Asi to považuje za samozřejmost a připravuje SP svět na to, abychoms i začali zvykatpupajdi13 wrote:ty to píšeš jako 10dkg vlašáku a 2 rohlíkymantel wrote:Dnešek se povedl a body zůstaly doma všechny. ., udělals nám radost ...díky
a gratuluju.

Moderator: Czech Moderators
Asi to považuje za samozřejmost a připravuje SP svět na to, abychoms i začali zvykatpupajdi13 wrote:ty to píšeš jako 10dkg vlašáku a 2 rohlíkymantel wrote:Dnešek se povedl a body zůstaly doma všechny. ., udělals nám radost ...díky
a gratuluju.
Nádheramantel wrote:Dnešek se povedl a body zůstaly doma všechny. Největší radost z toho asi bude mít Dinamo.
hezký výsledek - bronz bude ve správných rukáchmantel wrote:Dnešek se povedl a body zůstaly doma všechny. Největší radost z toho asi bude mít Dinamo.
Ráno mám na ošéfování internetových kravin tak 6-7 minut a vy by jste po mně chtěli nějakou slohovkuBig El wrote:Asi to považuje za samozřejmost a připravuje SP svět na to, abychoms i začali zvykatpupajdi13 wrote:ty to píšeš jako 10dkg vlašáku a 2 rohlíkymantel wrote:Dnešek se povedl a body zůstaly doma všechny. ., udělals nám radost ...díky
a gratuluju.
A ještě prosím 20 deka vysočiny.
Na me se asi moc soustredit nemusis, uz nehrajes pohar ahrajes doma, co by ti k vyhre, pokud to dbre nastavisoslicek wrote:naprosto skvělý týden - čtyři zápasy a ... nula bodů - soustřeďoval sem se především na ty venkovní zápasy, protože tam sem hrál s přímými konkurenty o sestup, ale nějak se to nepovedlo - na papu a mantela nemám, takže tam prohry dle očekávání.
docela se mi poslední dobou daří nákupy - resp. tam střelím nabídku a nikdo to pak už nezvedne... a tak mám náladu v týmu začínající sedmičkou - tým je sice relativně silný, ale tohle vnímám do dalších kol jako poměrně velký handicap.
příští týden snad dám Sp Club Inter a asi se soustředím na zápas s kateřinou - na gunners nemám a na oliwu pošlu béčko.
jinak sem tu mantelovi sice někde gratuloval k bronzu, ale on je pořád v boji o titul, tak to by byla pecka - budu držet palce.
myslím že já tě ohrožovat ze 4. místa nebudumantel wrote:Snad se bude další kola dařit lépe a to třetí místo doopravdy ukopu.
No řekněme, že Dinamo nemá tenhle týden zrovna nejšťastnější.....Papa Bouba Diop wrote:já agresi vyhrotil tak akorát95% na 91% sudího a Dinamo jsem tím pádem nejspíš definitivně odstřihnul z boje o titul...
Valcíři Chomutov - me_dinamo 4:3 (147:138)
to 4. místo bych docela rád udržel, i když na tom nějak extra nezáleží
Taková oslíčkovina.mantel wrote:Parádní týden za mnou, 2 vítězství z venku mají obrovskou cenu, zkusím urvat to druhé místo (škoda pondělní remízy při lepším výkonu). Příští týden hraju 3 doma a hlavně v pátek to pro mě bude hrozně důležité. Pokud by se povedlo vyhrát, tak bych v druhé místo začal i věřit. Teda pokud se do toho nebude srát vy víte kdo.![]()
P.S. A to jsem před začátkem ligy hlavně nechtěl sestoupit.