřejmě bratia Slováci a těch více než 5000 manažérů by bylo znát. No, ale Sjarelovi je to koneckoncǔ jedno. 

ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
Vzhledem k tomu, co psal na str. 88 tohoto topicu krátce po uskutečnění těch tří transferů, to je celkem jedno, ne?PaTTTTrick wrote:No nedalo se čekat že to dopadne jinak, jen by mě Pupajdi zajimalo, jestli Raffin ten obchod nahlásil sám na sebe jako podezřelý nebo ne?
Jak píše pupajdí, ještě nebylo definitivně rozhodnuto, každopádně jistý je odklon od dosavadní rozhodovací praxe.kopeckar wrote:Tak čím ho teda potrestali?
VIASTORE
No, tfuj, on BAN nedostane a ještě se nám vysmívá. To je jak v nějakém komunistické režimu!!!
Takže tedy velice vážně uvažuji se s SP skončím, když jsou zde dva metry... Možná by nebylo na škodu po vyhlášení oficiálního rozhodnutí udělat prostestní akce, např. vyjádřit nesouhlas založením nesouhlasného topicu s rozhodnutím šerfiů (i tady i na Glogal fóru) vydání tiskovek (tedy Tom to už načal) či bojkot Sp třeba přes nějaký víkend. 

-
hehe a kdo cekal co jinyho?
tento konec byl jasny uz od zacatku
...jen jsem nak nepochopil toho hoeselta nebo jak se to pise, co mi trnslator prelozil z holnadstiny do cestiny, tak jsem z toho pochopil ze je celkem nasranej a pta se proc on je zakazan a ten "znechuceny manager" ne a ze sjarel nici tuhle hru....jsem myslel ze stejne konci
ale ta jeho tiskovka je fajna, o tom zadna:)

...jen jsem nak nepochopil toho hoeselta nebo jak se to pise, co mi trnslator prelozil z holnadstiny do cestiny, tak jsem z toho pochopil ze je celkem nasranej a pta se proc on je zakazan a ten "znechuceny manager" ne a ze sjarel nici tuhle hru....jsem myslel ze stejne konci
ale ta jeho tiskovka je fajna, o tom zadna:)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
ještě jsem se nevzdal.
-
Super, držím palce. Já bych jim na tvém a Razvanicově místě sekl. Proč tam být jen jako loutka a zbytečně obírat svoji rodinu o čas.pupajdi13 wrote:ještě jsem se nevzdal.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
Výtah z tiskovky raffina:
Pozoroval jsem, že jsem jen dostal nějaké gratulace od belgičanů a nizozemců kteří mluví stejným jazykem. Ani jediný z jiné země. To neznamená, že musím mít gratulace od každého, ale to jen posílilo mou představu o válce, která se děje na SoccerProjectu.Odpor, který je jasně děje mezi čechy, rumuny a dalšími zeměmi, jeto velká škoda pro každého manažera této hry. Je to ostuda!
Cítil jsem na odpor všech, kteří "soudili", aniž by věděli, co se děje, a já jsem opravdu znechucený o tom.
No, ty kokos, jsem si říkal jak todleto mohl napsat, to by nenapsal ani frankie i kdyby byl třebas pod vlivem kokainu a heroinu zároveň
jsem si říkal jak tohleto mohl někdo napsat, ale když jsem si vzpoměl, jaký obrázek tu má raffin na fóru, tak mi vše došlo

Pozoroval jsem, že jsem jen dostal nějaké gratulace od belgičanů a nizozemců kteří mluví stejným jazykem. Ani jediný z jiné země. To neznamená, že musím mít gratulace od každého, ale to jen posílilo mou představu o válce, která se děje na SoccerProjectu.Odpor, který je jasně děje mezi čechy, rumuny a dalšími zeměmi, jeto velká škoda pro každého manažera této hry. Je to ostuda!
Cítil jsem na odpor všech, kteří "soudili", aniž by věděli, co se děje, a já jsem opravdu znechucený o tom.
No, ty kokos, jsem si říkal jak todleto mohl napsat, to by nenapsal ani frankie i kdyby byl třebas pod vlivem kokainu a heroinu zároveň

-
mu tam někdo pošlete do kinhy návštev ironickou gratulaci
. já si to ze své pozice nemužu dovolit , jinak by jí tam už měl.

-
speedball? :pAzor wrote:kokainu a heroinu
jinak raffin ma pravdu, v tom ze existuje rivalita mezi cechy x belgicany, rumuny x cechy, rumuny x belgicany ale na tom neni nic divnyho ani spatnyho, ne?
osobne gratuluju k vyhre acka jen tem ktery znam bud osobne a nebo nejak bliz (icq a tak), takze raffinovi bych nepogratuloval ani kdyby mel ceskou vlajku:)
ale tymum z Jamajky gratuluju vsem bez vyjimky

lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
Tak musím zatleskat Razvanicově tiskovce,kterou dnes vydal....doporučuji přečíst všem.
-
velmi pěkně řečeno (napsáno)pupajdi13 wrote:Tak musím zatleskat Razvanicově tiskovce,kterou dnes vydal....doporučuji přečíst všem.

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Pěknéps2512 wrote:velmi pěkně řečeno (napsáno)pupajdi13 wrote:Tak musím zatleskat Razvanicově tiskovce,kterou dnes vydal....doporučuji přečíst všem.

VIASTORE