ááá ted už rozumím mnohem jasnějiPapa Bouba Diop wrote:
píšu blbosti...Hernán cup samozřejmě
Divize A
Moderator: Czech Moderators
-
pupajdi13
- Member of the Soccer Project Association
Re: Divize A
-
oliwapol
ACS Pardubice 5 - 2 FC Highlands
První výhra v Ačku
aby taky ne když doupeř rozprodává.
Ve čtvrtek jedeme do Chomutova k Valcířům a ani nevím jestli se mám pokoušet o zázrak č.2 jako ted v Milkově cupu.
První výhra v Ačku
Ve čtvrtek jedeme do Chomutova k Valcířům a ani nevím jestli se mám pokoušet o zázrak č.2 jako ted v Milkově cupu.
ACS Pardubice
-
Papa Bouba Diop
budu Ti to muset holt oplatit nooliwapol wrote:ACS Pardubice 5 - 2 FC Highlands
První výhra v Ačkuaby taky ne když doupeř rozprodává.
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 
-
Papa Bouba Diop
Random s Pardubicemi podruhéPapa Bouba Diop wrote:budu Ti to muset holt oplatit nooliwapol wrote:ACS Pardubice 5 - 2 FC Highlands
Valcíři Chomutov - ACS Pardubice 2:2 (149:142)
-
oliwapol
Díky rozlosování turnajů jsem mohl zkusit nasadit Ačko a čekal jsem jak to dopadne,... tolik náhod v jednom týdnu to není jen takPapa Bouba Diop wrote:Random s Pardubicemi podruhéPapa Bouba Diop wrote:budu Ti to muset holt oplatit nooliwapol wrote:ACS Pardubice 5 - 2 FC Highlands
Ve čtvrtek jedeme do Chomutova k Valcířům a ani nevím jestli se mám pokoušet o zázrak č.2 jako ted v Milkově cupu.![]()
Valcíři Chomutov - ACS Pardubice 2:2 (149:142)
Otázka zní jak dlouho to vydrží
ACS Pardubice
tak první týden doslova týden snů: sedm bodů (doufal sem ve tři) a nálada v týmu začíná konečně osmičkou. co na tom, že to bylo s klikou. zato příští týden vypadá na čistý štít - jediný hratelný soupeř (oliwapol) je na rozhodčího 93%...
očekávané dvojici v čele neočekávaně přizvukují gunners, ale tipuju, že tam dlouho nevydrží. Papa by si měl kapánek seštelovat random - ten čtvrteční a páteční zápas po tom přímo volají - jinak by byl totiž také v první trojce...
dole celkem podle očekávání, adjud doplácí na podobně nízkou náladu v týmu, ale ten se zvedne a ten střed bude hrát v pohodě.
očekávané dvojici v čele neočekávaně přizvukují gunners, ale tipuju, že tam dlouho nevydrží. Papa by si měl kapánek seštelovat random - ten čtvrteční a páteční zápas po tom přímo volají - jinak by byl totiž také v první trojce...
dole celkem podle očekávání, adjud doplácí na podobně nízkou náladu v týmu, ale ten se zvedne a ten střed bude hrát v pohodě.
-
Papa Bouba Diop
po slušném začátku dva záseky, dnes proti Gunners při stejném výkonu bez penalty prohra
vypadá to na předpokládaný boj Raffina s Dinamem, hrát se bude o třetí místo a o záchranu. Valcíři budou nejspíš někdy mezi
Pokud mě random nechá na pokoji někde jinde, tak mě budou ligové randomy celkem ukradený 
První týden v Áčku proběhl dobře, teda až na dnešní zápas. Body proti Highlands a Ratboři jsem očekával, v zápasech se nic zvláštního nestalo, jen Kateřina to vzdala ještě před zápasem a poslala na hřiště i pár juniorů. ve čtvrtek jsem hrál proti obhájci na jeho hřišti. Šance na body žádná, navíc 2 zranění v záloze, takže zápas odehrálo i pár hráčů B-týmu. Prohra po výkonu horším o 9 bodů a nakonec páteční zápas proti unaveným oslíčkům. Páteční program byl u mně našlapený, po analýze obou týmů jsem nasadil Béčko doplněné 3 hráči Áčka. Mělo to pohodlně stačit, nicméně opak se ukázal být pravdou. Po červené na obou stranách v cca 60 minutě jsme oba zahráli výkony nehodné Áčka (138:135) a CML vyhodnotil, že víc než po bodu si nezasloužíme ani jeden. 9 bodů by znamenalo spokojenost, 7 je spíše zklamání, nicméně liga nebude mít po zbytek sezony absolutní přednost a v tomto kontextu hodnotíme 7 bodů jako slušný základ.
-
PaTTTTrick
tak i u mě první týden spokojenost... byl jsem 14 dnů na táboře, zapomněl si nastavit ještě v lonské sezoně v SP cupu s Raffinem, kde jsem chtěl vyhodit trenéra a trochu pozlobit, potom jsem si zapomněl nastavit na první kolo doma s Gunners, což štve hodně, mohl jsme být ve vedoucí trojce
.
Ostatní zápasy se podařilo i přes mobil ukočírovat, tak doufejme, že ted už se bude jen dařit....
Hodně štěstí všem a doufejme, že to rumunům trochu znepříjemníme....
Ostatní zápasy se podařilo i přes mobil ukočírovat, tak doufejme, že ted už se bude jen dařit....
Hodně štěstí všem a doufejme, že to rumunům trochu znepříjemníme....
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)
-
Papa Bouba Diop
dneska zajímavé zápasy..
u mě teda ani tak ne, povinná výhra nad Celebrais, ale Raffin urval Dinamo se součty 152:151, Mantel brilantně osolil agresivitu a vybojoval 3 cenné body u PaTTricka a Oslíček ukázal Gunners, že bez prohry to tuhle sezónu u něj nepůjde
já mám zítra Dinamo u něj, rozhodčí nic pro mě (33%), tady to žádný zázrak asi nebude..
edit: moc se mě líbí že má rumun u většiny hráčů co hráli dneska ligu fyzičku 100 nebo 99%
to si zaslouží nakou přímou redku 
u mě teda ani tak ne, povinná výhra nad Celebrais, ale Raffin urval Dinamo se součty 152:151, Mantel brilantně osolil agresivitu a vybojoval 3 cenné body u PaTTricka a Oslíček ukázal Gunners, že bez prohry to tuhle sezónu u něj nepůjde
já mám zítra Dinamo u něj, rozhodčí nic pro mě (33%), tady to žádný zázrak asi nebude..
edit: moc se mě líbí že má rumun u většiny hráčů co hráli dneska ligu fyzičku 100 nebo 99%
Tak pravda je, že 100 agresi při rozhodčím 90% ustojím málokdy. Ale dneska to jinak nešlo, chtěl jsem body a cesta k nim vedla jen přes říznutí agrese. Kdybych tušil, že Pattrick dostane 2 redky a zahraje 138, tak jsem se tolik nesnažil. Ale pravdou je, že když jsem ráno zapínal comp, tak jsem si říkal, že jsem to s tou agresí asi přehnal. O to větší radost mě pak čekala.
mě teda dneska zaujalo, jak zařízl random sp club inter a oliwapola - docela mi jich bylo líto, protože v obou utkáních sem jim fandil. Mantel to osolil slušně, ale mě se tenhle styl líbí - tam prostě není co ztratit a než přijet předposraný s šedesátkovou agresivitou a očekávaně prohrát 1:0. tak to zkusit, že můžu dostat výprask 4:0 nebo taky překvapit jako mantel dneska. já sem měl s gunners docela kliku - to se s jednou červenou dalo v pohodě prohrát.Papa Bouba Diop wrote:dneska zajímavé zápasy..
u mě teda ani tak ne, povinná výhra nad Celebrais, ale Raffin urval Dinamo se součty 152:151, Mantel brilantně osolil agresivitu a vybojoval 3 cenné body u PaTTricka a Oslíček ukázal Gunners, že bez prohry to tuhle sezónu u něj nepůjde![]()
edit: moc se mě líbí že má rumun u většiny hráčů co hráli dneska ligu fyzičku 100 nebo 99%to si zaslouží nakou přímou redku
a zápas raffina s dinamem to bylo pošušňáníčko. nádherný zápas i součty - mj. hrajete teď někdo z Čechů momentálně na 100/100/100 součet 150 a více?
-
Papa Bouba Diop
150 už jsem zahrál víckrát v minulé sezóně, měl bych být schopen dát i 151, ale zatím to nak nevyšlo..venku max 148oslicek wrote:a zápas raffina s dinamem to bylo pošušňáníčko. nádherný zápas i součty - mj. hrajete teď někdo z Čechů momentálně na 100/100/100 součet 150 a více?
-
PaTTTTrick
taky bych měl být schopen zahrát 150 doma, ale nedaří se.... navíc dnes Mantel 11 žlutých pro 11 hráčů
.. prostě když se daří, tak se daří ... hrát venku, tak to taky osolím, doma jsem hrál více při zdi a jak to dopadlo ... mantelovi jsem už gratuloval, nu ještě že liga není priorita, první dvě místa jsou jasný ...
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)