Moderator: Czech Moderators
já ti to klidně posvětím,,,,v případě problemu vyřeším.palo wrote:Tento ročník se bohužel uskuteční bez nás. El mi bude hlídat tým a nemůžeme spolu hrát dražší turnaje.Zahajujeme tímto přípravu na Minci 28...
Tak v tom případě chci Pala do skupinypupajdi13 wrote:já ti to klidně posvětím,,,,v případě problemu vyřeším.palo wrote:Tento ročník se bohužel uskuteční bez nás. El mi bude hlídat tým a nemůžeme spolu hrát dražší turnaje.Zahajujeme tímto přípravu na Minci 28...
Já Pala, Ela a PupajdíhoBig El wrote:Tak v tom případě chci Pala do skupinypupajdi13 wrote:já ti to klidně posvětím,,,,v případě problemu vyřeším.palo wrote:Tento ročník se bohužel uskuteční bez nás. El mi bude hlídat tým a nemůžeme spolu hrát dražší turnaje.Zahajujeme tímto přípravu na Minci 28...![]()
![]()
ty sis špatně prohlížel muj kádr asips2512 wrote: Já Pala, Ela a Pupajdího
Bassi. Uz dost, nebo bude BAN!Maro1995 wrote:kolik činí startovné?
A odkdy se Dynamo pocita za tymps2512 wrote:Pupajdí....mám rád adrenalin.
Íčko, nech toho....Pupajdí 5ti členný skupiny nevykouzlí
Od té doby, co jsi byl ještě malé SP batoleimpossible wrote:A odkdy se Dynamo pocita za tymps2512 wrote:Pupajdí....mám rád adrenalin.
Íčko, nech toho....Pupajdí 5ti členný skupiny nevykouzlí
To fakt ???pupajdi13 wrote:já ti to klidně posvětím,,,,v případě problemu vyřeším.palo wrote:Tento ročník se bohužel uskuteční bez nás. El mi bude hlídat tým a nemůžeme spolu hrát dražší turnaje.Zahajujeme tímto přípravu na Minci 28...
impossible wrote: A odkdy se Dynamo pocita za tym
Tak zkus aspoň s panem domácím domluvit, zda Ti to posvětí v jiných turechpalo wrote:Tak jsem se dozvěděl,že to pan domácí myslí vážně a dvě minuty nato mně přišla zpráva,že je turnaj plný.
Prokaučoval jsem to a bude mne to dlouho mrzet...![]()
Jen by mne zajímalo - kdo byl tím posledním přihlášeným ???