Prosim před zabanováním převést nějakou tu stovečku milionů ke mně, díkytomkycz wrote:pupajdi konejHippopotamus wrote:2 týždne dozadu som predal RMko za 19,2M jednému Belgánovi. Dnes ho predal Mccgradymu za 14,5M. Tak dúfam, že neskončíme ako svojho času dvaja Rumuni, nakoľko si s Mccgradym dosť často zastupujeme tímy...
Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)
Moderator: Czech Moderators
-
léblík
- Member of the Soccer Project Association
Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
-
ps2512
Ty máš těď prachy ode mně a já potřebuju na toho tvýho útočníka....takže ke měléblík wrote:Prosim před zabanováním převést nějakou tu stovečku milionů ke mně, díkytomkycz wrote:pupajdi konejHippopotamus wrote:2 týždne dozadu som predal RMko za 19,2M jednému Belgánovi. Dnes ho predal Mccgradymu za 14,5M. Tak dúfam, že neskončíme ako svojho času dvaja Rumuni, nakoľko si s Mccgradym dosť často zastupujeme tímy...
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
pupajdi13
no přišli na Tebe pěkná udání , na to ted koukám.Hippopotamus wrote:2 týždne dozadu som predal RMko za 19,2M jednému Belgánovi. Dnes ho predal Mccgradymu za 14,5M. Tak dúfam, že neskončíme ako svojho času dvaja Rumuni, nakoľko si s Mccgradym dosť často zastupujeme tímy...
edit : co se týká toho hráče "Alexander Amachaibou " tak dost nechapu smysl proč si ho Ben kupoval ....aby ho o pár dní později prodal se ztrátou 5M
Mám od Bena středního utočníka a docela dobře ho už znám, tenhle tah ale moc nechápu.....ještě že jste toho takhle neprotáhli přes nějakého čecha
Edit 2 : pro všechny manažery , pokud si s někým hlídáte tým , sledujte občas při nákupu historii kupovaného hráče , jestli kupovaný hráč nemá ob jednoho majitele zpět právě tým,který jste zastupovali ......při rychlem sledu událostí prodeje takového hráče , který by skončil za výhodnější peníze, než byl puvodní prodej u Vás a dalších okolností ( stejná národnost atd) - mohl by z toho být solidní problem - je to pouze doporučení , sledovat co kupuju a odkud kupuju....stejně tak jako kam prodávám.
Názorný příklad máte právě ted tady u trejdu,který jsem popsal.
Jednoduchy, cepicim zase hrablo, 3 dny po tom nakupu, ho riznul random a zacal to rozprodavat. Udelal to uz takhle i kdyz kopal v Acku, je natom stejne jako Hippo, bavi ho to jen dokud vyhrava(nebo obchoduje), pak ho rizne random a vse leti na trh.
Na ceste do propadliste dejin.
-
frankie_doparoma
ban na ty prekupniky

lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Jsem ti psal, že za něj dal zbytečně mnoho. Oni ti Belgičani nic neumí a neznají pořádně ani cenu hráčů.Hippopotamus wrote:2 týždne dozadu som predal RMko za 19,2M jednému Belgánovi. Dnes ho predal Mccgradymu za 14,5M. Tak dúfam, že neskončíme ako svojho času dvaja Rumuni, nakoľko si s Mccgradym dosť často zastupujeme tímy...
-
Hippopotamus
Bavilo ma to, kým som mal svoje CMko a nádej, že vyhrám áčko...ten skurvený random už len dorazil, čo som ja posral.acskncl wrote:Jednoduchy, cepicim zase hrablo, 3 dny po tom nakupu, ho riznul random a zacal to rozprodavat. Udelal to uz takhle i kdyz kopal v Acku, je natom stejne jako Hippo, bavi ho to jen dokud vyhrava(nebo obchoduje), pak ho rizne random a vse leti na trh.
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
Hippopotamus
To RMko som mal na trhu za 15M a chcel som ho za 15 predať. Zrazu mi prišla ponuka (ešte počas 3 dní, keď som IBP nemohol nastaviť) na 15M od Bena (rovno ju dal) a následne mi napísal, koľko chcem za okamžitý. Ako každý iný som chcel z toho vyťažiť čo najviac, a nakoniec sme sa dohodli na 19,2M. Hneď po nákupe mi napísal (alebo možno ešte pred nákupom), že vie, že to kúpil predražene... Že on začal krátko na to rozpredávať a Mccgrady ho kúpil za 14,5M, to som ja fakt nijako nemohol ovplyvniť.pupajdi13 wrote:no přišli na Tebe pěkná udání , na to ted koukám.Hippopotamus wrote:2 týždne dozadu som predal RMko za 19,2M jednému Belgánovi. Dnes ho predal Mccgradymu za 14,5M. Tak dúfam, že neskončíme ako svojho času dvaja Rumuni, nakoľko si s Mccgradym dosť často zastupujeme tímy...
edit : co se týká toho hráče "Alexander Amachaibou " tak dost nechapu smysl proč si ho Ben kupoval ....aby ho o pár dní později prodal se ztrátou 5M![]()
Mám od Bena středního utočníka a docela dobře ho už znám, tenhle tah ale moc nechápu.....ještě že jste toho takhle neprotáhli přes nějakého čecha![]()
Edit 2 : pro všechny manažery , pokud si s někým hlídáte tým , sledujte občas při nákupu historii kupovaného hráče , jestli kupovaný hráč nemá ob jednoho majitele zpět právě tým,který jste zastupovali ......při rychlem sledu událostí prodeje takového hráče , který by skončil za výhodnější peníze, než byl puvodní prodej u Vás a dalších okolností ( stejná národnost atd) - mohl by z toho být solidní problem - je to pouze doporučení , sledovat co kupuju a odkud kupuju....stejně tak jako kam prodávám.
Názorný příklad máte právě ted tady u trejdu,který jsem popsal.
...new beginning...
1 Utekle CMko to vyhrani Acka pri tech stovkach mega co mas ovlivnit nemohlo, v klidu bys koupil jiny, pripadne lepsiHippopotamus wrote:Bavilo ma to, kým som mal svoje CMko a nádej, že vyhrám áčko...ten skurvený random už len dorazil, čo som ja posral.acskncl wrote:Jednoduchy, cepicim zase hrablo, 3 dny po tom nakupu, ho riznul random a zacal to rozprodavat. Udelal to uz takhle i kdyz kopal v Acku, je natom stejne jako Hippo, bavi ho to jen dokud vyhrava(nebo obchoduje), pak ho rizne random a vse leti na trh.
Jinak myslim ze ben to Rm mel na trhu hned na kraji vyprodeje za vic, ale nenasel se zadnej silenec co by to dal
Na ceste do propadliste dejin.
-
ps2512
Pupčo, nechceš toho Hippa vážně zabanovat........mě rozčiluje na TL 
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
Hippopotamus
Návrh sa zamieta na plnej čiare! Predsa dobre vieš, že prv, než dáš ponuku, musíš čakať na môj súhlas. A potom by som ťa nerozčuľovalps2512 wrote:Pupčo, nechceš toho Hippa vážně zabanovat........mě rozčiluje na TL
...new beginning...
-
pupajdi13
Bože ,tak ho přeplat , vždyt má stejně jednu kapsu prázdnou a druhou vysypanoups2512 wrote:Pupčo, nechceš toho Hippa vážně zabanovat........mě rozčiluje na TL
-
ps2512
Páč to má vše na kontě a ne v kapsáchpupajdi13 wrote:Bože ,tak ho přeplat , vždyt má stejně jednu kapsu prázdnou a druhou vysypanoups2512 wrote:Pupčo, nechceš toho Hippa vážně zabanovat........mě rozčiluje na TL
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
GeorgeTT
Nesmrteľný Bassi
Vlastný text Tým Cleveland United 1905 zabanovaný!
New team is Spartak Norway
GeorgeTT
-
ps2512
Pupča už ho měl asi plný zubyGeorgeTT wrote:Nesmrteľný Bassi![]()
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci