POHODA XXXIV - Oliwa obhájil!!! a stále sedí na trůnu.
Moderator: Czech Moderators
- 
				Mazzy
- Member of the Soccer Project Association
Re: POHODA XX (rozlosovano)
Tak vcera jsme skoncili ucinkovani v POHODE. Bylo to nad nase sili i kdyz jsme se prali co to slo a do posledniho utkani drzeli sance na pripadny postup. Ale skupina byla nabyta tim nejlepsim co SP muze nabydnout a tak se loucime se cti. Dekuji vsem ve skupine za paradni souboje a preji mnoho zdaru v dalsich bojich Patrikovi a Sutrikovi. 
1. Šutrteam - 11
2. PC Bonner - 8
3. FC Klokan - 6
4. No Boost - 6

1. Šutrteam - 11
2. PC Bonner - 8
3. FC Klokan - 6
4. No Boost - 6
Mazzy máš pravdu, do poslední kola boj! Nějaké bodíky si nám posbíral, ale naštěstí v konečném zúčtování nechyběli:-) Na druhou stranu Ty a Tvůj tým už nejste žádní SP názdárci:-) a porážek s Tebou bude jen přibývatMazzy wrote:Tak vcera jsme skoncili ucinkovani v POHODE. Bylo to nad nase sili i kdyz jsme se prali co to slo a do posledniho utkani drzeli sance na pripadny postup. Ale skupina byla nabyta tim nejlepsim co SP muze nabydnout a tak se loucime se cti. Dekuji vsem ve skupine za paradni souboje a preji mnoho zdaru v dalsich bojich Patrikovi a Sutrikovi.
1. Šutrteam - 11
2. PC Bonner - 8
3. FC Klokan - 6
4. No Boost - 6

Šutr
Šutrteam B3
						Šutrteam B3
- 
				PaTTTTrick
jo jo, byl to boj a do posledního kola to bylo otevřené.... já první dvě kola vypustil kvůli finálovému týdnu SP poháru, pak jsem dvě kola vyhrál a poslední dva zápasy jsem hrál doma, tak jsem si říkal, že to je pohoda v PohoděMazzy wrote:Tak vcera jsme skoncili ucinkovani v POHODE. Bylo to nad nase sili i kdyz jsme se prali co to slo a do posledniho utkani drzeli sance na pripadny postup. Ale skupina byla nabyta tim nejlepsim co SP muze nabydnout a tak se loucime se cti. Dekuji vsem ve skupine za paradni souboje a preji mnoho zdaru v dalsich bojich Patrikovi a Sutrikovi.
1. Šutrteam - 11
2. PC Bonner - 8
3. FC Klokan - 6
4. No Boost - 6
 .. no ale Mr. Random mě obě nechal i při lepších výkonech zremizovat a tak jsem se trochu bál, jestli se Ty nebo Klokan v závěrečném zápase nerozstřílíte a ještě mě na skore nepředběhnete... naštěstí remíza Vás vyřadila oba
.. no ale Mr. Random mě obě nechal i při lepších výkonech zremizovat a tak jsem se trochu bál, jestli se Ty nebo Klokan v závěrečném zápase nerozstřílíte a ještě mě na skore nepředběhnete... naštěstí remíza Vás vyřadila oba   
 I já díky za pěkné souboje a snad se se Šutříkem potkáme ve finále

PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!   
   )
 )

)
 )- 
				Mazzy
šutr wrote:Mazzy máš pravdu, do poslední kola boj! Nějaké bodíky si nám posbíral, ale naštěstí v konečném zúčtování nechyběli:-) Na druhou stranu Ty a Tvůj tým už nejste žádní SP názdárci:-) a porážek s Tebou bude jen přibývatMazzy wrote:Tak vcera jsme skoncili ucinkovani v POHODE. Bylo to nad nase sili i kdyz jsme se prali co to slo a do posledniho utkani drzeli sance na pripadny postup. Ale skupina byla nabyta tim nejlepsim co SP muze nabydnout a tak se loucime se cti. Dekuji vsem ve skupine za paradni souboje a preji mnoho zdaru v dalsich bojich Patrikovi a Sutrikovi.
1. Šutrteam - 11
2. PC Bonner - 8
3. FC Klokan - 6
4. No Boost - 6
Oh dekuji za poklonu. Toho si vazim Šutříku.

jo jo, byl to boj a do posledního kola to bylo otevřené.... já první dvě kola vypustil kvůli finálovému týdnu SP poháru, pak jsem dvě kola vyhrál a poslední dva zápasy jsem hrál doma, tak jsem si říkal, že to je pohoda v Pohodě .. no ale Mr. Random mě obě nechal i při lepších výkonech zremizovat a tak jsem se trochu bál, jestli se Ty nebo Klokan v závěrečném zápase nerozstřílíte a ještě mě na skore nepředběhnete... naštěstí remíza Vás vyřadila oba
I já díky za pěkné souboje a snad se se Šutříkem potkáme ve finále
No cekal jsem jak to se Sutrikem odehrajete a podle toho postavil tym. Po vasi remize vysvitla jiskricka nadeje, ale Klokan to bohuzel nevypustil jak sem doufal.
 Ale preju vam to kluci. Hlavne Patrik muze obhajit.
  Ale preju vam to kluci. Hlavne Patrik muze obhajit.Re: POHODA XX (rozlosovano)
Technická:
Bral bych, že jsou ty týmy označené 5.místem na 6.místě (6.-8.) a týmy označené 6.místem na 9.místě (9.-10.)
Je divný, když napíšeš TOP 10 a člověk na spodku tabulky vidí dva týmy, které se dělí o 6.místo... 

Tabulka střelců pěkná. Tedy ta druhá. S tou první se děláš zbytečně, ta nikoho nezajímá a stejně se každý dívá na tu pod ní. Ale když se s tím chceš dělat...

Bral bych, že jsou ty týmy označené 5.místem na 6.místě (6.-8.) a týmy označené 6.místem na 9.místě (9.-10.)
Je divný, když napíšeš TOP 10 a člověk na spodku tabulky vidí dva týmy, které se dělí o 6.místo...

Tabulka střelců pěkná. Tedy ta druhá. S tou první se děláš zbytečně, ta nikoho nezajímá a stejně se každý dívá na tu pod ní. Ale když se s tím chceš dělat...

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
						Návrat ke kořenům

- 
				Mazzy
Jo rad se stim delam. Bavi me to.Big El wrote:Technická:

- 
				Mazzy
Teda ta prvni skupina to hodne brzdi. To je snad rekord. Ani v Bubnu sem nezazil tak dlouhe cekani na Tosu.  

- 
				Mazzy
Re: POHODA XX (už se čeká jen na 1.skupinu)
Tak vse je uzavreno a ted uz se nam rozjizdi osmifinale. Vsechna utkani jsou velmi vyrovnana a myslim, ze se mame na co tesit. Na vikend jedu pryc, ale az se vratim, tak provedu aktualizaci. Jeste pribyde dalsi slecna pro Ela a spol.  

Re: POHODA XX (osmifinále)
Za chvíli hrajem u Mantela. Sice naběhne Áčko, který bylo ušetřeno ranní lize, ale i tak bysme už zase potřebovali pomoc od Pana Randoma, abychom šli dále