Divize A

Moderator: Czech Moderators

Big El
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by Big El »

pupajdi13 wrote:
mantel wrote:Dnešek se povedl a body zůstaly doma všechny. .
ty to píšeš jako 10dkg vlašáku a 2 rohlíky 8) , udělals nám radost ...díky 8) a gratuluju.
Asi to považuje za samozřejmost a připravuje SP svět na to, abychoms i začali zvykat :P A ještě prosím 20 deka vysočiny. 8)
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

mantel wrote:Dnešek se povedl a body zůstaly doma všechny. Největší radost z toho asi bude mít Dinamo :D .
Nádhera :)
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
oslicek

Post by oslicek »

mantel wrote:Dnešek se povedl a body zůstaly doma všechny. Největší radost z toho asi bude mít Dinamo :D .
hezký výsledek - bronz bude ve správných rukách :-). letos je mi souboj o titul tak nějak ukradený, ale asi s většinou z vás nebudu zajedno a budu spíš přát raffinovi. na oba půjdu v domácích zápasech na 100/100, i když to pro ně asi žádná hrozba nebude :-), ale co kdyby...
mantel

Post by mantel »

Big El wrote:
pupajdi13 wrote:
mantel wrote:Dnešek se povedl a body zůstaly doma všechny. .
ty to píšeš jako 10dkg vlašáku a 2 rohlíky 8) , udělals nám radost ...díky 8) a gratuluju.
Asi to považuje za samozřejmost a připravuje SP svět na to, abychoms i začali zvykat :P A ještě prosím 20 deka vysočiny. 8)
Ráno mám na ošéfování internetových kravin tak 6-7 minut a vy by jste po mně chtěli nějakou slohovku :-) Z výsledku mám samozřejmě velikou radost, zvlášť když mi chyběli 4 hráči ze základu. Ve výhru jsem začal pořádně věřit až včera večer, když jsem oba týmy prohnal přes Battle. Jen jsem nechtěl přepálit agresi, ale stejně to bylo tak na hraně, obvykle na 94% rozhodčího 90% agresi nedávám a doma už vůbec ne. V zápase se naštěstí červenilo u soupeře, takže body jsou doma. Ono už to chtělo, aby Raffin ztratil nějaké body, začínalo to vypadat dost nudně. Jsem si říkal, že tu vypadáme jako nějaká stafáž a ne jako soupeři.
P.S. Ještě by to chtělo něco přivést od oslíčků, snad se to povede, když teď oslíček řádí na transfer listu jako zamlada :-)
oslicek

Post by oslicek »

naprosto skvělý týden - čtyři zápasy a ... nula bodů - soustřeďoval sem se především na ty venkovní zápasy, protože tam sem hrál s přímými konkurenty o sestup, ale nějak se to nepovedlo - na papu a mantela nemám, takže tam prohry dle očekávání.

docela se mi poslední dobou daří nákupy - resp. tam střelím nabídku a nikdo to pak už nezvedne... a tak mám náladu v týmu začínající sedmičkou - tým je sice relativně silný, ale tohle vnímám do dalších kol jako poměrně velký handicap.

příští týden snad dám Sp Club Inter a asi se soustředím na zápas s kateřinou - na gunners nemám a na oliwu pošlu béčko.

jinak sem tu mantelovi sice někde gratuloval k bronzu, ale on je pořád v boji o titul, tak to by byla pecka - budu držet palce.
katerina
Team President

Post by katerina »

oslicek wrote:naprosto skvělý týden - čtyři zápasy a ... nula bodů - soustřeďoval sem se především na ty venkovní zápasy, protože tam sem hrál s přímými konkurenty o sestup, ale nějak se to nepovedlo - na papu a mantela nemám, takže tam prohry dle očekávání.

docela se mi poslední dobou daří nákupy - resp. tam střelím nabídku a nikdo to pak už nezvedne... a tak mám náladu v týmu začínající sedmičkou - tým je sice relativně silný, ale tohle vnímám do dalších kol jako poměrně velký handicap.

příští týden snad dám Sp Club Inter a asi se soustředím na zápas s kateřinou - na gunners nemám a na oliwu pošlu béčko.

jinak sem tu mantelovi sice někde gratuloval k bronzu, ale on je pořád v boji o titul, tak to by byla pecka - budu držet palce.
Na me se asi moc soustredit nemusis, uz nehrajes pohar ahrajes doma, co by ti k vyhre, pokud to dbre nastavis ;), stacit melo ;)
K.
13.season: H1604 2.m.
14.season: G535 1.m.
15.season: F179 3.m.
16.season: F179 5.m
17.season: F179 1.m
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tak dnes Me_Dinamo - Raffin - 0:1 - (152 x 152).
Ještě že Raffin není Čech, jinak bychom si vyslechli další pohádku, jak mu Češi nepřejou :-). Ale je pravda, že smůlu měl hned dvojitou, nejprve při 32% rozhodčí přímá redka pro golmana (8%agrese) a i s tím uhraje stejný výkon a stejně prohraje. Raffínek to má někde nahoře asi dobře pošéfovaný :evil:

Edit: Tak už vydal tiskové prohlášení... tentokrát za to nemůžeme my, ale Sjarel a company ... :) .. Ale je pravda, že v rozhodujícíh chvíli pech má, o tom žádná....

Mě se podařilo ukopat remízu u Mantela a tím je asi rozhodnuto o bedně... ;)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
mantel

Post by mantel »

Tak dnes bohužel pešek, po výkonech 150:146 jsem uhrál jen bod. Celkem to zamrzí, je to podruhé v tomto roce co se do toho sere random a protože týmy přede mnou prakticky neztrácejí body, tak to znamená konec nadějí na postup výše :-) Dinamo má taky smůly kotel, jediný kdo to má v klidu je asi Raffin. Asi mu písnu jak to dělá. Pokud udržím třetí místo , tak to bude taky krásné, před sezonou jsem se chtěl hlavně zachránit. Snad se bude další kola dařit lépe a to třetí místo doopravdy ukopu.
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

mantel wrote:Snad se bude další kola dařit lépe a to třetí místo doopravdy ukopu.
myslím že já tě ohrožovat ze 4. místa nebudu :lol:
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
mantel

Post by mantel »

Tak pešek se dnes držel někoho jiného,v zápase se mnou to odnesl Adjud, který hrotil agresi přespříliš (na 98% rozhodčího dal 100% agresi) a rozhodčím byl odměněn. Já jsem svých 90% opět ustál bez redky. Z mého pohledu to soupeř tak moc hrotit nemusel, měl na své straně VDP a mohl si v klidu dovolit menší riziko. A díky prohře Dinama u Valcířů jsem se na chvilku dostal na druhé místo, uvidíme jak dlouho se tam ohřeju.
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

já agresi vyhrotil tak akorát :) 95% na 91% sudího a Dinamo jsem tím pádem nejspíš definitivně odstřihnul z boje o titul...

Valcíři Chomutov - me_dinamo 4:3 (147:138)

to 4. místo bych docela rád udržel, i když na tom nějak extra nezáleží :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
mantel

Post by mantel »

Papa Bouba Diop wrote:já agresi vyhrotil tak akorát :) 95% na 91% sudího a Dinamo jsem tím pádem nejspíš definitivně odstřihnul z boje o titul...

Valcíři Chomutov - me_dinamo 4:3 (147:138)

to 4. místo bych docela rád udržel, i když na tom nějak extra nezáleží :)
No řekněme, že Dinamo nemá tenhle týden zrovna nejšťastnější.....
remedy73

Post by remedy73 »

Go, Fc Mantel, Go!!
Keep that second place! It belongs to you! :D
FC Remedy is playing in division B.2
Winner SP-cup in Season 43, 56, 59, 89 & 90.
Champion in A in Season 44, 45, 55 & 90.
Winner Beneliga in Season 37, 41, 55, 56, 57, 60, 62, 66, 68, 70, 73, 88, 89, 90, 91 118 & 119.
mantel

Post by mantel »

Parádní týden za mnou, 2 vítězství z venku mají obrovskou cenu, zkusím urvat to druhé místo (škoda pondělní remízy při lepším výkonu). Příští týden hraju 3 doma a hlavně v pátek to pro mě bude hrozně důležité. Pokud by se povedlo vyhrát, tak bych v druhé místo začal i věřit. Teda pokud se do toho nebude srát vy víte kdo. :lol:
P.S. A to jsem před začátkem ligy hlavně nechtěl sestoupit. :shock:
kopeckar

Post by kopeckar »

mantel wrote:Parádní týden za mnou, 2 vítězství z venku mají obrovskou cenu, zkusím urvat to druhé místo (škoda pondělní remízy při lepším výkonu). Příští týden hraju 3 doma a hlavně v pátek to pro mě bude hrozně důležité. Pokud by se povedlo vyhrát, tak bych v druhé místo začal i věřit. Teda pokud se do toho nebude srát vy víte kdo. :lol:
P.S. A to jsem před začátkem ligy hlavně nechtěl sestoupit. :shock:
Taková oslíčkovina. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”