a ak zostane dvojzapas mne sa paci terajsia verzia pretoze ak by sme dali druhu tak znizujeme sancu na vitazstvo slabsim muzstvam

Moderator: Czech Moderators
PaToM wrote:Môj názor je taký, že tresty by mali byť len tam, kde ich tímy (ich manažéri) chcú.
Takže jedno riešenie je také, aké je teraz. 3.A liga je poskladaná z tímov, ktoré chceli tresty v lige. V 3.B lige sú naopak tí, ktorí ich nechceli. Ostatné ligy nemajú dve divízie, takže tam je to podľa väčšinového názoru účastníkov. Okrem 4. ligy, v ktorej sú väčšinou začiatočníci a nie je dobré, aby v nej boli tresty. Ale len tak mimochodom, aj tam sa väčšina vyjadrila proti trestom.
Druhé riešenie je zjednotiť to, ako píše Kamil. To by znamenalo bez trestov v celej SL, pretože tento ročník bolo 19 tímov za a 36 tímov proti (zvyšní 3 sa nevyjadrili).
No neviem, ja som si to pred pár dňami kontroloval z tvojej správy (kontroloval som pre istotu všetky správy, pretože som tam mal zopár chýb) a mám zaznačené, že si chcel tresty. Ale možno som to naozaj prehliadol. Už to neskontrolujem, pretože tie správy mi už automaticky po mesiaci zmazal SP.kamil581 wrote:stíhame dať hlasovať v 3 lige A či budú platiť tresty alebo nie ???
Ja osobne tam mám svoj klub a bol som proti trestom ...
PaToM wrote:No neviem, ja som si to pred pár dňami kontroloval z tvojej správy (kontroloval som pre istotu všetky správy, pretože som tam mal zopár chýb) a mám zaznačené, že si chcel tresty. Ale možno som to naozaj prehliadol. Už to neskontrolujem, pretože tie správy mi už automaticky po mesiaci zmazal SP.kamil581 wrote:stíhame dať hlasovať v 3 lige A či budú platiť tresty alebo nie ???
Ja osobne tam mám svoj klub a bol som proti trestom ...
Nemyslím, že treba hlasovanie, pretože, ako som písal, 3.A je poskladaná z tímov, čo chceli tresty. Hlasovanie bolo vlastne pri prihlasovaní sa do SL a SPo. Keby niekto z tých, čo hrali minulú sezónu v 3.A, teraz nechcú tresty, tak ich preradím do 3.B.
Takže naozaj nechceš tresty? V tom prípade ťa zaradím do 3.B.
Opravím ťa trošku... za tresty hlasovalo 19 manažérov, zvyšok - 36 - bol proti.kuki wrote:ja si myslím že by sa nemali zrušiť tresty, keďže za tresty hlasovala nadpolovičná väčšina...akurát že majú smolu lebo sú z iných líg kde ich nechceli...čiže tak...aj v reále musia hráči pykať za červené karty
jaaj tak som to zle prečítala, tak potom som tichoPaToM wrote:Opravím ťa trošku... za tresty hlasovalo 19 manažérov, zvyšok - 36 - bol proti.kuki wrote:ja si myslím že by sa nemali zrušiť tresty, keďže za tresty hlasovala nadpolovičná väčšina...akurát že majú smolu lebo sú z iných líg kde ich nechceli...čiže tak...aj v reále musia hráči pykať za červené karty
Ahoj. Nejak som to nestihol, chcel som vyžrebovať skôr. Dnes sa mi to snáď už podarí.jobo wrote:Zdravím menezerov.Zaujímalo by ma kedy sa bude losovat osemfinale SPo.Podla ter.listiny by sa malo uz zajtra hrat.
Dakujem.