Divize A

Moderator: Czech Moderators

oliwapol
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by oliwapol »

Fc Adjud 3 - 2 ACS Pardubice

144 - 144 , nechtěl jsem tenhle zápas vypustit a tak sem šel do toho naplno,avšal ani na tolik potřebný bod to nestačilo :(
ACS Pardubice
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

dneska spokojenost :)

Valcíři Chomutov - PC Bonner 1:0 (147:144)

zítra Viastore takže s největší pravděpodobností další výhra a už to bodově bude celkem uspokojivé :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Papa Bouba Diop

SP Club Inter end :?: škoda že nemám prachy...plno jeho hráčů bych využil :lol:
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Papa Bouba Diop wrote:SP Club Inter end :?: škoda že nemám prachy...plno jeho hráčů bych využil :lol:
prostě nechtějí nechat Oslíčka sestoupit :-)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
ps2512

Post by ps2512 »

PaTTTTrick wrote:
Papa Bouba Diop wrote:SP Club Inter end :?: škoda že nemám prachy...plno jeho hráčů bych využil :lol:
Tak na to musím mrknout :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
sexy kote

Post by sexy kote »

ps2512 wrote:
PaTTTTrick wrote:
Tak na to musím mrknout :wink:
Vykrmenejm pašíkům můžete odlehčit i bílejch kšiltovek :mrgreen:
mantel

Post by mantel »

Tak u mantelů je za mnou týden snů, pondělí obíračka bodů u Pattrika se tu už probírala, úterní zápas s Adjudem se ukázal být taky v pohodě. Manager ještě stále nemá tým ve 100% formě a po výkonech 146:136 zůstaly všechny body doma. Středeční pohár se nakonec ukázal být jedinou kaňkou na skvělém týdnu, fláknul jsem přípravu a nedokázal vypadnout hned v prvním kole. Na podruhé už do toho musím dát 100% přípravy a vypadnutí snad nebude problém.
Čtvrteční zápas doma u Celebrais vypadal trochu problémově, počítal jsem dlouho jak moc slabý výkon bude ještě stačit na 3 body, hlavně s ohledem na páteční důležité turnaje jsem chtěl pošetřit Áčko. Na hřiště vyběhlo Béčko, nicméně vinou karet a zranění museli vyběhnout na hřiště i 2 CM z A - týmu. Zápas dopadnul dobře po výkonech 117:139 jsem si odvezl 3 body. A dnes jsem hostil mužstvo the Gunners FC. Jeho manager si jede pořád stejnou taktiku - součet rozhodčí+agrese týmu je vždy mezi 150-160. Zrovna tenhle zápas přitom volal po říznutí agrese u hostů, nicméně naštestí se tak nestalo. O 3 body mě tak nepřipravilo ani zranění RM, kdy na jeho místo nastoupilo nastoupil naprosto vyflusaný borec s výkonem 59.
Sečteno a podtrženo - v týdnu snů jsem získal maximálně možných 12 bodů a hodně překvapivě se pohybuju v tabulce poměrně vysoko.
Příští týden to vypadá slušně, SP Club Inter by mohl přes víkend prodat pár hráčů a tak by 3 body nemusely být jen snem. V úterý pro mě zápas týdne v Pardubicích, uvidíme, zda se podaří odtud něco přívézt. Ve čtvrtek doma resi a v pátek výprask u florina, tam není co řešit.
Papa Bouba Diop

ted teprv vidim jak to zas jednou rumun (Sharky) rumunovi (Dinamo) pustil ve čtvrtek :twisted: pokusim se ho v pondělí přejet :!:
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Papa Bouba Diop wrote:ted teprv vidim jak to zas jednou rumun (Sharky) rumunovi (Dinamo) pustil ve čtvrtek :twisted: pokusim se ho v pondělí přejet :!:
Len mu oplatil pomoc z konca minulej sezóny :?

:arrow: :arrow: :arrow: *grcajúcismajlík*
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
oslicek

Post by oslicek »

tak další naprosto snový týden - 6 bodů a podařilo se vypadnout z poháru - co víc si přát... ještě SP Club Inter to mohl zabalit o týden dříve a byly by další bodíky, ale to už bych chtěl moc.

ještě chybí, aby to zabalily dva týmy a záchrana se opět podaří :-). Adjud je podle mě nalomený, myslím, že čekal, že se z těch přestupů na konci sezóny zvetí lépe. podle mě bude záležet, jak ho dorazí český trojblok příští týden - pattrick, kateřina a papa. věřím tomu, že kdyby udělal jen tři body, tak že to zabalí taky...

jsem rozčarovaný asi jako většina lidí tady na fóru z "nečekaně jasných proher" rumunských týmů s me_dinamo. já nevím, co si o tom mám myslet. pokud jim píše, aby ho nechali vyhrát, tak je to smutné. pokud ho nechávají takhle jasně vyhrát sami od sebe, tak bych byl na florinově místě strašně nasraný, protože to jeho úspěch (1. nebo 2. místo) bude hodně devalvovat a on za to nebude moci. nebudu soudit, nevím, jaká je pravda, ale je to škoda.

příští týden snad porazím highlands, na Sharkyho asi prodloužím smlouvy, protože mi připadá z těch týmů, se kterými se budu prát o sestup jako nejslabší a neskromně bych si přál bodíky i ve čtvrtek s Pattrickem, protože je vhodný rozhodčí a Pattrick se bude mořit v poháru, zatímco moji oslíčci budou stoprocentně připravení. s raffinem venku na rozhodčího 25% nastoupí to nejsilnější co půjde a budu se modlit, aby dostal alespoň dvě přímé červené a nedal dvě penalty, aby byla šance alespoň na remízu.
acskncl

Post by acskncl »

Ja treba rumuny naprosto chapu, pro ne je vic nez osobni uspech, uspech jejich narodni vlajky. Proste kdyz nemuzu vyhrat sam, tak udelam aspon neco ve prospech sve zeme. Tohle my cesi bohuzel neumime a tak se pak spoustu sezon jen se skripenim zubu kouka jak vyhravaj jine zeme.
Na ceste do propadliste dejin.
Papa Bouba Diop

acskncl wrote:Ja treba rumuny naprosto chapu, pro ne je vic nez osobni uspech, uspech jejich narodni vlajky. Proste kdyz nemuzu vyhrat sam, tak udelam aspon neco ve prospech sve zeme. Tohle my cesi bohuzel neumime a tak se pak spoustu sezon jen se skripenim zubu kouka jak vyhravaj jine zeme.
tak to je každýho věc, kdyby mě to 9 čechů co ted se mnou momentálně hraje nejvyšší divizi ve všech zápasech pustilo a já díky tomu vyhrál áčko tak z toho mám asi takovou radost, jako že jdu zítra v dešti makat na stavbu :lol:
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

oslicek wrote: jsem rozčarovaný asi jako většina lidí tady na fóru z "nečekaně jasných proher" rumunských týmů s me_dinamo. já nevím, co si o tom mám myslet. pokud jim píše, aby ho nechali vyhrát, tak je to smutné. pokud ho nechávají takhle jasně vyhrát sami od sebe, tak bych byl na florinově místě strašně nasraný, protože to jeho úspěch (1. nebo 2. místo) bude hodně devalvovat a on za to nebude moci. nebudu soudit, nevím, jaká je pravda, ale je to škoda.
Florin v tom zápase zahral 136 (dostal len 1 redku v 82.min, takže nejaký zárez rozhodcom to určite nebol). V dovtedajších domácich zápasoch Sharky zahral výkony 144, 139 a 145. Fakt si myslíš, že Florin o tom nevedel?

EDIT: Písal som si Florinom viac správ a príde mi v pohode, uznávam, že smolu, ktorú mal opakovane v SP pohári, to nemá moc obdoby, ale týmto ma proste sklamal.

...ale aj tak mu fandím v boji o áčkový titul :mrgreen:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
ps2512

Post by ps2512 »

Hippopotamus wrote:
...ale aj tak mu fandím v boji o áčkový titul :mrgreen:
Já fandím Oslíčkovi a doufám, že už se taky dočkám :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
oslicek

Post by oslicek »

acskncl wrote:Ja treba rumuny naprosto chapu, pro ne je vic nez osobni uspech, uspech jejich narodni vlajky. Proste kdyz nemuzu vyhrat sam, tak udelam aspon neco ve prospech sve zeme. Tohle my cesi bohuzel neumime a tak se pak spoustu sezon jen se skripenim zubu kouka jak vyhravaj jine zeme.
představ si situaci, že v posledním kole vede Sparta před Plzní o tři body a třeba o sedm gólů ve skóre a v posledním kole hraje s nějakýma totálníma dřevákama typu Ostrava nebo Brno doma. Sparťani se rozhodnou, že v LM by dělali akorát ostudu (nezaujatým pohledem Sparta má momentálně hodně dobrý tým, ale Plzeň je momentálně sebevědomější a zkušenější), a že tedy pustí na první místo Plzeň a proto poslední kolo doma prohrají 0:7. myslíš si, že by Plzeň z takovéhleho titulu měla radost? obhajoval bys takové jednání Sparty? nechci tím říci, že můj názor je jediný správný, ale snažím se tu jen obhájit jen svůj názor. tuhle hraju jako single-player, když si chci zahrát nějakou týmovou hru (a padnou třeba ve prospěch dosažení týmového úspěchu), tak si půjdu zahrát třeba RTCW, WOW nebo CS. když na to máš, tak prostě vyhraješ, když na to nemáš, tak prostě nevyhraješ - je to jen hra.
samozřejmě, že přeju úspěch Čechům, ale určitě sem byl jeden z prvních, kteří blahopřáli k titulu třeba Noppovi nebo DeZoeloe, protože vyhráli čestně bez cizí pomoci a jen s pomocí svých schopností a randomu :-).
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”