....to zase bylo kecups2512 wrote:
OK, nechtěl jsem, ale donutil jsi mě tento ročník vyhrát

Moderator: Czech Moderators
....to zase bylo kecups2512 wrote:
OK, nechtěl jsem, ale donutil jsi mě tento ročník vyhrát
děkujeme za pozdrav.....potrubní pošta ho právě doručilafrankie_doparoma wrote:konec jedne pohadky, tluchuba dostal pres parky a ja mu posilam pozdrav do kanalu....![]()
S tím co mám momentálně nejde zahrát o moc víc.......o něco snížilo výkon červenání jednoho našeho hráče a zranění našeho elitního CM.mantel wrote:Otázka je, proč zahrál tak málo ? Tady by to asi chtělo analýzu hlubší (zpytovat svědomí).![]()
Výmluvy hodné Tlučhubyps2512 wrote:S tím co mám momentálně nejde zahrát o moc víc.......o něco snížilo výkon červenání jednoho našeho hráče a zranění našeho elitního CM.mantel wrote:Otázka je, proč zahrál tak málo ? Tady by to asi chtělo analýzu hlubší (zpytovat svědomí).![]()
Samozřejmě je tu nepatrná naděje, že bych nemusel být tak vynikající manažer.....ale to je velice nepravděpodobné
No budu se snažit...ale na TL nic není za rozumnou cenu a s tím co mám udělám max 145mantel wrote:Výmluvy hodné Tlučhubyps2512 wrote:S tím co mám momentálně nejde zahrát o moc víc.......o něco snížilo výkon červenání jednoho našeho hráče a zranění našeho elitního CM.mantel wrote:Otázka je, proč zahrál tak málo ? Tady by to asi chtělo analýzu hlubší (zpytovat svědomí).![]()
Samozřejmě je tu nepatrná naděje, že bych nemusel být tak vynikající manažer.....ale to je velice nepravděpodobné, nicméně tento titul už ti patří dávno bez ohledu na výsledek dnešního utkání.
![]()
P.S. Doufm, že na mně se připravíš lépe.....
jak jsem psal u resume zápasu, měl jsi prohrát se ctí - na maximum , to se nestalo , mančaft maš kvalitní.ps2512 wrote: No budu se snažit...ale na TL nic není za rozumnou cenu a s tím co mám udělám max 145
Myslím že to, že hrávám na součet agresivity podstatně nižší než tento zápas, tak si myslím, že se ctí jsem prohrál.......víc jsem nemohl udělat.pupajdi13 wrote:jak jsem psal u resume zápasu, měl jsi prohrát se ctí - na maximum , to se nestalo , mančaft maš kvalitní.ps2512 wrote: No budu se snažit...ale na TL nic není za rozumnou cenu a s tím co mám udělám max 145
je to jenom hra a sranda,,,hlavně se nenech vystresovat,ani mnoups2512 wrote:
Jo,nenech se vystresovat... (ale jinak jsi mne hluboce zklamal - musím změnit podpis...pupajdi13 wrote:je to jenom hra a sranda,,,hlavně se nenech vystresovat,ani mnoups2512 wrote:, vždyt víš,že Tě mame rádi, ty naše tlučhubo
![]()
Výsledek nasere...i když je zaslouženej a vy tu do mě ještě šijetepalo wrote:Jo,nenech se vystresovat... (ale jinak jsi mne hluboce zklamal - musím změnit podpis...pupajdi13 wrote:je to jenom hra a sranda,,,hlavně se nenech vystresovat,ani mnoups2512 wrote:, vždyt víš,že Tě mame rádi, ty naše tlučhubo
![]()
)