však jen sranda kamarátDajo wrote:To nebolo od teba vôbec pekné.pupajdi13 wrote: čeče beru ty gratulacie zpet ...ty tam kopeš výkony jako já v F![]()
![]()
![]()

Moderator: Czech Moderators
však jen sranda kamarátDajo wrote:To nebolo od teba vôbec pekné.pupajdi13 wrote: čeče beru ty gratulacie zpet ...ty tam kopeš výkony jako já v F![]()
![]()
![]()
To je jasné , ja som za každú srandu a koniec koncov takými výkonmi naozaj patrím do F-ka.pupajdi13 wrote:však jen sranda kamarátDajo wrote:To nebolo od teba vôbec pekné.pupajdi13 wrote: čeče beru ty gratulacie zpet ...ty tam kopeš výkony jako já v F![]()
![]()
![]()
![]()
My Ti věříme !Dajo wrote:3.kolo
FC Trabant : FC Highlands 1 : 3 ( 0:2 ) 138:144
Zaujímavé...čím vyšší výkon zahráme,tým väčšia prehra.![]()
![]()
Zajtra ideme...ach bože , resimu.
My nepalo wrote:My Ti věříme !Dajo wrote:3.kolo
FC Trabant : FC Highlands 1 : 3 ( 0:2 ) 138:144
Zaujímavé...čím vyšší výkon zahráme,tým väčšia prehra.![]()
![]()
Zajtra ideme...ach bože , resimu.
No...... pekne.tom17 wrote: My neDneska jsme měli Remedyho, takže odpočatí očekáváme trabanty
Dajo to věděl :Dajo wrote:No...... pekne.tom17 wrote: My neDneska jsme měli Remedyho, takže odpočatí očekáváme trabanty
![]()
Asi takhle - už se mi podařilo zremizovat zápas ještě s vyšším rozdílem výkonů, takže gratulace Dajovikopeckar wrote:Dajo to věděl :Dajo wrote:No...... pekne.tom17 wrote: My neDneska jsme měli Remedyho, takže odpočatí očekáváme trabanty
![]()
Resi : Dajo 2:2 (140:127)
A to ještě trabanti nastřelili dvakrát brankovou konstrukci.
Len sa nevinne spýtam, aký je rozdiel medzi A a D divíziou?tom17 wrote:Asi takhle - už se mi podařilo zremizovat zápas ještě s vyšším rozdílem výkonů, takže gratulace Dajovikopeckar wrote: Dajo to věděl :
Resi : Dajo 2:2 (140:127)
A to ještě trabanti nastřelili dvakrát brankovou konstrukci.![]()
V pondělí si snad zpravím chuť na Raffinkovi
já myslím že ta podpora jde až za naše hraniceHippopotamus wrote: Proti Raffinovi máš podporu celého Československa!!!
A doplním : boduješ tu aj keď si myslíš že dostaneš nakladačku , sú tu lepšie platené reklamy a na štadión chodí plný kotol.ps2512 wrote:4 divize hippo?
Nie, tri!ps2512 wrote:4 divize hippo?
D = 1PaToM wrote:Nie, tri!ps2512 wrote:4 divize hippo?