Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Moderator: Czech Moderators

PaToM
Member of the Soccer Project Association

Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Post by PaToM »

léblík wrote:Patome, ty chceš být memromocí vždycky moralista :mrgreen:
A ty nie? :mrgreen:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
sexy kote

Post by sexy kote »

Pokud má být závadný název týmu, nebo manažera, tak pokud se to neřeší hned po založení týmu, tak zpětně už to je řešit nesmysl.
tomkycz

Post by tomkycz »

sexy kote wrote:Pokud má být závadný název týmu, nebo manažera, tak pokud se to neřeší hned po založení týmu, tak zpětně už to je řešit nesmysl.
určitě je možný zásah šerifa a název změnit i třeba po roce...
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Asi jsem moralista ze staré školy a pluju proti proudu všem, ale všechny zde uvedené názvy mě osobně vadí....Legrace, nadsázka a vtip ano, ale do názvu týmu to nepatří...

Tuším, že když se to řešilo posledně ve velkém, tak nově vznikající týmy dostali ban a déle fungující týmy dostali týden na přejmenování (byl v tom zainteresován Sjarel a proto to myslím že).
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

Šerifovia, mám dotaz, aj keď asi popredu viem odpoveď. Môj synátor by chcel pričuchnúť k čaru SP, ale máme doma len jeden počítač. Zaregistrovať sa môže, ale nesmie so mnou hrať žiadne zápasy, turnaje, a robiť obchody. Je to tak?
Last edited by GeorgeTT on Mon Aug 27, 2012 7:12 pm, edited 1 time in total.
GeorgeTT
Maro1995
Team Board Member

Post by Maro1995 »

No přáteláky s ním hrát můžeš,turnaje také ale né moc dotované(řekněme takových 5 - 20 000euro a obchodovat nesmíš :wink:
palo

Post by palo »

GeorgeTT wrote:Šerifovia, mám dotaz, aj keď asi popredu viem odpoveď. Môj synátor by chcel pričuchnúť k čaru SP, ale máme doma len počítač. Zaregistrovať sa môže, ale nesmie so mnou hrať žiadne zápasy, turnaje, a robiť obchody. Je to tak?
My hrajeme z jedné IP adresy 2,občas tři.Je to v klidu,do obchodů vás to ani nepustí chce to jen hlídat si dražší turnaje.Přáteláky a turnaje s nižším startovným nejsou problém.Jen mladého zauč,ať nás furt jen neubývá :wink: ...
Image
GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

palo wrote:
GeorgeTT wrote:Šerifovia, mám dotaz, aj keď asi popredu viem odpoveď. Môj synátor by chcel pričuchnúť k čaru SP, ale máme doma len počítač. Zaregistrovať sa môže, ale nesmie so mnou hrať žiadne zápasy, turnaje, a robiť obchody. Je to tak?
My hrajeme z jedné IP adresy 2,občas tři.Je to v klidu,do obchodů vás to ani nepustí chce to jen hlídat si dražší turnaje.Přáteláky a turnaje s nižším startovným nejsou problém.Jen mladého zauč,ať nás furt jen neubývá :wink: ...
OK, hneď zajtra na to vletíme, terazky som ešte v práci :mrgreen:
GeorgeTT
Maro1995
Team Board Member

Post by Maro1995 »

kolik má let pan synátor smím li se zeptat?
GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

Maro1995 wrote:kolik má let pan synátor smím li se zeptat?
11
GeorgeTT
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Maro1995 wrote:No přáteláky s ním hrát můžeš,turnaje také ale né moc dotované(řekněme takových 5 - 20 000euro a obchodovat nesmíš :wink:
George - zástupce šerifa už ti odpovědel koukám 8)

douprávím to - přáteláky na střídačku (doma/venku) , trejdy nejdou a holt to chce koukat,kam se člověk hlásí do turnaje , jestli už tam ten druhý není.
Každej kdo má v hlavě rozum ,tak nemuže v téhle hře dostat ban , pokud dodržuje základní pravidla .... alespon od doby,co jsem ve funkci já a mám možnost do všeho nahlédnout a popřípadě dokomunikovat s ostatními šerify.
Jestli se nepletu,tak od té doby,co jsem tu funkci vzal , tak se nic vážného v česko-slovenském bloku nestalo :wink: .
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Maro1995
Team Board Member

Post by Maro1995 »

GeorgeTT wrote:
Maro1995 wrote:kolik má let pan synátor smím li se zeptat?
11
tak to je dobře,mladí vpřed 8)
GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

pupajdi13 wrote:
Maro1995 wrote:No přáteláky s ním hrát můžeš,turnaje také ale né moc dotované(řekněme takových 5 - 20 000euro a obchodovat nesmíš :wink:
George - zástupce šerifa už ti odpovědel koukám 8)

douprávím to - přáteláky na střídačku (doma/venku) , trejdy nejdou a holt to chce koukat,kam se člověk hlásí do turnaje , jestli už tam ten druhý není.
Každej kdo má v hlavě rozum ,tak nemuže v téhle hře dostat ban , pokud dodržuje základní pravidla .... alespon od doby,co jsem ve funkci já a mám možnost do všeho nahlédnout a popřípadě dokomunikovat s ostatními šerify.
Jestli se nepletu,tak od té doby,co jsem tu funkci vzal , tak se nic vážného v česko-slovenském bloku nestalo :wink: .
Díky za vyčerpávajúcu odpoveď, ako som už písal, hneď zajtra doobeda ideme na to :wink:
GeorgeTT
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

2 týždne dozadu som predal RMko za 19,2M jednému Belgánovi. Dnes ho predal Mccgradymu za 14,5M. Tak dúfam, že neskončíme ako svojho času dvaja Rumuni, nakoľko si s Mccgradym dosť často zastupujeme tímy...
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
tomkycz

Post by tomkycz »

Hippopotamus wrote:2 týždne dozadu som predal RMko za 19,2M jednému Belgánovi. Dnes ho predal Mccgradymu za 14,5M. Tak dúfam, že neskončíme ako svojho času dvaja Rumuni, nakoľko si s Mccgradym dosť často zastupujeme tímy...
pupajdi konej :mrgreen:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”