A ty nie?léblík wrote:Patome, ty chceš být memromocí vždycky moralista

Moderator: Czech Moderators
A ty nie?léblík wrote:Patome, ty chceš být memromocí vždycky moralista
určitě je možný zásah šerifa a název změnit i třeba po roce...sexy kote wrote:Pokud má být závadný název týmu, nebo manažera, tak pokud se to neřeší hned po založení týmu, tak zpětně už to je řešit nesmysl.
My hrajeme z jedné IP adresy 2,občas tři.Je to v klidu,do obchodů vás to ani nepustí chce to jen hlídat si dražší turnaje.Přáteláky a turnaje s nižším startovným nejsou problém.Jen mladého zauč,ať nás furt jen neubýváGeorgeTT wrote:Šerifovia, mám dotaz, aj keď asi popredu viem odpoveď. Môj synátor by chcel pričuchnúť k čaru SP, ale máme doma len počítač. Zaregistrovať sa môže, ale nesmie so mnou hrať žiadne zápasy, turnaje, a robiť obchody. Je to tak?
OK, hneď zajtra na to vletíme, terazky som ešte v prácipalo wrote:My hrajeme z jedné IP adresy 2,občas tři.Je to v klidu,do obchodů vás to ani nepustí chce to jen hlídat si dražší turnaje.Přáteláky a turnaje s nižším startovným nejsou problém.Jen mladého zauč,ať nás furt jen neubýváGeorgeTT wrote:Šerifovia, mám dotaz, aj keď asi popredu viem odpoveď. Môj synátor by chcel pričuchnúť k čaru SP, ale máme doma len počítač. Zaregistrovať sa môže, ale nesmie so mnou hrať žiadne zápasy, turnaje, a robiť obchody. Je to tak?...
11Maro1995 wrote:kolik má let pan synátor smím li se zeptat?
George - zástupce šerifa už ti odpovědel koukámMaro1995 wrote:No přáteláky s ním hrát můžeš,turnaje také ale né moc dotované(řekněme takových 5 - 20 000euro a obchodovat nesmíš
tak to je dobře,mladí vpředGeorgeTT wrote:11Maro1995 wrote:kolik má let pan synátor smím li se zeptat?
Díky za vyčerpávajúcu odpoveď, ako som už písal, hneď zajtra doobeda ideme na topupajdi13 wrote:George - zástupce šerifa už ti odpovědel koukámMaro1995 wrote:No přáteláky s ním hrát můžeš,turnaje také ale né moc dotované(řekněme takových 5 - 20 000euro a obchodovat nesmíš![]()
douprávím to - přáteláky na střídačku (doma/venku) , trejdy nejdou a holt to chce koukat,kam se člověk hlásí do turnaje , jestli už tam ten druhý není.
Každej kdo má v hlavě rozum ,tak nemuže v téhle hře dostat ban , pokud dodržuje základní pravidla .... alespon od doby,co jsem ve funkci já a mám možnost do všeho nahlédnout a popřípadě dokomunikovat s ostatními šerify.
Jestli se nepletu,tak od té doby,co jsem tu funkci vzal , tak se nic vážného v česko-slovenském bloku nestalo.
pupajdi konejHippopotamus wrote:2 týždne dozadu som predal RMko za 19,2M jednému Belgánovi. Dnes ho predal Mccgradymu za 14,5M. Tak dúfam, že neskončíme ako svojho času dvaja Rumuni, nakoľko si s Mccgradym dosť často zastupujeme tímy...