.......

VYHODNOCENÍ SKUPIN + PLAY-OFF
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SKUPINY - 1 + 8
1.Dynamo Oleksovice...18b-------------------------------1.Fc Mantel............................15b
2.Baníček....................9b-------------------------------2.FK Hash Rohatsko..................12b
3.FK TRNAVA...............9b-------------------------------3.Mccgrady City Football team.....9b
4.The Last Mohycan.....0b-------------------------------4.FC Hostage............................0b
Jednoznečně nejsledovanější tým letošního ročníku (Dynamo) zvládlo svou skupinu bez zaváhání, ovšem skupina smrti,která se vyvíjela na druhém konci pelotonu prověří všechny Oleksovické slabiny bez slitování.
V obou skupinách se našel jeden bezbodový tým , shodou okolností oba kluci ze slovenska (Paťo a Milko) .
Onula vydřel postup v posledním utkání díky navýšení skore o +6 a nakonec postupuje z druhého místa o jeden jediný gol .
Opět potěšil a nezklamal Frenkič,který se dokázal probít přes Mccgradyho.
Ne 2 Zář 2012 (10:00 CET) Dynamo Oleksovice..... ?? - ??..... FK Hash Rohatsko
Už v nedeli je otvíracím zápasem šlágr playoff..... ted se ukáže,jestli je PSko tlučhuba nebo skvělý manažer
Út 4 Zář 2012 (18:00 CET) Fc Mantel..... ?? - ??..... Baníček
Naopak druhý zápas této dvojskupiny bude pro Mantelíka pouze formalita a lehká rozcvička jeho Ačkařů.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SKUPINY - 2 + 7
1.Šutrteam.................18b-------------------------------1.Bohemians Jenikov....................16b
2.FC Crue Olomouc.......12b-------------------------------2.FC Letenská šlechta.................10b
3.Orli Týnec.................6b-------------------------------3.AC Had Bozak............................9b
4.FC Chellsea...............0b-------------------------------4.Team Herbalife...........................0b
Opět dva nula-bodové mančafty brázdili také tyto 2 skupiny (u Ela to je dost zklamání

)
Obhájce trofeje šutřík ovládl bezpečně svou skupinu a ukázal , že i při obhajobě nebude snadné sousto, doprovází ho k mému potěšení kamarád Crůů .
V mé skupině jsem si dokonce mohl dovolit vypustit poslední západ s Háďou a přesto jsem po XY sezonach ve svém turnaji postoupil.
Pavel byl suverén a já stejně Crůůa do playoff nechtěl
Po 3 Zář 2012 (22:00 CET) Bohemians Jenikov..... ?? - ??..... FC Crue Olomouc
Pokud Pavel nedá přednost uternímu ligovému zápasu v honbě za návratem do Bečka,tak je papírový favorit, doufám ovšem,že Olomočtí nedají svou kuži zadarmo a zabojují o překvapení.
Út 4 Zář 2012 (14:00 CET) Šutrteam..... ?? - ??..... FC Letenská šlechta
Na šutříka mám v poslední době štěstí , zatím se mi na něj nedaří , mohl bych překvapit třebas zrovna ve svém turnaji...přeci jen - pohárek už má , tak jaképak na něj ohledy
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SKUPINY - 3 + 6
1.berušky......................16b---------------------------------1.rudá mašina..................16b
2.Totemo Baka...............10b---------------------------------2.Bobani.........................13b
3.Sparta Tatobity............6b----------------------------------3.slavia K. Vary................6b
4.Noldor.........................3b----------------------------------4.Ataĺanta Sprice.............0b
Pavlínka do toho šlápla s plnou vervou - že by dravec playoff?

to naopak oslíček se zatím za ní motá jako stín,ale možná je to jen krycí manévr.....Lovec žen Hippo potěšil ,že neskončil na nule
Předaný pohárek na naší zahradě zase vyburcoval rudou mašinu a je vidět,že to prospělo.
Jediný bez bodu nakonec zustal kamarád a přítel z vrátnice Jirka Bendisimo a jeho Atalanta Sprice, po lonskem playoff je to zklamání.
Čt 6 Zář 2012 (22:00 CET) berušky..... ?? - ??..... Bobani
Pavlína vs Milan - jak znám Mildu,tak si na to zapomene nastavit
Pá 7 Zář 2012 (10:00 CET) rudá mašina .....?? - ??..... Totemo Baka
Je to závěrečný souboj prvního kola a tady težko hledat favorita. Rozhodne kdo bude mít v pátek po lize více sil, meně zraněných a nebo kdo dá před ligou přednost právě tomuto turnaji.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SKUPINY - 4 + 5
1.Litomerice losers Club de Fotbal...............18b-------------------------------1.Mission Impossible...................11b
2.FC MAROWITCH....................................12b-------------------------------2.Brujeria...................................9b
3.1.FC Julec.............................................6b-------------------------------3.SPC Czech Tigers......................8b
4.1.FC Cerhenice.......................................0b-------------------------------4.1FC Mrakoplaš..........................4b
V Litoměřicích se k něčemu schyluje koukám

Rocky je v plné síle a lonský finalista se musel spokojit s druhým místem,právě za svým zástupcem .
To v druhé skupině to byl velký boj a můj obdiv získává mistr "nemožný" ÍČKO , nejen že obstál v silné konkurenci a postoupil , dokonce nechal všechny za svými zády......společně s Frenkičem označuji tyto dva za "válečníky základních skupin"
Dobře skupinu odehrál i Roman ,ačkoli nakonec skončil na posledním místě,nemá se za co stydět, i podle skore je vidět,že nic nevypustil (6:8)
Naopak více jsem čekal od Tigerinha.
Út 4 Zář 2012 (10:00 CET) Mission Impossible..... ?? - ??..... FC MAROWITCH
Pokud bude Tom bojovat jako ve skupině,tak rozhodně nemá leblik nic jistého , veslo je odloženo, takže děj se vůle soccerprojectová.
Út 4 Zář 2012 (10:00 CET) Litomerice losers Club de Fotbal..... ?? - ??..... Brujeria
Něco mi říká, že Litoměřická družina má namířeno hodně daleko letos....první krůček bude pouze odrazový a povinný.