Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Moderator: Czech Moderators

léblík
Member of the Soccer Project Association

Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Post by léblík »

tomkycz wrote:
Hippopotamus wrote:2 týždne dozadu som predal RMko za 19,2M jednému Belgánovi. Dnes ho predal Mccgradymu za 14,5M. Tak dúfam, že neskončíme ako svojho času dvaja Rumuni, nakoľko si s Mccgradym dosť často zastupujeme tímy...
pupajdi konej :mrgreen:
Prosim před zabanováním převést nějakou tu stovečku milionů ke mně, díky 8)
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
ps2512

Post by ps2512 »

léblík wrote:
tomkycz wrote:
Hippopotamus wrote:2 týždne dozadu som predal RMko za 19,2M jednému Belgánovi. Dnes ho predal Mccgradymu za 14,5M. Tak dúfam, že neskončíme ako svojho času dvaja Rumuni, nakoľko si s Mccgradym dosť často zastupujeme tímy...
pupajdi konej :mrgreen:
Prosim před zabanováním převést nějakou tu stovečku milionů ke mně, díky 8)
Ty máš těď prachy ode mně a já potřebuju na toho tvýho útočníka....takže ke mě :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

no přišli na Tebe pěkná udání , na to ted koukám.

edit : co se týká toho hráče "Alexander Amachaibou " tak dost nechapu smysl proč si ho Ben kupoval ....aby ho o pár dní později prodal se ztrátou 5M :shock:
Mám od Bena středního utočníka a docela dobře ho už znám, tenhle tah ale moc nechápu.....ještě že jste toho takhle neprotáhli přes nějakého čecha 8)

Edit 2 : pro všechny manažery , pokud si s někým hlídáte tým , sledujte občas při nákupu historii kupovaného hráče , jestli kupovaný hráč nemá ob jednoho majitele zpět právě tým,který jste zastupovali ......při rychlem sledu událostí prodeje takového hráče , který by skončil za výhodnější peníze, než byl puvodní prodej u Vás a dalších okolností ( stejná národnost atd) - mohl by z toho být solidní problem - je to pouze doporučení , sledovat co kupuju a odkud kupuju....stejně tak jako kam prodávám.
Názorný příklad máte právě ted tady u trejdu,který jsem popsal.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
acskncl

Post by acskncl »

Jednoduchy, cepicim zase hrablo, 3 dny po tom nakupu, ho riznul random a zacal to rozprodavat. Udelal to uz takhle i kdyz kopal v Acku, je natom stejne jako Hippo, bavi ho to jen dokud vyhrava(nebo obchoduje), pak ho rizne random a vse leti na trh.
Na ceste do propadliste dejin.
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

ban na ty prekupniky :evil: :twisted:
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
mantel

Post by mantel »

Jsem ti psal, že za něj dal zbytečně mnoho. Oni ti Belgičani nic neumí a neznají pořádně ani cenu hráčů. :mrgreen: (pro případné rýpaly píšu, že je to joke)
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

acskncl wrote:Jednoduchy, cepicim zase hrablo, 3 dny po tom nakupu, ho riznul random a zacal to rozprodavat. Udelal to uz takhle i kdyz kopal v Acku, je natom stejne jako Hippo, bavi ho to jen dokud vyhrava(nebo obchoduje), pak ho rizne random a vse leti na trh.
Bavilo ma to, kým som mal svoje CMko a nádej, že vyhrám áčko...ten skurvený random už len dorazil, čo som ja posral.
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

pupajdi13 wrote:
no přišli na Tebe pěkná udání , na to ted koukám.

edit : co se týká toho hráče "Alexander Amachaibou " tak dost nechapu smysl proč si ho Ben kupoval ....aby ho o pár dní později prodal se ztrátou 5M :shock:
Mám od Bena středního utočníka a docela dobře ho už znám, tenhle tah ale moc nechápu.....ještě že jste toho takhle neprotáhli přes nějakého čecha 8)

Edit 2 : pro všechny manažery , pokud si s někým hlídáte tým , sledujte občas při nákupu historii kupovaného hráče , jestli kupovaný hráč nemá ob jednoho majitele zpět právě tým,který jste zastupovali ......při rychlem sledu událostí prodeje takového hráče , který by skončil za výhodnější peníze, než byl puvodní prodej u Vás a dalších okolností ( stejná národnost atd) - mohl by z toho být solidní problem - je to pouze doporučení , sledovat co kupuju a odkud kupuju....stejně tak jako kam prodávám.
Názorný příklad máte právě ted tady u trejdu,který jsem popsal.
To RMko som mal na trhu za 15M a chcel som ho za 15 predať. Zrazu mi prišla ponuka (ešte počas 3 dní, keď som IBP nemohol nastaviť) na 15M od Bena (rovno ju dal) a následne mi napísal, koľko chcem za okamžitý. Ako každý iný som chcel z toho vyťažiť čo najviac, a nakoniec sme sa dohodli na 19,2M. Hneď po nákupe mi napísal (alebo možno ešte pred nákupom), že vie, že to kúpil predražene... Že on začal krátko na to rozpredávať a Mccgrady ho kúpil za 14,5M, to som ja fakt nijako nemohol ovplyvniť.
...new beginning...

acskncl

Post by acskncl »

Hippopotamus wrote:
acskncl wrote:Jednoduchy, cepicim zase hrablo, 3 dny po tom nakupu, ho riznul random a zacal to rozprodavat. Udelal to uz takhle i kdyz kopal v Acku, je natom stejne jako Hippo, bavi ho to jen dokud vyhrava(nebo obchoduje), pak ho rizne random a vse leti na trh.
Bavilo ma to, kým som mal svoje CMko a nádej, že vyhrám áčko...ten skurvený random už len dorazil, čo som ja posral.
1 Utekle CMko to vyhrani Acka pri tech stovkach mega co mas ovlivnit nemohlo, v klidu bys koupil jiny, pripadne lepsi :)
Jinak myslim ze ben to Rm mel na trhu hned na kraji vyprodeje za vic, ale nenasel se zadnej silenec co by to dal :mrgreen:
Na ceste do propadliste dejin.
ps2512

Post by ps2512 »

Pupčo, nechceš toho Hippa vážně zabanovat........mě rozčiluje na TL :lol:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

ps2512 wrote:Pupčo, nechceš toho Hippa vážně zabanovat........mě rozčiluje na TL :lol:
Návrh sa zamieta na plnej čiare! Predsa dobre vieš, že prv, než dáš ponuku, musíš čakať na môj súhlas. A potom by som ťa nerozčuľoval :mrgreen:
...new beginning...

pupajdi13

Post by pupajdi13 »

ps2512 wrote:Pupčo, nechceš toho Hippa vážně zabanovat........mě rozčiluje na TL :lol:
Bože ,tak ho přeplat , vždyt má stejně jednu kapsu prázdnou a druhou vysypanou 8)
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
ps2512

Post by ps2512 »

pupajdi13 wrote:
Bože ,tak ho přeplat , vždyt má stejně jednu kapsu prázdnou a druhou vysypanou 8)
Páč to má vše na kontě a ne v kapsách :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

Nesmrteľný Bassi :lol:

Vlastný text Tým Cleveland United 1905 zabanovaný!
New team is Spartak Norway
GeorgeTT
ps2512

Post by ps2512 »

GeorgeTT wrote:Nesmrteľný Bassi :lol:

Vlastný text Tým Cleveland United 1905 zabanovaný!
New team is Spartak Norway
Pupča už ho měl asi plný zuby :lol:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”