Po víťazstve v MLK III. aj borovičkaps2512 wrote:RUM nepiju........nemám rád práci![]()
Jägermeister, Tulamore, vodka

Moderator: Czech Moderators
Po víťazstve v MLK III. aj borovičkaps2512 wrote:RUM nepiju........nemám rád práci![]()
Jägermeister, Tulamore, vodka
Jégr fuj, nic bylinkovýho kromě Bechera nepolknu a Russian Water tý se ani nedotknu, Tulamorku klidně a Borovičkou taky nepohrdnu.GeorgeTT wrote:Po víťazstve v MLK III. aj borovičkaps2512 wrote:RUM nepiju........nemám rád práci![]()
Jägermeister, Tulamore, vodka![]()
Tak sa môžete o ňu pobiťléblík wrote:Jégr fuj, nic bylinkovýho kromě Bechera nepolknu a Russian Water tý se ani nedotknu, Tulamorku klidně a Borovičkou taky nepohrdnu.GeorgeTT wrote:Po víťazstve v MLK III. aj borovičkaps2512 wrote:RUM nepiju........nemám rád práci![]()
Jägermeister, Tulamore, vodka![]()
Sázku o to, kdo vyřadí Péeska?mantel wrote:Pinec hraju rád, tulamorka mi chutná taky a PS-ka vyprovázím z turnajů ještě raději. Takže do toho jdu s váma, pánové. Chtělo by to nějakou sázku.
Ein Gottwald ist funf mark!palo wrote:Odhlasováno - atˇse propadnu do západního Německa,jestli péesko nevyhraje !
hezká tlachárna tu dneska vznikla vid brachu?impossible wrote:Ja samozrejme PSkovi verim. Verim, ze potvrdi svoji dlouhodobou formu a skonci ve skupine.
Ja ho videl a uz ho mam jako tapetu na notasupupajdi13 wrote:hezká tlachárna tu dneska vznikla vid brachu?impossible wrote:Ja samozrejme PSkovi verim. Verim, ze potvrdi svoji dlouhodobou formu a skonci ve skupine., já se smolím s obrázkem a ten už je asi 5 stránek zpátky v propadlišti dějin.
Taky dobrej jokeimpossible wrote: Ja ho videl a uz ho mam jako tapetu na notasu
Jupí.....vítám Vás....jen víc, jen hloub.impossible wrote:![]()
Lidi. Patom zamknul Legendarni a Prosluly "Icelandic players" tak se presouvame sem
![]()
Co to tu máš? Spamer Cup?pupajdi13 wrote:Jupí.....vítám Vás....jen víc, jen hloub.impossible wrote:![]()
Lidi. Patom zamknul Legendarni a Prosluly "Icelandic players" tak se presouvame sem
![]()
![]()
![]()