Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Moderator: Czech Moderators

Azor
Member of the Soccer Project Association

Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Post by Azor »

Juj, nechcete pozvat naše "přátele" z beneluxu a naše (ne)přátele z Rumunska na neděli k Vaškovi Moravcovi? :mrgreen: Aspoň by se tím naším marným haštěřením pobaví celý národ a Sp získá desetitisíce nových manažeů :mrgreen:
ps2512 wrote: Razdva....
TŘI!! a ticho už :!: 8)
To Sex_Pistols: zapoj se do naší tipovačky (ME 2012) a když to vyhraješ, tak ti přijde celá basa piv až před dům :mrgreen:
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

STOP DISCUSSION ABOUT RAFFIN CASE...

It has no sense... leave it at sherrif´s hand. Everything was already said....

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

hlavně že si tu všichni rozumíme 8)....tím bych to celé ukončil v sranda rytmu.

http://www.youtube.com/watch?v=8Xm0zLDyoVQ
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Big El

Post by Big El »

pupajdi13 wrote:hlavně že si tu všichni rozumíme 8)....tím bych to celé ukončil v sranda rytmu.

http://www.youtube.com/watch?v=8Xm0zLDyoVQ
This is Big El´s english :lol:

Standa má moje velké sympatie :P
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
ImamurVaalid
Assistant Coach

Post by ImamurVaalid »

Pěkný den fšem! :D Zdejší diskuze mě natolik zaujala, že jsem se znovu zaregistroval do fora (starou registraci jsem ztratil a už asi neobjevím :shock: :( ) - ruku na srdce, pomalinku to tady umírá, tak jsem myslel, že už to nebude potřeba řešit. :evil: :twisted: A vono jo :roll: :wink:
Můj náhled ja takovýto: zvýhodňující obchod mezi manažery Raffin a wimhellinx je prostě zvýhodňující, jistě si toho oba byli dobře vědomi, i toho, že se za obdobné zvýhodnění již mnohokrát banovalo :( I když až tak velké zvýhodnění to zase v mých očích není, a na nějakém přísném (banovacím) potrestání bych netrval a nevyžadoval ho. Propuštění hráčů, ke kterému došlo, a případné pokuta + propad obratu z tohoto prodeje mi jako sankce bohatě stačí.
Co je ale v mých očích mnohem, mnohem závažnější, je podlý způsob, jakým se manažer Raffin pokusil celou situaci vědomě posunout - pod záminkou logického poukázání na to, že je zvýhodńován pro svou belgickou národnost (myslím, že víc hraje roli, že je vítěz SP - dodávám slovo bohužel, a mám na mysli ne jeho vynikající tým a managerský výkon, ale rozdrobenou morální integraci jeho osobnosti :( ), se rozhodl vše vsadit na nacionalistickou kartu = na spor mezi jím, managerem ze západní Evropy a mezi managery z východní Evropy, kteří mu prý závidí ... :shock: :mrgreen:
Myslím, že tento jeho krok by měl být především potrestán - protože nejen odporuje pravidlům SP (nečinit nic, co by uráželo národnostní, religiozní a osobnostní identifikaci managerů SP), ale navíc odporuje také jak mezinárodním, tak belgickým a českým právním závazkům... Udivuje mě, jak se k tomuto kroku trapné nacionalistické (či až rasisitcké) antikonvergence mohl snížit člověk z Belgie, ze země, která ráda sama sebe prezentuje jako zemi velmi moderní v rovině multikulturní :? :evil: .
Jaký trest pro managera Raffin? Do jeho profilu vložit větu: Manager Raffin vyhrál SP, ale prohrál svoji osobnostní integritu.
Azor

Post by Azor »

No, mě pak udivilo a celkem podráždilo to oznámení o přestupovém trhu že si máme dát bacha na přestupy s nereálnou částkou. Já jsem to pochopil tak, že nám Sjarel chtěl oznámit, že Raffin tohle může dělat, a aby jsme tu až tak moc nekřičeli, tak mu ty hráče vyhodí z kádru, ale prostě Raffinovi to vcelku prošlo, ale ostatním ne, To jsme jen my Belgičané, kteří si tu můžou dělat co chtějí, ale pokud by Raffinův obchod udělal někdo jiný že z Beneluxu, tak hned sekundu po oznámení má od nynějška BAN.
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

Azor wrote:To jsme jen my Belgičané, kteří si tu můžou dělat co chtějí, ale pokud by Raffinův obchod udělal někdo jiný že z Beneluxu, tak hned sekundu po oznámení má od nynějška BAN.
lol, jestli si timhle spamoval jeho gb uz se nedivim proc tady belgicani mluvili o nakym "rasizmu" a tak :roll:

pamatuju si na jednoho ceskyho managera, kterej udelal transfer kvalitniho hrace za podhodnocenou cenu z koncicicho tymu a po nekolika dnech prisel trest takovej ze ta castka byla navysena a proste alias financni pokuta, ale detajly si presne uz nepamatuju
ten dotycnej hral bud acko nebo becko a byl jeden z nejvyse postavanej cechu

spis jde o to ze je to dlouholetej manager, ackar (s cerstvou trofeji...) a tak a ne to odkud je
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Smoje

Post by Smoje »

Sex_Pistols wrote:
frankie_doparoma wrote:je to jeho navstevni kniha, muze si mazat co chce, nazyvat to cenzurou je usmevne. Raffin se zachoval dost trapne po vypuknuti te slavne afery, ale ucelovy denodenni spamovani jakej je to cheater je na stejny urovni
to spis spamujte guestbook Sjarelovi, jak je mozny ze se tady dejou takovyhle zverstva, ale na to nemate koule:p
Zieje gie soms van 't zeitje? Me daj zo roare klapt.
Image

Versjhe geirnoars!
Ghent Semper Fidelis.
Azor

Post by Azor »

frankie_doparoma wrote:
Azor wrote:To jsme jen my Belgičané, kteří si tu můžou dělat co chtějí, ale pokud by Raffinův obchod udělal někdo jiný že z Beneluxu, tak hned sekundu po oznámení má od nynějška BAN.
lol, jestli si timhle spamoval jeho gb uz se nedivim proc tady belgicani mluvili o nakym "rasizmu" a tak :roll:
Nee, jsem mu tam napsal že je opravdu podvodník, že mu zachránilo kůži to, že je vyhrál Áčko a že je z Beneluxu. Pak jestli se nestydí, a že by bylo pro všechny lepší, kdyby skončil sám. Pak jsem mu eště napsal, proč ty naše zprávy smazal, jestli se bojí...
Nu, ale tak možná neškodilo by se někdy dohodnout na nějakém to víkendovém bojkotu SP, jako další známka nevole s Raffinovým nepotrestáním. To že mu ty hráče sebrali, nebereu jako trest.
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

ja bojkotuju sp skoro kazdy vikend... ...nejsem schopen nastavovat :mrgreen:
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Big El

Post by Big El »

Azor wrote:
frankie_doparoma wrote:
Nee, jsem mu tam napsal že je opravdu podvodník, že mu zachránilo kůži to, že je vyhrál Áčko a že je z Beneluxu. Pak jestli se nestydí, a že by bylo pro všechny lepší, kdyby skončil sám. Pak jsem mu eště napsal, proč ty naše zprávy smazal, jestli se bojí...
Nu, ale tak možná neškodilo by se někdy dohodnout na nějakém to víkendovém bojkotu SP, jako další známka nevole s Raffinovým nepotrestáním. To že mu ty hráče sebrali, nebereu jako trest.
Azore, tohle smysl nemá. Ani bojkot, ani takovéhle připomínky.

Myslím, že ať už tahle kauza dopadne jakkoli, je už Belgánům jasný, že si takovéhle podvody dovolit nemůžou, protože nedovolíme, aby něco takového prošlo a uspořádáme štvanici jako nyní. A pro Raffina je myslím trest to, jak je všude vláčenej, jak je jeho jméno pošpiněné a to, že jsme mu dali pořádně co proto. Skoro začínám mít pocit, že je OK, že dostane mírnější trest, než je ban a zároveň, že je OK, že je takhle vláčen.

V zásadě pro mě už tahle kauza skončila. Ještě se chystám Raffinovi napsat pm, ačkoli už v umírněnějším duchu.

Frenkie: :mrgreen:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

S dovolením lehce odbočím a dopředu upozorňuji, že to není žádná provokace :mrgreen: ...Proč je vlastně zakázáno veřejně probírat bany....? Nerozumím tomu..Vím že už se to tu někdy vysvětlovalo, ale připomene mi to někdo ? Děkuji...
Andrew - Sokol Čejč
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Sokol Cejc wrote:S dovolením lehce odbočím a dopředu upozorňuji, že to není žádná provokace :mrgreen: ...Proč je vlastně zakázáno veřejně probírat bany....? Nerozumím tomu..Vím že už se to tu někdy vysvětlovalo, ale připomene mi to někdo ? Děkuji...
taky to nechápu....u nás to povoleno je díky Foxirovi....ale logiku proč by se o tom nemohlo veřejně mluvit na foru...tomu nerozumím....čili nepátrej a nepřepínej :mrgreen:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Azor

Post by Azor »

Uffff, ještě že tak :mrgreen:
Takže hlásím, že můj tým bude hlídat od 9-14.7 tomykč, akorát spolu hrajem ve středu přátelák, tak doufám že to nevadí, stejně tomkyčovi nastavím až do té neděle (15.7. kdy tu o5 na den budu) sestavy.. :wink:
P.S. Spolu hrajem i čtvrtfinále turnaje sedm tecek s46.47, naštěstí to mi tým už bude hlídat obvyklý "hlídač", takže tu nebude problém
Azor

Post by Azor »

...
Last edited by Azor on Sun Jul 22, 2012 4:44 pm, edited 1 time in total.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”