Uvidíme, je to môj tradičný skupinový súperPaToM wrote:Tím 1.FC Rosice ako "outsider" z 1. koša si zahrá v skupine C.
George, môže byť?

Moderator: Czech Moderators
Uvidíme, je to môj tradičný skupinový súperPaToM wrote:Tím 1.FC Rosice ako "outsider" z 1. koša si zahrá v skupine C.
George, môže byť?
V Trnave vládne spokojnosť, pobijeme sa o prvé miesto.PaToM wrote:Žreb skupinovej fázy ČSL (10. ročník)
C skupina
1. 1.FC Rosice
2. FK TRNAVA
3. FC Sparat
4. Fandovci
V celku spokojnosť so žrebom, ohlasujeme útok na 2. priečku aj keď to nebude ľahké, budeme bojovaťPaToM wrote:Žreb je teda na konci, dúfam, že sa vám jeho výsledok páči. Ak nie, možno budete mať viac šťastia v nasledujúcom. Ešte ponúkam v zákulisí občerstvenie, o 23:30 príde na rad 15-minútová "tlačovka", kde majú byť zástupcovia všetkých klubov k dispozícii pre média. Presné rozpisy zápasov budú oznámené zajtra, najneskôr do 24 hodín.
Ďakujem ešte všetkým prítomným za pozornosť, vidíme sa pri žrebe barážových zápasov. Dobrú noc!
Tak nevím.PaToM wrote:Žreb skupinovej fázy ČSL (10. ročník)
1. Dynamo Oleksovice
2. 1FC Mrakoplaš
3. FC DAC
4. voľný žreb
No tak to je ale hezká skupinkamrakoplas44 wrote:Tak nevím.PaToM wrote:Žreb skupinovej fázy ČSL (10. ročník)
1. Dynamo Oleksovice
2. 1FC Mrakoplaš
3. FC DAC
4. voľný žreb![]()
Doufám že porazím voľný žreb i když ho moc neznám.![]()
![]()
Jinak ahoj Péesko a Milane.
Ja az takym optimizmom nesrsimps2512 wrote:No tak to je ale hezká skupinkamrakoplas44 wrote:Tak nevím.PaToM wrote:Žreb skupinovej fázy ČSL (10. ročník)
1. Dynamo Oleksovice
2. 1FC Mrakoplaš
3. FC DAC
4. voľný žreb![]()
Doufám že porazím voľný žreb i když ho moc neznám.![]()
![]()
Jinak ahoj Péesko a Milane.
A prečo to?MilanSLOVAKIA wrote:Ja az takym optimizmom nesrsim