144 - 144 , nechtěl jsem tenhle zápas vypustit a tak sem šel do toho naplno,avšal ani na tolik potřebný bod to nestačilo

Moderator: Czech Moderators
prostě nechtějí nechat Oslíčka sestoupitPapa Bouba Diop wrote:SP Club Inter endškoda že nemám prachy...plno jeho hráčů bych využil
Tak na to musím mrknoutPaTTTTrick wrote:prostě nechtějí nechat Oslíčka sestoupitPapa Bouba Diop wrote:SP Club Inter endškoda že nemám prachy...plno jeho hráčů bych využil
Vykrmenejm pašíkům můžete odlehčit i bílejch kšiltovekps2512 wrote:Tak na to musím mrknoutPaTTTTrick wrote:prostě nechtějí nechat Oslíčka sestoupitPapa Bouba Diop wrote:SP Club Inter endškoda že nemám prachy...plno jeho hráčů bych využil
Len mu oplatil pomoc z konca minulej sezónyPapa Bouba Diop wrote:ted teprv vidim jak to zas jednou rumun (Sharky) rumunovi (Dinamo) pustil ve čtvrtekpokusim se ho v pondělí přejet
tak to je každýho věc, kdyby mě to 9 čechů co ted se mnou momentálně hraje nejvyšší divizi ve všech zápasech pustilo a já díky tomu vyhrál áčko tak z toho mám asi takovou radost, jako že jdu zítra v dešti makat na stavbuacskncl wrote:Ja treba rumuny naprosto chapu, pro ne je vic nez osobni uspech, uspech jejich narodni vlajky. Proste kdyz nemuzu vyhrat sam, tak udelam aspon neco ve prospech sve zeme. Tohle my cesi bohuzel neumime a tak se pak spoustu sezon jen se skripenim zubu kouka jak vyhravaj jine zeme.
Florin v tom zápase zahral 136 (dostal len 1 redku v 82.min, takže nejaký zárez rozhodcom to určite nebol). V dovtedajších domácich zápasoch Sharky zahral výkony 144, 139 a 145. Fakt si myslíš, že Florin o tom nevedel?oslicek wrote: jsem rozčarovaný asi jako většina lidí tady na fóru z "nečekaně jasných proher" rumunských týmů s me_dinamo. já nevím, co si o tom mám myslet. pokud jim píše, aby ho nechali vyhrát, tak je to smutné. pokud ho nechávají takhle jasně vyhrát sami od sebe, tak bych byl na florinově místě strašně nasraný, protože to jeho úspěch (1. nebo 2. místo) bude hodně devalvovat a on za to nebude moci. nebudu soudit, nevím, jaká je pravda, ale je to škoda.
Já fandím Oslíčkovi a doufám, že už se taky dočkámHippopotamus wrote:
...ale aj tak mu fandím v boji o áčkový titul
představ si situaci, že v posledním kole vede Sparta před Plzní o tři body a třeba o sedm gólů ve skóre a v posledním kole hraje s nějakýma totálníma dřevákama typu Ostrava nebo Brno doma. Sparťani se rozhodnou, že v LM by dělali akorát ostudu (nezaujatým pohledem Sparta má momentálně hodně dobrý tým, ale Plzeň je momentálně sebevědomější a zkušenější), a že tedy pustí na první místo Plzeň a proto poslední kolo doma prohrají 0:7. myslíš si, že by Plzeň z takovéhleho titulu měla radost? obhajoval bys takové jednání Sparty? nechci tím říci, že můj názor je jediný správný, ale snažím se tu jen obhájit jen svůj názor. tuhle hraju jako single-player, když si chci zahrát nějakou týmovou hru (a padnou třeba ve prospěch dosažení týmového úspěchu), tak si půjdu zahrát třeba RTCW, WOW nebo CS. když na to máš, tak prostě vyhraješ, když na to nemáš, tak prostě nevyhraješ - je to jen hra.acskncl wrote:Ja treba rumuny naprosto chapu, pro ne je vic nez osobni uspech, uspech jejich narodni vlajky. Proste kdyz nemuzu vyhrat sam, tak udelam aspon neco ve prospech sve zeme. Tohle my cesi bohuzel neumime a tak se pak spoustu sezon jen se skripenim zubu kouka jak vyhravaj jine zeme.