Timto se omlouvame nasim priznivcum a doufame, ze je tato zalezitost neodradi.

Moderator: Czech Moderators

Vlastní turnaj pořádat můžeš,to se do toho limitu nepočítá.Mazzy wrote:Je mi lito, ale start POHODY XXI se musi odlozit. Poradatel nema misto. Nepocital jsem s rozeslanim prihlasek do Bubnu tak brzo a tak mame plno. Musime to odlozit. Do toho se jeste rozjel Spamer cup a tak se POHODA asi rozjede az v nove sezone.

Přesně tak. Takže to koukej poslat, dokud má SPFApalo wrote:Vlastní turnaj pořádat můžeš,to se do toho limitu nepočítá.Mazzy wrote:Je mi lito, ale start POHODY XXI se musi odlozit. Poradatel nema misto. Nepocital jsem s rozeslanim prihlasek do Bubnu tak brzo a tak mame plno. Musime to odlozit. Do toho se jeste rozjel Spamer cup a tak se POHODA asi rozjede az v nove sezone.

Big El wrote:Přesně tak. Takže to koukej poslat, dokud má SPFApalo wrote:Vlastní turnaj pořádat můžeš,to se do toho limitu nepočítá.Mazzy wrote:Je mi lito, ale start POHODY XXI se musi odlozit. Poradatel nema misto. Nepocital jsem s rozeslanim prihlasek do Bubnu tak brzo a tak mame plno. Musime to odlozit. Do toho se jeste rozjel Spamer cup a tak se POHODA asi rozjede az v nove sezone.
 Ale nemuzu se ho ucastnit a to bych hroze nerad prosvihl.
 Ale nemuzu se ho ucastnit a to bych hroze nerad prosvihl.Můžeš se ho i účastnit.Mazzy wrote:Big El wrote:Přesně tak. Takže to koukej poslat, dokud má SPFApalo wrote: Vlastní turnaj pořádat můžeš,to se do toho limitu nepočítá.Ale nemuzu se ho ucastnit a to bych hroze nerad prosvihl.

nějak jsem si to neošéfovalMazzy wrote:Tak diky za radu Palo, ja myslel, ze to nejde.

(teď tohle umístění jen zopakovat i v turnaji)
  (teď tohle umístění jen zopakovat i v turnaji)

Myslím, že by to šlo. Zkus Razvanicovi poslat nějakou tu dívčinu, které tu máš na obrázcích, to by mohlo zabratMazzy wrote: A u tebe Palo, myslis, ze by to neslo nejak obhajit u serifu? Vyjimka na POHODU.

Neni vubec zac Milko. Jsem rad, ze jsi to ted stihl.Milko wrote:Takže posledné voľné turnajové miestečko sme vyplnili. Vďaka Mazzy za pozvánku