děkuju za důvěru, ale tahle sezóna je jen udržovací (narodila se mi před pár dny dcerka, tak to tady jen šolichám a dávám tomu dost málo) - cílem bude udržet se a nezkrachovat, příští sezóna bude konsolidační a pak udeřím (pokud tou dobou teda už nebudu v céčkups2512 wrote:Já fandím Oslíčkovi a doufám, že už se taky dočkámHippopotamus wrote:
...ale aj tak mu fandím v boji o áčkový titul
Divize A
Moderator: Czech Moderators
Re: Divize A
-
pupajdi13
- Member of the Soccer Project Association
Tak to moc moc gratuluji tatuldo, to jsi potěšil........užij si miminko,..................... přebalování , noční vstávání ....prostě to všechno (ne)krásné co k tomu patříoslicek wrote: (narodila se mi před pár dny dcerka, ) -
-
ps2512
Taky gratuluju!!!!pupajdi13 wrote:Tak to moc moc gratuluji tatuldo, to jsi potěšil........užij si miminko,..................... přebalování , noční vstávání ....prostě to všechno (ne)krásné co k tomu patříoslicek wrote: (narodila se mi před pár dny dcerka, ) -![]()
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

díky oběma za gratulace - oba tyhle radosti už dobře znáteps2512 wrote:Taky gratuluju!!!!pupajdi13 wrote:Tak to moc moc gratuluji tatuldo, to jsi potěšil........užij si miminko,..................... přebalování , noční vstávání ....prostě to všechno (ne)krásné co k tomu patříoslicek wrote: (narodila se mi před pár dny dcerka, ) -![]()
-
PaTTTTrick
neboj, to teprve začne.. do půl roku jen spí a na zbytek potřebujeme maminkuoslicek wrote:díky oběma za gratulace - oba tyhle radosti už dobře znáteps2512 wrote:Taky gratuluju!!!!pupajdi13 wrote: Tak to moc moc gratuluji tatuldo, to jsi potěšil........užij si miminko,..................... přebalování , noční vstávání ....prostě to všechno (ne)krásné co k tomu patří![]()
- přiznávám se, že sem to čekal mnohem horší a je to mnohem větší radost a to noční vstávání zas tak hrozný taky není.
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)
-
PaToM
Tiež gratulujem oslíčkovi k novému mladíkovi. 
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
-
Papa Bouba Diop
od Valcířů taky velká gratulace
já dneska chtěl konečně těch 151 a ono zase nic
Valcíři Chomutov - Fc.ShArKy 2:1 (150:147)
zranění v 45. minutě a náhrada pouze 63
jinak tedy dneska super výkon PaTTricka, který výkonem 149 venku vyválčil všechny 3 body u Adjuda, tiše závidím takový výkon
Dinamo dneska venku zahrálo dokonce 152, ale ani to mu na výhru nestačilo..Oslíček to měl proti Highlands teda tak tak 
já dneska chtěl konečně těch 151 a ono zase nic
Valcíři Chomutov - Fc.ShArKy 2:1 (150:147)
zranění v 45. minutě a náhrada pouze 63
jinak tedy dneska super výkon PaTTricka, který výkonem 149 venku vyválčil všechny 3 body u Adjuda, tiše závidím takový výkon
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 
-
PaTTTTrick
jen plním Oslíčkovo přání, aby to Adjud vzdalPapa Bouba Diop wrote: jinak tedy dneska super výkon PaTTricka, který výkonem 149 venku vyválčil všechny 3 body u Adjuda, tiše závidím takový výkon![]()
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)
-
Papa Bouba Diop
tak já ho zkusím v pátek dorazitPaTTTTrick wrote:jen plním Oslíčkovo přání, aby to Adjud vzdalPapa Bouba Diop wrote: jinak tedy dneska super výkon PaTTricka, který výkonem 149 venku vyválčil všechny 3 body u Adjuda, tiše závidím takový výkon![]()
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 
Florin je z formy, zahodi dve penalty a jdes Raffinkovi po krkumantel wrote: v pátek výprask u florina, tam není co řešit.
Na ceste do propadliste dejin.
včera SP nešlo, tak sem to hrál bez nastavení - byl sem v klidu, protože sem si říkal, že béčko by mělo vyhrát. nakonec to teda byla velká klika. - jinak teda výkony 149 a 150 - to jsou panečku číslice - myslím, že to Adjud fakt zabalí.Papa Bouba Diop wrote:Oslíček to měl proti Highlands teda tak tak
ještě mě zaujal emotivní vzkaz od SP Club Intera v jeho prohlášení - kdo jste mu co provedli?
-
ps2512
myslíš to o idiotech? 
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

Tak jsem na ten zápas kouknul a je tam slušný rozhodčí, takže to zase bude buď anebo.acskncl wrote:Florin je z formy, zahodi dve penalty a jdes Raffinkovi po krkumantel wrote: v pátek výprask u florina, tam není co řešit.
-
oliwapol
A zítra povinné vítězství v Pardubicíchmantel wrote:Tak jsem na ten zápas kouknul a je tam slušný rozhodčí, takže to zase bude buď anebo.acskncl wrote:Florin je z formy, zahodi dve penalty a jdes Raffinkovi po krkumantel wrote: v pátek výprask u florina, tam není co řešit.
ACS Pardubice